Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hımm anladım canım, inşallah hayırlısı neresiyse oraya atanır
ben de belki seneye doğuya gidicem

ahh kuzum çok yormamaya çalış kendini, ben de çok özlüyorum sohbetlerimizi ama senin sağlığın daha önemli, dinlenmene bak. :26:

sağolasın canım..Allah yardımcın olsun seninde..

güzel soslu bir makarna olabilir..tavukların ve köftelerin hazır ve güzel olan halleri var markette..
onların yanına ilave salata ve pilav olabilir..erkekler genelde etcildir... seninkide öle mi bilmiyorum ama..
vaktin varsa kendi yap diyeceğim köfteyi ,iki kişilik fazla zaman almaz,hem sen emek harcamış olursun..

tarif çok da sen vakit ve imkanlardan haber ver.. birde neresi orası??

Günaydın...
Sedefonur ben tam bir makarnacı olduğumdan makarna yap diyeceğim soslu soslu... Ama hafif birşeyler demişsin salatalar, sebze yemekleri olabilir.
Bu arada iyi tatiller aşkınla

ne yazıkki yok...dün gece ağladım baya.ne faydası var ağlamanın onu da bilmiyorum.ama tutamadım kendimi,biraz rahatladın sanki...hani dese ben seni istemiyom eyvallah dicem.seni çok seviyom diyo ama niye böyle yaaa

ikna edici taraf sensin
benim görüşüme göre kadın isterse her şeyi elde eder.
burda sana iş düşüyor konuşmayıp kendini paralayacağına konuş ne olacaksa olsun

burdaki arkadaşlar söyledi hep neler demem gerektiğini...çok haklısınız benim konuşmam gerekiyo.umarım o cesaret en kısa zmnda gelir bana

tatlım bunun cesaretle alakası yok
sevgilin o senin e evlenmek istiyorsun ileride belki kocan olucak
çekinmemen gerek
hem ne derler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
surat asarak ağlayarak kendine yazık etme

tatlım bunun cesaretle alakası yok
sevgilin o senin e evlenmek istiyorsun ileride belki kocan olucak
çekinmemen gerek
hem ne derler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır
surat asarak ağlayarak kendine yazık etme

hayyal demiştiki ben bütün ömrümü seninle geçirmek istiyorumdan falan gir...ben sanırm hep yanlış yaptım.ben ona hep nası olsa evlenmicez nası olsa bitcek falan dedim...o da hep nerden biliyosun falan dedi.ben baştan yanlış yaptım çook...

sen kendin daha umutsuz bakıyorsan olaya ilişkine destek çıkmıyorsan çocuk ne yapsın
hata gerçekten büyükmüş

nası telafi ederim:26:

ilişkine destek çıkman lazım
fikirlerini belirt hayallerini onunla kur
mesela ilerde ev almayı düşünürsün evimizi şöyle düzeriz de
her hayaline onu kat
yine misal evlendiğinde ispanyaya tatile gitme hayalin vardır ispanyayı gezeriz şöyle yaparız falan filan
hayatının her anında her hayalinde her düşüncende onun da yanında olacağını belirt konuşmalarında
benli senli değil bizli konuş
bu bizli konuşmak baya bi işe yarar

tamam canım...seneye yaza tatilden falan bahsedim bari...hep biz dicem:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…