Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım güvenin zamanla oluşacağını söyle ona ve bu güveni ona sağlayacağını belirt.

nası yapıcam bilmiyorum

canım o biraz da sevgilinin yapısına bağlı, kimi zaman sözlerinle, kimi zaman elini sımsıkı tutuşunla belirtebilirsin.. sevgiline ne yapılsa onu bırakmıcağını daha iyi hisseder? ama tabii zamanla oturcak bişey. bi de mesela bazı tartışmalarda hani bitti tamam ayrılıyorum denir ya bazen, öyle bişey diyosan, bi daha dememeye çalış mesela.. kendine bi bak, güven nasıl bozulduysa onu tamir ederek oluşur.

Ben geldimmm :))

2007 mayisda cikmaya basladik 2008 agustosda nisanlandik 2009haziranda yüzügü kafasina yedi 2009 ekimden beri birlikdeyiz yeniden.

Beraber yasamamiza ragmen evli olmak düsüncesi beni acayip korkutuyo ya...

bende daha kötüsü var 2006 da çıkmaya başladık 2009 da nişanlandık 5 ay sonra yüzüğü kafasına yedi,2 yıl sonra tekrar başladık şimdi birlikteyiz ve ben başkasına aşığım

bu erkeklerin hepsi odun bosuna kendimi üzmeyeyım yaniii sende üzme arkadasım bendede var aynısından bi tanee

bende daha kötüsü var 2006 da çıkmaya başladık 2009 da nişanlandık 5 ay sonra yüzüğü kafasına yedi,2 yıl sonra tekrar başladık şimdi birlikteyiz ve ben başkasına aşığım
canım madem baskasına aşıksın neden o cocukla birliktesinki ayrıl madem sevdiğine git

iyi geceler kaderdaşlarım. nasılsınız bakalım?
sınavlar sağolsun,benim sosyal ve sanal hayatım sıfırlandı
cuma feraha kavuşuyorum inşallah. Özledim valla eski neşeli muhabbetlerimizi

iyi geceler kaderdaşlarım. nasılsınız bakalım?
sınavlar sağolsun,benim sosyal ve sanal hayatım sıfırlandı
cuma feraha kavuşuyorum inşallah. Özledim valla eski neşeli muhabbetlerimizi
hoşgeldin tatlımmmm benıde bu iş hayatı herşeyden uzaklaştırdı valla gerçi bugun alacağım maaştan dolayı moralim cok bozukk..Allahın her günü gittim 1 gün tatilim olmadıı değmezmiş yanii yarın gitmicem doktora gidicem kürek kemiğimde bır haftadır ağrı var geçmiyo

hadi ya çok geçmiş olsun canım ya, dikkat et kendine. hiç birşey sağlığından önemli değil. maaştan dolayı neden moralin bozuk peki?

hadi ya çok geçmiş olsun canım ya, dikkat et kendine. hiç birşey sağlığından önemli değil. maaştan dolayı neden moralin bozuk peki?
sağol kuzumm ya mesela pazar çalışmalarım falan geçmemiş sanırım yoksa bu aldıgım paradan cok daha fazlasını alıyorum hesapladıgımdaa

Erkek arkadasın hakli. Onu kendi yerine koy. Sen de boyle hissederdin. Eğer onu gercekten istiyorsan boyle soylediginde sinirlenip bana güvenmiyor musun demek yerine, daha cok sirinlikler yap, ona sürprizler yap, daha cok sarıp daha cok ilgi ber ki o kafasındaki terkden kiz imajı gitsin. Ara ara da bu konuyu konus. Evlilik ile alakalı...
Eminim iyi seyler olacaktır

Sendeki durumda enteresanmis. İnsan sevmediği biriyle nasil olur ki?
Ve niye olur ki?
...

bu erkeklerin hepsi odun bosuna kendimi üzmeyeyım yaniii sende üzme arkadasım bendede var aynısından bi tanee

Semiramisss bı bana cevap vermiyosun Valla
Bı denk gelemediler ev sahibesiyle

konussamda bişey değişmezki mutlaka verecek cevapları vardırr geldinde biz sana çift maaş olarak yansıtmadık diyemezler heralde ne diyim helal etmiyorum
İs ile alakalı durumuna üzüldüm. Hangi is yeri tamamen adil ki?
Hepsi çalışanından inek hesabi etiyle sütüyle derisiyle faydalanmak pesinde
Allah yardımcın olsun umarım bir dahaki aylarda bu sorunun olmaz. Ne işinde çalışıyorsun?

öyle yapıcam umarım silebilirm....

tatlım kusuruma bakma herkese cvp yazamıyorummm genelde işe gideceğim için acele olarak cvp verip cıkıyorumm evet aynen dediğin gibiii ben bi fabrikanın üretim bölümünde çalışıyorum makinedeyim cnm fabrika kapanacak falan diyolar ama bakalımm

Evet istanbuldayim o da buraya geliyor.
Kader bu sefer be ağlar örecek bakalım...
Sasha, bir de gelinlik modelleri eklemissin eminim hepsi güzeldir ama burası evlenemeyenlerin topigi
Şafak uzak sanki bizlere :26:

ehehehe hayalcım oyle deme yaa,elbet bırgun evlenecegız

ansızın pat dıye evlenırız valla , oyuzden sen bak gelınlıklere de

modelın hazır olsun

Son düzenleme:

Hadi ya hayırlısı inşallah... :26:
Umarım kapanmaz...

ehehehe hayalcım oyle deme yaa,elbet bırgun evlenecegız

ansızın pat dıye evlenırız valla , oyuzden sen bak gelınlıklere de

modelın hazır olsun

Kısmet tabii... Benim şartlarımda baya bir zorlu ama... :26:
Sizin için daha yakın olur ben buranın bekçisi olurum artık yeni uzun ilişkili arkadaşlarla...
Ben evlenene kadar kaç kuşak modeller çıkar kız.

semıramıs canım benım ,cok gecmıs olsun .ıhmal etme kesın doktora gıt .

uzuldum tatlım hakkının karsılıgını bekledıgın gıbı alamadın mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…