Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ammavakin canim, sevgilim ailesiyle konusma cesareti gosterirse ben de evet evlenebilitemiz var diyecegim ama su an laf ve hayalden ibaret bizimki anca hayal ediyoruz askim soyle yapaiz askim boyle yapariz diye :) sevgilimle bugun bulustuk konustuk iste daha mezu olmadan abartili esya almayiz ogrenci evi tarzi 1+1 ev doseriz once, sonra yerimiz yurdumuz belli olunca asil istedigimiz esyalari aliriz dedik.. Hesap yaptik filan simdi 1+1 e 500 lira kiralik ev bulduk da iste 300lira filan kisi basi her ay odememiz olacak geriye bize ne kadar Kalir napariz filan oyle hayaller iste :))

Son düzenleme:
Aman benden kıymetli mı kız.

Hee ya evlensek evleniriz bugün valla.
bence de, çok pis evlenesim var zaten
oo ne güzel tatlım, çoğunu ayarlamışsın.. bende de el emekleri çok fazla.. annem kumaş boyamaya gidiyodu. havlular seccadeler takım örtüler falan hepsini boyadı. bana sadece mutfak eşyası yok, zaten benim de acelem yok, öyle gözüme çarpan ufak şeyleri dayanamayıp almaya başladım. ama sizin hayaller plan gibi, sen hazırlıklı ol bence

ben de aynısını sevgilime söyledim, güle güle asarsın çamaşırları, mandallar ellerinden öper dedim benimki çok titizdir de bayıldı o da
evet kuzum daha çok var, özellikle yemek takımı tencere takımı vs.. bunlar en son almak istiyorum, çok çabuk fikrimin değişiyo ve çok çabuk modası geçiyo her şeyin. gecelikler de önemli kız ben de hiç yok, söz bohçası yapılırken müstakbel kayınvalidem aynı yerde oturuyoruz diye benimle bohçayı düzmek istiyomuş, onunla birlikte nasıl gecelik seçicem bilmiyorum :78:

Kızlar gecelik dediniz de ah ben geçen dönem burada bir mağaza kapanıyodu. Neler aldım neler hem de sadece don parasına. Ama öyle bekliyorlar işte :-( bakalım giymek ne zamana kısmet

2008'den beri tanışıyoruz,
2010'dan beri ciddi düdşünüyoruz
ben 20 yaşndaym o 24
ama bn üni 2. sınftaym o mezun çalışıyo 1 yıldr ama askere gtmedi
Rabbim ayırmasn hiç inşallah

ben 22 sevgilim 23 yaşında o çalışıyor hem de açıköğretimde ben ise okuyorum. benim okulum 3 seneye bitecek inşallah eğer yüksek lisans yapmak istemezsem yani... =)
Anladım canım.. Sen 22 yaşındasın ama 3 seneye mezun oluyorsun ben 19 yaşımdayım 3 seneye mezun oluyorum aramızda 3 yaş var aynı zamanda mezun oluyoruz sen üniversiteye geç mi başladın ben anlamadım
2008'den beri tanışıyoruz,
2010'dan beri ciddi düdşünüyoruz
ben 20 yaşndaym o 24
ama bn üni 2. sınftaym o mezun çalışıyo 1 yıldr ama askere gtmedi
Rabbim ayırmasn hiç inşallah
Amin amin inşallah sevgilin mezun olmuş ne güzel bir tek askerlik kalmış iyi iyi
Selam canım

fazla sakin kalmış burası

biz de herifimle 2 gündür telde konuşamıyoduk, aptallığımız yüzünden kontör yanlışlıkla gitti, sadece sms yapıldı dakika yok
anacığım bugün kontör almış, bedava dakika da gelmiş, ee bi de taraftar hattıyız 3ümüz
sonunda sesini duydum herifçiğimin

finaller bittiiiiii :81::92::118::119::124:
ama sonuçlara bakmaya korkuyorum :18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…