- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.221
tayin bekliyorum bende tayinn
offf offff
inşallah atanırsın canım
iş ne?
sağol kuzumm :) bu topikteki eski günlerimi cok özledim yaa sabahlara kadar muhabbetleri falannGeçmiş olsun canım,dikkat et kendine.
napıyosunuzz kızlarr bakalımmm :)) ben bildiğiniz gibiyimmm çalışıyorum ancaa herkese izin verdiler bana daha vermediler yaa bazıları makinede oldugun ıcın vermezler sana diyolar ama inş verirlerrde dinlenirimmkolumu zorlamışım sanırımm kürek kemiğim ağrıyo 3 gundur
Selam kızlar.
2 gün önce topiktekilerin yarısı ayrılıyordu... Umarım herşey yoluna girmiştir...
Tayin bekleyen, sevgilisinin yolunu gözleyen (ben oluyorum), evlenme teklifi bekleyen ve diğer herkesin Allah yardımcısı olsun...
Bir ayı daha bitirdik...
Yarın haziran
napıyosunuzz kızlarr bakalımmm :)) ben bildiğiniz gibiyimmm çalışıyorum ancaa herkese izin verdiler bana daha vermediler yaa bazıları makinede oldugun ıcın vermezler sana diyolar ama inş verirlerrde dinlenirimmkolumu zorlamışım sanırımm kürek kemiğim ağrıyo 3 gundur
yaa evet sizin belli oluyor ...
bizde daha ses soluk yok
Geçmiş olsun topiğimizin sahibi.
Görüşmek üzere.
Olacak olacak.
Son günler
son mu ne sonu yaaaa...
hiç bir şey belli bile değil..
ben değil..sevgilimin tayini sedefcim..
sağolasın..doğuda o sınır kapısında:26:
sağol kuzumm :) bu topikteki eski günlerimi cok özledim yaa sabahlara kadar muhabbetleri falannişten geliyorum kendimi nasıl yatağa attığımı şaşırıyorumm yorgunluktann
kızlar yarın sevdiceğimin yanına gidiyorum
çok özledim onu, benim bugün bitti sınavlarım, onun yarın biticek
hem de 2 günlüğüne izin kaptım annemden
kızlar size sorayım, ne tür yemekler yapabiliriz akşam için? şöyle kolay ve hafif şeyler olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?