Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

napıyosunuzz kızlarr bakalımmm :)) ben bildiğiniz gibiyimmm çalışıyorum ancaa herkese izin verdiler bana daha vermediler yaa bazıları makinede oldugun ıcın vermezler sana diyolar ama inş verirlerrde dinlenirimm kolumu zorlamışım sanırımm kürek kemiğim ağrıyo 3 gundur

cok gecmıs olsun canım,yorma kendını bu kadar dıkkat et kendını

fatıhle nasılsınız kuzum? bı gelısme var mı ?

Selam kızlar.
2 gün önce topiktekilerin yarısı ayrılıyordu... Umarım herşey yoluna girmiştir...
Tayin bekleyen, sevgilisinin yolunu gözleyen (ben oluyorum ), evlenme teklifi bekleyen ve diğer herkesin Allah yardımcısı olsun...
Bir ayı daha bitirdik...
Yarın haziran

yaa evet sizin belli oluyor ...

bizde daha ses soluk yok

Son düzenleyen: Moderatör:

Geçmiş olsun topiğimizin sahibi.
Görüşmek üzere.

yaa evet sizin belli oluyor ...

bizde daha ses soluk yok

Olacak olacak.
Son günler

sağol kuzumm :) bu topikteki eski günlerimi cok özledim yaa sabahlara kadar muhabbetleri falann işten geliyorum kendimi nasıl yatağa attığımı şaşırıyorumm yorgunluktann

ahh kuzum çok yormamaya çalış kendini, ben de çok özlüyorum sohbetlerimizi ama senin sağlığın daha önemli, dinlenmene bak. :26:

kızlar yarın sevdiceğimin yanına gidiyorum
çok özledim onu, benim bugün bitti sınavlarım, onun yarın biticek
hem de 2 günlüğüne izin kaptım annemden
kızlar size sorayım, ne tür yemekler yapabiliriz akşam için? şöyle kolay ve hafif şeyler olabilir..

garnitürlü tavuk olabilir.
bezelye ve yanına pilav cacık 3 lüsü olabilir.
taze fasulye olabilir.
ohooo benim liste uzar gider

Anladım canım.. Sen 22 yaşındasın ama 3 seneye mezun oluyorsun ben 19 yaşımdayım 3 seneye mezun oluyorum aramızda 3 yaş var aynı zamanda mezun oluyoruz sen üniversiteye geç mi başladın ben anlamadım

tam tahmin ettiğin gibi =)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…