- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.301
nasılsınız hatunlar...ben geçen gün erkek arkadaşıma ben ömrümü sennle geçrmek istiyorum falan dedim.o da ne dese beğenrsnz evlenmesi için karşısındaki insana güvenmesi gerekiomuş sevgi ve güven çok farklıymış.onu bırakıp gtcek biriyle evlenmek istemezmiş.ben bi kere bırakıp gtmiştimde bunu.of ya offfffff kafayı yicem artık ben
nası yapıcam bilmiyorumcanım güvenin zamanla oluşacağını söyle ona ve bu güveni ona sağlayacağını belirt.
nası yapıcam bilmiyorum
Ben geldimmm :))
2007 mayisda cikmaya basladik 2008 agustosda nisanlandik 2009haziranda yüzügü kafasina yedi 2009 ekimden beri birlikdeyiz yeniden.
Beraber yasamamiza ragmen evli olmak düsüncesi beni acayip korkutuyo ya...
bu erkeklerin hepsi odun bosuna kendimi üzmeyeyım yaniii sende üzme arkadasım bendede var aynısından bi taneenasılsınız hatunlar...ben geçen gün erkek arkadaşıma ben ömrümü sennle geçrmek istiyorum falan dedim.o da ne dese beğenrsnz evlenmesi için karşısındaki insana güvenmesi gerekiomuş sevgi ve güven çok farklıymış.onu bırakıp gtcek biriyle evlenmek istemezmiş.ben bi kere bırakıp gtmiştimde bunu.of ya offfffff kafayı yicem artık ben
canım madem baskasına aşıksın neden o cocukla birliktesinki ayrıl madem sevdiğine gitbende daha kötüsü var 2006 da çıkmaya başladık 2009 da nişanlandık 5 ay sonra yüzüğü kafasına yedi,2 yıl sonra tekrar başladık şimdi birlikteyiz ve ben başkasına aşığım
hoşgeldin tatlımmmmiyi geceler kaderdaşlarım.nasılsınız bakalım?
sınavlar sağolsun,benim sosyal ve sanal hayatım sıfırlandı
cuma feraha kavuşuyorum inşallah. Özledim valla eski neşeli muhabbetlerimizi
hadi ya çok geçmiş olsun canım ya, dikkat et kendine. hiç birşey sağlığından önemli değil. maaştan dolayı neden moralin bozuk peki?hoşgeldin tatlımmmmbenıde bu iş hayatı herşeyden uzaklaştırdı valla gerçi bugun alacağım maaştan dolayı moralim cok bozukk..Allahın her günü gittim 1 gün tatilim olmadıı değmezmiş yanii yarın gitmicem doktora gidicem kürek kemiğimde bır haftadır ağrı var geçmiyo
sağol kuzumm ya mesela pazar çalışmalarım falan geçmemiş sanırım yoksa bu aldıgım paradan cok daha fazlasını alıyorum hesapladıgımdaahadi ya çok geçmiş olsun canım ya, dikkat et kendine. hiç birşey sağlığından önemli değil. maaştan dolayı neden moralin bozuk peki?
sağol kuzumm ya mesela pazar çalışmalarım falan geçmemiş sanırım yoksa bu aldıgım paradan cok daha fazlasını alıyorum hesapladıgımdaa
konussamda bişey değişmezki mutlaka verecek cevapları vardırr geldinde biz sana çift maaş olarak yansıtmadık diyemezler heralde ne diyim helal etmiyorumhadi yaa, konuştun mu peki canım iş yerindekilerle:26:
nasılsınız hatunlar...ben geçen gün erkek arkadaşıma ben ömrümü sennle geçrmek istiyorum falan dedim.o da ne dese beğenrsnz evlenmesi için karşısındaki insana güvenmesi gerekiomuş sevgi ve güven çok farklıymış.onu bırakıp gtcek biriyle evlenmek istemezmiş.ben bi kere bırakıp gtmiştimde bunu.of ya offfffff kafayı yicem artık ben
bende daha kötüsü var 2006 da çıkmaya başladık 2009 da nişanlandık 5 ay sonra yüzüğü kafasına yedi,2 yıl sonra tekrar başladık şimdi birlikteyiz ve ben başkasına aşığım
bu erkeklerin hepsi odun bosuna kendimi üzmeyeyım yaniii sende üzme arkadasım bendede var aynısından bi tanee
hoşgeldin tatlımmmmbenıde bu iş hayatı herşeyden uzaklaştırdı valla gerçi bugun alacağım maaştan dolayı moralim cok bozukk..Allahın her günü gittim 1 gün tatilim olmadıı değmezmiş yanii yarın gitmicem doktora gidicem kürek kemiğimde bır haftadır ağrı var geçmiyo
İs ile alakalı durumuna üzüldüm. Hangi is yeri tamamen adil ki?konussamda bişey değişmezki mutlaka verecek cevapları vardırr geldinde biz sana çift maaş olarak yansıtmadık diyemezler heralde ne diyim helal etmiyorum
bu erkeklerin hepsi odun bosuna kendimi üzmeyeyım yaniii sende üzme arkadasım bendede var aynısından bi tanee
Erkek arkadasın hakli. Onu kendi yerine koy. Sen de boyle hissederdin. Eğer onu gercekten istiyorsan boyle soylediginde sinirlenip bana güvenmiyor musun demek yerine, daha cok sirinlikler yap, ona sürprizler yap, daha cok sarıp daha cok ilgi ber ki o kafasındaki terkden kiz imajı gitsin. Ara ara da bu konuyu konus. Evlilik ile alakalı...
Eminim iyi seyler olacaktır
Sendeki durumda enteresanmis. İnsan sevmediği biriyle nasil olur ki?
Ve niye olur ki?
...
Semiramisss bı bana cevap vermiyosun Valla
Bı denk gelemediler ev sahibesiyle
İs ile alakalı durumuna üzüldüm. Hangi is yeri tamamen adil ki?
Hepsi çalışanından inek hesabi etiyle sütüyle derisiyle faydalanmak pesinde
Allah yardımcın olsun umarım bir dahaki aylarda bu sorunun olmaz. Ne işinde çalışıyorsun?
tatlım kusuruma bakma herkese cvp yazamıyorummm genelde işe gideceğim için acele olarak cvp verip cıkıyorumm
Erkek arkadasın hakli. Onu kendi yerine koy. Sen de boyle hissederdin. Eğer onu gercekten istiyorsan boyle soylediginde sinirlenip bana güvenmiyor musun demek yerine, daha cok sirinlikler yap, ona sürprizler yap, daha cok sarıp daha cok ilgi ber ki o kafasındaki terkden kiz imajı gitsin. Ara ara da bu konuyu konus. Evlilik ile alakalı...
Eminim iyi seyler olacaktır
Sendeki durumda enteresanmis. İnsan sevmediği biriyle nasil olur ki?
Ve niye olur ki?
...
Semiramisss bı bana cevap vermiyosun Valla
Bı denk gelemediler ev sahibesiyle
İs ile alakalı durumuna üzüldüm. Hangi is yeri tamamen adil ki?
Hepsi çalışanından inek hesabi etiyle sütüyle derisiyle faydalanmak pesinde
Allah yardımcın olsun umarım bir dahaki aylarda bu sorunun olmaz. Ne işinde çalışıyorsun?
Evet istanbuldayimo da buraya geliyor.
Kader bu sefer be ağlar örecek bakalım...
Sasha, bir de gelinlik modelleri eklemissin eminim hepsi güzeldir ama burası evlenemeyenlerin topigi
Şafak uzak sanki bizlere :26:
tatlım kusuruma bakma herkese cvp yazamıyorummm genelde işe gideceğim için acele olarak cvp verip cıkıyorummevet aynen dediğin gibiii ben bi fabrikanın üretim bölümünde çalışıyorum makinedeyim cnm fabrika kapanacak falan diyolar ama bakalımm
ehehehe hayalcım oyle deme yaa,elbet bırgun evlenecegız
ansızın pat dıye evlenırız valla , oyuzden sen bak gelınlıklere de
modelın hazır olsun
hoşgeldin tatlımmmmbenıde bu iş hayatı herşeyden uzaklaştırdı valla gerçi bugun alacağım maaştan dolayı moralim cok bozukk..Allahın her günü gittim 1 gün tatilim olmadıı değmezmiş yanii yarın gitmicem doktora gidicem kürek kemiğimde bır haftadır ağrı var geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?