- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.181
Naptın gittin mi dersaneye?çok moralim bozuk ya dersaneye gitmem lazım ama hiç gidesim yok.........
İyi akşamlar.:)Kolay gelsin herkese.
İyi akşamlar kızlar
Meraba.:)herkese merhabaaaa
Noluyoo ya ayrılan ayrılanaGaliba ayrılıyoruz...
Galiba ayrılıyoruz...
Naptın gittin mi dersaneye?
gittim tatlım ya her canım istemediğinde gitmezsem nolucak sonra diye düşündüm :) hem çok eğlenceli geçti açıldım biraz :)
sorma yaaaaa yıldızlar ters yönde güneş aya küstü ozon delik bılmıyom artık
hakkaten bu aralar bı terslık var ama hayırdır inşallah
İyi yapmışsın canım ben sevgilimle kavga ettiğimde filan bilerek okula giderim keyfim yerine geliyor okulda çünkü :)
selam kızlarrrrrr özellikle bu başlığın takipçisiyim uzun zamandır dayanamadım katıldım =) benim de 5 senelik bir ilişkim var evlilikle alakalı elle tutulur bir durum yok
wuw 5 sene maşallah
kızlaaarr mandallarım nasıl
annem çeyize koncak diye poşetini açtırmadı, ama üstünden çektim
çeyizime ilk aldığım çay kaşıklarıydı, 2. de mandal oldu, ne gerekli şeyler dimiçok hazırım her an evlenebilirim
Eki Görüntüle 432350
Çok tatlılar,ben her gün çamaşır yıkarım bunları görünce.
Benim de tahta kaşığım var bi tane şekerim.
Sen kac yasindasin sevgilin kac yasinda, okuyo musunuz calisiyo musunuz biraz anlatsanamaşallah maşallah =)
bu arada çay kaşıklarını da 6 tane almıştım ya, onları da 12 ye tamamladım. sülale kalabalık, 6 lı yetmezhem cam olduğu için kırılabilir, fazladan olsun diye düşündüm
kızlaaarr mandallarım nasıl
annem çeyize koncak diye poşetini açtırmadı, ama üstünden çektim
çeyizime ilk aldığım çay kaşıklarıydı, 2. de mandal oldu, ne gerekli şeyler dimiçok hazırım her an evlenebilirim
Eki Görüntüle 432350
sedefcim çok güzeller. güle güle as çamaşırlarını inşallah.Çok tatlılar,ben her gün çamaşır yıkarım bunları görünce.
Benim de tahta kaşığım var bi tane şekerim.
Sen kac yasindasin sevgilin kac yasinda, okuyo musunuz calisiyo musunuz biraz anlatsana
Canim mandallar cok tatli hayirli olsun.. Ben de ceyizim icin bakir kaplamali fincan seti aldirmistim :) ama benim ceyizim simdiden tamam gibi cok fazla sey yaptik. Yaptik diyorum cunku hep el emegi ile dolu ceyizim yatak ortuleri, nevresimler, seccadeler, kırlentler, havlular, bebek ortuleri, bebek icin orguler, bebek icin yastiklar... Ohoo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?