Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

sorma yaaaaa yıldızlar ters yönde güneş aya küstü ozon delik bılmıyom artık
hakkaten bu aralar bı terslık var ama hayırdır inşallah

selam kızlarrrrrr özellikle bu başlığın takipçisiyim uzun zamandır dayanamadım katıldım =) benim de 5 senelik bir ilişkim var evlilikle alakalı elle tutulur bir durum yok

kızlaaarr mandallarım nasıl
annem çeyize koncak diye poşetini açtırmadı, ama üstünden çektim
çeyizime ilk aldığım çay kaşıklarıydı, 2. de mandal oldu, ne gerekli şeyler dimi çok hazırım her an evlenebilirim

bu arada çay kaşıklarını da 6 tane almıştım ya, onları da 12 ye tamamladım. sülale kalabalık, 6 lı yetmez hem cam olduğu için kırılabilir, fazladan olsun diye düşündüm

Çok tatlılar,ben her gün çamaşır yıkarım bunları görünce.

Benim de tahta kaşığım var bi tane şekerim.

maşallah maşallah =)
Sen kac yasindasin sevgilin kac yasinda, okuyo musunuz calisiyo musunuz biraz anlatsana
bu arada çay kaşıklarını da 6 tane almıştım ya, onları da 12 ye tamamladım. sülale kalabalık, 6 lı yetmez hem cam olduğu için kırılabilir, fazladan olsun diye düşündüm

Canim mandallar cok tatli hayirli olsun.. Ben de ceyizim icin bakir kaplamali fincan seti aldirmistim :) ama benim ceyizim simdiden tamam gibi cok fazla sey yaptik. Yaptik diyorum cunku hep el emegi ile dolu ceyizim yatak ortuleri, nevresimler, seccadeler, kırlentler, havlular, bebek ortuleri, bebek icin orguler, bebek icin yastiklar... Ohoo :)

Çok tatlılar,ben her gün çamaşır yıkarım bunları görünce.

Benim de tahta kaşığım var bi tane şekerim.
sedefcim çok güzeller. güle güle as çamaşırlarını inşallah.
benim de annemin el emekleri dışında, bir tek geceliklerim var çeyiz olarak. Böyle mutfak eşyalarına falan bayılıyorum ama şimdiden almak istemiyorum. Daha çok var malum. Bir çalışmaya başlayayım, o zaman girişcem yavaş

canım ben sende her an bir evlenebilite görüyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…