Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım hayırlısı olur ınsallah .senın adına sevındım .bak sevdıcegın yamacına gelıyor .

istanbuldaydın dımı sen de

Evet istanbuldayim o da buraya geliyor.
Kader bu sefer be ağlar örecek bakalım...
Sasha, bir de gelinlik modelleri eklemissin eminim hepsi güzeldir ama burası evlenemeyenlerin topigi
Şafak uzak sanki bizlere :26:

Canım üniversite üçüncü sınıfta okuyorum,Eylül ayındanlise düzeyinde şansımı deneyeceğim.

Seneye de Temmuz'da öğretmenliğe gireceğim.

Amin inşallah.Sen ne mezunusun?

sağol tatlım, malesef küçük bi ilçe olduğu için imkanlarımız kısıtlıydı. aklımda hep marketlerdeki dondurulmuş köfteler vs. vardı ama bulamadık. evde de çayın yanında yenilebilcek aperatif şeyler hazırlamıştım. orda da yayla çorbası, fasulye yemeği ve pilav yaptık. benimki her şeyi yer. ben de pilavı çok severim. böyle idare ediverdik

Günaydın...
Sedefonur ben tam bir makarnacı olduğumdan makarna yap diyeceğim soslu soslu... Ama hafif birşeyler demişsin salatalar, sebze yemekleri olabilir.
Bu arada iyi tatiller aşkınla

sağol tatlım makarna olabilirdi, ama benimki malum öğrenci evinde yaşadığı için makarnaya bıkmıştır diye düşündüğümden makarna yapmadım

sağol tatlım hayatımın en güzel 2 günüydü

ne güzelll, sevindim adına, hayırlısı olsun ikiniz için de

Hayırlı haftalar herkese...
Günaydınnn

Canım üniversite üçüncü sınıfta okuyorum,Eylül ayındanlise düzeyinde şansımı deneyeceğim.

Seneye de Temmuz'da öğretmenliğe gireceğim.

Amin inşallah.Sen ne mezunusun?

Ben tekstil mühendisliği mezunuyum 4 senedir de çalışıyorum canım. Yaş 25,5
Daha atanmaya çok var senin, tadını çıkar öğrenciliğin...
Demişlerdi de kıymet bilmedik hakikaten... :26:

sağol tatlım hayatımın en güzel 2 günüydü

ne güzelll, sevindim adına, hayırlısı olsun ikiniz için de

Sağolasın Sedefcim... Darısı sana artık

amin tatlışım ben de bugün kısmetse başlıyorum kpss çalışmalarına

nasılsınız hatunlar...ben geçen gün erkek arkadaşıma ben ömrümü sennle geçrmek istiyorum falan dedim.o da ne dese beğenrsnz evlenmesi için karşısındaki insana güvenmesi gerekiomuş sevgi ve güven çok farklıymış.onu bırakıp gtcek biriyle evlenmek istemezmiş.ben bi kere bırakıp gtmiştimde bunu.of ya offfffff kafayı yicem artık ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…