Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ahahah kız neden boyle umutsuz konustun ,bak sevdıcegın de yanına gelıyor.valla hepımız de gıdıcı gıbı degılız ama

umudumuzu yıtırmıyoruz

ahahah kız neden boyle umutsuz konustun ,bak sevdıcegın de yanına gelıyor.valla hepımız de gıdıcı gıbı degılız ama

umudumuzu yıtırmıyoruz

Umutsuzluktan çok önümü görememek... :26:
Canım, babam 1 senedir Nuh diyor peygamber demiyor...
Çok inatçı ve baskın bir karakterdir sağolsun...
İstemiyorum o sana layık değil diyor da diyor...
Tanışmayı da kabul etmedi istemiyorum dedi.
Kestirip attı...
Onun rızası olmadan evlenemem...
Kaldı ki, babamın rızası olsaydı biz bu yaz evleniyor olacaktık planlarımız dahilinde.
Noldu planlar koca bir balon patlağı.

canım benım yaa uzuldum valla .ılla evlenmemek ıcın bır neden cıkıyor .

canım sız ıkı yetıskın ınsan bırbırınızı sevdıkten sonra baban neden boyle ınat

yapıyor .sevgılının kotu bır huyunu mu gordu acaba ?

hanı kız babaları gızlı gızlı arastırır erkek tarafını yaa,o surec de

baban kotu bır huyunumu gordude boyle ınatlastı acaba:44:

ne dıyım canım yaa ,Allah yardımcınız olsun .baba faktoru de zor valla

Keşke görseydi de istemeseydi...
Babam tanışmadı ki kendisiyle
Hatta annem tanıştı kardeşim teyzem tanıştı diye kopardı yaygarayı
Babam zerre tanımıyor sevgilimi. Zaten uzak nerden görcek bilcek.
Memleketini, mesleğini, tipini, bir de mezhep farkını da tuz biber olarak ekledi.
Oh çorba.
Tam çorba yaptı.
Kimseye ağız açtırmıyor adam şaka gibi...
Çok derin mevzu da genel hatlarıyla böyle işte.
Bunda da var bir hayır diyorum... Allah'ım bana doğru yolu gösterecek inşallah... Ne yapmalıyım bilemiyorum...
Ailemi de sevgilimi de çok seviyorum.
Birinden biri de atılmaz ki... :26:

hayal bende senin gibiyim..2 senedir birlikte oldugum kisi ile sırf ailesi yuzunden bitmek üzere..cunku onlar Konyalı muhafazakar bi aile we benim açık olmam onlar için çok büyük bi problem...ailesinide sil diyemem,,bizde böle sürünüp duruoruz..cok sewiorum bende erkek arkadasımı ama artk benimde hiç umudum yok.. 2 senede bi arpa boyu bile yol alamadık

Hayır bak, kesinlikle umudunu yitirme.
Nefes aldığın her an umut etmeye değerdir.
Bunu unutma. Takılıyorum ben şakalaşıyorum dertleşiyorum sizlerle...
Allah'tan umut kesilmez, haşa, kaldı ki derdi veren de O dermanını verecek de O.
Vaaz gibi oldu ama. :26: İdare edin...
Herşeyin güzel olacağını biliyoruz değil mi kızlar?
Her karanlık gecenin ardından güneş doğar...
Her karanlık gecenin aydınlık sabahı vardır.
Ne zaman, sabah ezanından önce uyansam şafak söktüğüne şahit olarak güne başlasam bir kere daha herşeyin imkanlılığına inanıyorum.
En büyük nimet nefes almamız ve şükredebilecek akıl ve mantıkta olmamız.
Sakın isyan etmeyelim!
Allah'a dönüp benim büyük bir derdim var demeyelim, derdimize dönüp benim büyük bir Allah'ım var diyelim...

semıramıs canım benım ,cok gecmıs olsun .ıhmal etme kesın doktora gıt .

uzuldum tatlım hakkının karsılıgını bekledıgın gıbı alamadın mı
gittim bugun doktora tatlımm zorlanmış dedii rapor aldım işe gitmedim bugunn ama yarın gidicem tabii...buarada çıt çıt ısmarladımm yarın geliyolar cok mutluyummm uzuunnn saçlarım olacak sonunda benımdeee ya mesela bizim günlüğümüz 30 tl mişş ama 30 tl den 14 günü hesapladıgında benım aldıgımdan daha fazla para çıkıyo bana yatırdıkları 418 tl 14 güne millet 500 küsür aldı bide izinleri falanda vardı benım hiç iznim yoktu yani pazar günleride çalıştım çift maaş dediler pazar günleri ama hiçte öyle değil

aa canım haksızlık olmus
ee napıyosun goreusemıyoruz sewgılınle nasıl gıdıyor moralın nasıl canım

ahh kaderdaşım, ben de birebiri olmasa da benzerlerini yaşadım babam sağolsun.
Şimdi okulum bitene kadar beklemedeyim. Okulum bitince belli olacak bakalım herşey. Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah canım

canım tekrardan geçmiş olsun, çıtçıtların da hayırlı olsun iş yerindeki haksızlık durumu giderilir hak yerini bulur inş. kuzum...
Ee fatihle aran nasıl gidiyor? kısaca özetle bakalım

bende ozledım yaa eskıden ne muhabbetler döndürüyorduk
aynen tatlımm ya, ben finallerden sonra yine buralarda olurum, siz de uğrayın da eskisi gibi sabahlara kadar sohbet muhabbet edelim
senin sevgilicinle aran nasıl oldu kuzum? En son bozuktu sanki?

ahh canım benım yaa ,ne acımasız bı baban varmıs yaa .

sevenlerı ayırıyor resmen daha tanımadan boyle önyargılı yaklasılır mı hıc

ama sen üzme kendını ,sen ve sevdıcegın ılıskınıze hep sadık kalıp

yılmadan sabredıp beklersenız ,bıgun elınde sonun da babanın

ınadı kırılacaktır .

neyse kı bırseyın yokmus canım .zorlama kendını sen de dıkkat et kendıne bıraz .

hıc bırsey senden onemlı degıl ,mılletın ısı ıcın bu kadar heba etme kendını .

bak sen kendını heba etmıssın ama ,karsılıgını alamadın.

valla canım boyle ıs yerlerın de cok calısan degıl de her zaman

uyanık kurnazlar kazanır .cok calısanın da sadece etınden sutunden

yararlanalım derdıne gırerler .bunlara karsılık hakkını yedırme .

çıtcıtlarını gule gule kullan canım .bol bol foto cektır gorelım bız de

Son düzenleme:

aynen tatlımm ya, ben finallerden sonra yine buralarda olurum, siz de uğrayın da eskisi gibi sabahlara kadar sohbet muhabbet edelim
senin sevgilicinle aran nasıl oldu kuzum? En son bozuktu sanki?
canım en son bozuktu sonra bıraz toparladık yaa istanbul trafiği gibi karıstı bızım işler.canım sımdı ailesiyle tanısıcam haftasonu:18:
kızlar hiç denk gelemiyoruz artık ya özledim sizi valla:2:
bende bendeeeeee
benimde 1,5 senelik ilişkim vardı ama 1 hafta önce bitti (((((((((((((((((((((((((
aa ne sebeple canım uzuldum senın ıcın

iyi kuzum ya sık sık telde konusuyoruzz sesini duyunca insan daha iyi oluyo yakında yanına gidicem bulusucazz kısmetse :) sen neler yapıyosun bakalımm

aynen dediğin gibii canım 1 gün bile tatilim olmadıı millt 2-3 gün tatil yaptıı ben hergün gittim ne oldu benım param bi çok kişiden azz ama olsun ben kımsenın hakkını yemeyeyımde önemli olan o ben korkarım kul hakkından :) çekmez miyim yaaa albüm yapıcam rapunzel saçlarımla inşallahh :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…