- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.201
bence de, çok pis evlenesim var zatenAman benden kıymetli mı kız.
Hee ya evlensek evleniriz bugün valla.
oo ne güzel tatlım, çoğunu ayarlamışsın.. bende de el emekleri çok fazla.. annem kumaş boyamaya gidiyodu. havlular seccadeler takım örtüler falan hepsini boyadı. bana sadece mutfak eşyası yok, zaten benim de acelem yok, öyle gözüme çarpan ufak şeyleri dayanamayıp almaya başladım. ama sizin hayaller plan gibi, sen hazırlıklı ol bence
Sen kac yasindasin sevgilin kac yasinda, okuyo musunuz calisiyo musunuz biraz anlatsana
Canim mandallar cok tatli hayirli olsun.. Ben de ceyizim icin bakir kaplamali fincan seti aldirmistim :) ama benim ceyizim simdiden tamam gibi cok fazla sey yaptik. Yaptik diyorum cunku hep el emegi ile dolu ceyizim yatak ortuleri, nevresimler, seccadeler, kırlentler, havlular, bebek ortuleri, bebek icin orguler, bebek icin yastiklar... Ohoo :)
sedefcim çok güzeller. güle güle as çamaşırlarını inşallah.
benim de annemin el emekleri dışında, bir tek geceliklerim var çeyiz olarak.Böyle mutfak eşyalarına falan bayılıyorum ama şimdiden almak istemiyorum. Daha çok var malum. Bir çalışmaya başlayayım, o zaman girişcem yavaş
canım ben sende her an bir evlenebilite görüyorum zaten
Sen kac yasindasin sevgilin kac yasinda, okuyo musunuz calisiyo musunuz biraz anlatsana
Ohoo :)
Anladım canım.. Sen 22 yaşındasın ama 3 seneye mezun oluyorsun ben 19 yaşımdayım 3 seneye mezun oluyorum aramızda 3 yaş var aynı zamanda mezun oluyoruz sen üniversiteye geç mi başladın ben anlamadımben 22 sevgilim 23 yaşında o çalışıyor hem de açıköğretimde ben ise okuyorum. benim okulum 3 seneye bitecek inşallah eğer yüksek lisans yapmak istemezsem yani... =)
Amin amin inşallah sevgilin mezun olmuş ne güzel bir tek askerlik kalmış iyi iyi2008'den beri tanışıyoruz,
2010'dan beri ciddi düdşünüyoruz
ben 20 yaşndaym o 24
ama bn üni 2. sınftaym o mezun çalışıyo 1 yıldr ama askere gtmedi
Rabbim ayırmasn hiç inşallah
Selam canımselam kızlar
Anladım canım.. Sen 22 yaşındasın ama 3 seneye mezun oluyorsun ben 19 yaşımdayım 3 seneye mezun oluyorum aramızda 3 yaş var aynı zamanda mezun oluyoruz sen üniversiteye geç mi başladın ben anlamadım
Amin amin inşallah sevgilin mezun olmuş ne güzel bir tek askerlik kalmış iyi iyi
Selam canım
fazla sakin kalmış burası
Evet,pek kimse yok.:44:
Herifim uyumuş berceste yaaaa konuşamadık telefonla ufffff.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?