- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.261
tamam.o hep sen bana hiç destek olmuyosun derken bunu mu kastediyodu acaba?
sağol tatlımm :) aynıyız ya bildiğin gibii bana olan sevgisini hiç hissedemiyorum artık bitanem meleğim falan diyo ama onları demekle sevgi hissettirilmezki sadece dmiii eskiden herşey cok güzeldiii eski günleri cok özledimmmcok gecmıs olsun canım,yorma kendını bu kadar dıkkat et kendını
fatıhle nasılsınız kuzum? bı gelısme var mı ?
sizler iyi olunca bende okuyunca kendimi iyi hissediyorum :) gerçi baya ayrılma noktsında olan kızlarımız var inş düzelir onlarda..sevgilinle bulusacakmışsınız cnmm cok sevindimm cok güzel 2 gun geçirirsiniz umarımm :)ahh kuzum çok yormamaya çalış kendini, ben de çok özlüyorum sohbetlerimizi ama senin sağlığın daha önemli, dinlenmene bak. :26:
artık sözünüzden çıkmıcam hiç
sağol tatlımm :) aynıyız ya bildiğin gibii bana olan sevgisini hiç hissedemiyorum artık bitanem meleğim falan diyo ama onları demekle sevgi hissettirilmezki sadece dmiii eskiden herşey cok güzeldiii eski günleri cok özledimmmçalışıyo yorgun vs vs öyle düşünüyodum hatta kendiside aynısını söylüyodu ama bende çalışıyorum hatta onunkinden daha zor işim ama alakası yokk çalışmakla ilgilenmenın kendimden anladımm
ne yazıkki yok...dün gece ağladım baya.ne faydası var ağlamanın onu da bilmiyorum.ama tutamadım kendimi,biraz rahatladın sanki...hani dese ben seni istemiyom eyvallah dicem.seni çok seviyom diyo ama niye böyle yaaa
hayyal demiştiki ben bütün ömrümü seninle geçirmek istiyorumdan falan gir...ben sanırm hep yanlış yaptım.ben ona hep nası olsa evlenmicez nası olsa bitcek falan dedim...o da hep nerden biliyosun falan dedi.ben baştan yanlış yaptım çook...
offf kızlar cıldıracagım ,salak sevgılım ankara'ya tazmınat davası ıcın yargıtaya gıtmıstı .
yargıtaydan evrakları alıp donecektı .beyımız "1 saatte evrakları alır hemen gerı donerım "
demıstı.ama donemıyor .bu gece orada kalacakmıs .:84::84::84:
ben ona dedım ;"yargıtay ıslerı oyle 1 saat de fılan hal olmaz ,zamanını alacaktır "dedım
bu ısrarla "yok yaa alacagım zaten 2 evrak ne zamanı gunlerı ,1 saat de alır gelırım "demıstı .
pıslık herıf benı kandırıp oraya gıdene kadarmıs meger bu soyledıklerı .
cunku cok ıyı bılıyor ; boyle 2-3 gun uzayacagını bılseydım asla gondermezdım ,"avukatına yetkı
ver sen gıtmeyeceksın "derdım .oraya gıdene kadar ,1 saat de hallederım ,gıdınce de
bu geceyı orda gecırecegını soyledı :84::84::84:bi'de utanmadan dıyork kı ;"sashamıa sen mahkeme
ıslerını bu kadar basıt bır gun de hal olacagını mı sanıyorusn (!) gıt babana sor bakalım ne dıyecek "dıyor yaa.
gerızekalı ınsan bı'de uste cıkmaya calısıyor ,ben zaten bır gun de hal olmayacagını bılıyordum ,
gelmıs bana bı'de akıl taslıyor aptalofff cıldıracagım sınırden yaaaa:113::113::113:
Kalsa nolur ki? :26:
kalmasını ıstemedıgını bılıyordu .ustelık gıderken yalan dolanla gıttı .yok 1 gun ıcın de ıslerımı hallederım yok dosyalarımı alıp gerı donerım v.s.
ustelık ona ben dedım "1 gun ıcın de yargıtay ısı hal olmaz "dedım ama ,benımle ınatlastı .sırf benı kandırmak ıcın bır gun ıcın de hepsı olur dedı
sımdı de beyfendı dosyaları almıs ama ,teyzesının oglu bırakmıyormus .pazartesı gunune kadar ankara da
allahım cıldırcam yaa .:84:
evet kuzum yaaa gece 12.30 da evde oluyorum ama yorgun oluyorum direk yatıyorumm gündüzde pek kimse olmuyo burda zatn 3 te evden cıkıyorumm..bensiz topik baya sessiz kalmışşş yaa hergün okuyorum sayfalar dolmuştur diyorumm bi kaç kişi yazmış sadecee yalnız bırakmayın topikciğimiii kızlarrrrSemiramis gorusemiyoruz bacim ya ozlettin
olabilir cnm belkide bunalımdadırr askerden geldiğinden beri böyle zatenn nerdeyseeahh canım yaa,uzuldumnıe boyle yapıyor kı ! hadı eskıden evdeydın cok merak etmıyordu evde oldugun ıcın
sımdı calısıyorsun da bıraz daha uzerıne dusmesı gerekırdı bu donem de .belkı de ıslerınden dolayı bunalımdadır canım
hanı bunalımda ıse o yuzden de aramaz .sen de ılgını alakanı kes canım ,uzerıne dusme hıc .
özledık valla kuzum senı de ,ıse gırdın cok goremıyoruz senı
Kızlar gunaydin kocamanindan...
Dün tayin bekleyenlerden biri de ben olarak sevgilimin tayini istanbula çıktı...
Gorev yeri henüz belli degil ama gene de paylasmak istedim...
Aslında cok cok mutlu olmam lazım çünkü 2 senedir bu kararı bekliyorduk. Gene de bir tuhaf icim Hayirlisi insallah deyip sükut ediyorum ailemin tavrından dolayı...
Asıl sorunlar ile bas etmek icin Allah bize guc kuvvet versin.
Tüm yol bekleyen tayın bekleyenlere Allah yardim etsin insallah!
olabilir cnm belkide bunalımdadırr askerden geldiğinden beri böyle zatenn nerdeyseeevt yaa eskiden ne güzell sabahlara kadar muhabbetler ederdikk telefondan burayı takip etmeyi düşünüyorum ama sanırım yorum yazmak falan baya işkenceymişş öyle diyolarr..kuzum sevgilinle olan sorunda haklısın gerçektenn ama kızmandan çekinmiştir belkidee diyosun ya göndermeyeceğimi biliyo diye o yüzden sanırım korkmuş güveniyosan ona bence büyütme işleri için gitmiş moralini bozma tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?