- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.341
selam canımm benım keyfim iyi valla sen nasılsınnselam herkeseeeeeeeee umarım herkesin keyfi yerindedir =)
gıt gıt fıstıgım artık calısıyorsunda daha rahat olur gıtmen..canım yaaa ben haftasonu aılesıyle tanıscam:18:bı onerın var mı:18:iyiyim canım nolsunn aramzda iyi faturalı hatta geçti telefonla konusuyoruz genelde yanına gidicem yakında zaten :) sen napıyosunn nasıl gidiyo
aa sevındım buna bakk valla tek önerim nasılsan öyle gitt ailesiyle tanısıcaksın diye kendini tamamen kasma dış görünüş olarak seni oldugun gibi görüp kabul etsınler anlattıgın kadarıyla muhafazakar bi aile canım rahat ol gülümse zaten saygılı bi kızsınngıt gıt fıstıgım artık calısıyorsunda daha rahat olur gıtmen..canım yaaa ben haftasonu aılesıyle tanıscam:18:bı onerın var mı:18:
dogru soyluyorsun canımaa sevındım buna bakk valla tek önerim nasılsan öyle gitt ailesiyle tanısıcaksın diye kendini tamamen kasma dış görünüş olarak seni oldugun gibi görüp kabul etsınler anlattıgın kadarıyla muhafazakar bi aile canım rahat ol gülümse zaten saygılı bi kızsınn
ahh ahh o günleri bende görebilecek miyim acabaaadogru soyluyorsun canım
sağol tatlımm ayy özlemişim burayı sizleri falan yaaasemiramisçim geçmiş olsun canım
hürremland çok sevindim canımne heyecanlısındır kim bilir ben bi kaç şey öneriyim, tecrübeliyim bu konuda. biz sevgilimle uyumlu giyinmiştik, o yüzden ben kendimi daha rahat hissetmiştim, sanki yanımda oturan ikizimdi, o yüzden tir tir titremem bir süre sonra geçmişti ayrıca onun ailesinin karşısına da sanki sevgilisini getiriyo gibi değil de gerçek anlamda bir çift olarak çıkıyo izlenimi vermiştik. giderken annesine menekşe almıştık. ona da çok sevindi, sen de öyle bir şey ya da çiçeklerden aranjman yaptırabilirsin, ilk gidişin çünkü hoş olur onun dışında güleryüzlü ol, stresten insanın yüzü binbir şekle bürünüyo ama özellikle sana sorular sorduklarında onlara güleryüzle cevap ver. ailesi sana bişey ikram ederse tabağını kaldırmak için mutfağa yönelebilirsin. ya zaten bunları biliyosundur da heyecandan unutuluyo diye söyledim tatlım
inşallah canım henuz yuz yuze tanısmadınız sanırımahh ahh o günleri bende görebilecek miyim acabaaa
canm gercekten cok streslı yaaa,ben dısarda bulusmayı tercıh ettım ev ıstemedım bılmıyorum sankı daha rahat olurum dıe dusundum ne konuscaz yaa offf:S streslı seyler gercekten doğal bır makyaj usturuplu bır kıyafet gulen bır yuz yeter herldesemiramisçim geçmiş olsun canım
hürremland çok sevindim canımne heyecanlısındır kim bilir ben bi kaç şey öneriyim, tecrübeliyim bu konuda. biz sevgilimle uyumlu giyinmiştik, o yüzden ben kendimi daha rahat hissetmiştim, sanki yanımda oturan ikizimdi, o yüzden tir tir titremem bir süre sonra geçmişti ayrıca onun ailesinin karşısına da sanki sevgilisini getiriyo gibi değil de gerçek anlamda bir çift olarak çıkıyo izlenimi vermiştik. giderken annesine menekşe almıştık. ona da çok sevindi, sen de öyle bir şey ya da çiçeklerden aranjman yaptırabilirsin, ilk gidişin çünkü hoş olur onun dışında güleryüzlü ol, stresten insanın yüzü binbir şekle bürünüyo ama özellikle sana sorular sorduklarında onlara güleryüzle cevap ver. ailesi sana bişey ikram ederse tabağını kaldırmak için mutfağa yönelebilirsin. ya zaten bunları biliyosundur da heyecandan unutuluyo diye söyledim tatlım
ben de fıstığım ama hepimizin işleri çıkıyo anladığım kadarıyla ve toplanamıyoruzsağol tatlımm ayy özlemişim burayı sizleri falan yaaagerçi esksi gibi muhabbet yok topikte ama napalımm :26:
oo dışarda buluşcaksanız işin kolay o zamaninşallah canım henuz yuz yuze tanısmadınız sanırım
canm gercekten cok streslı yaaa,ben dısarda bulusmayı tercıh ettım ev ıstemedım bılmıyorum sankı daha rahat olurum dıe dusundum ne konuscaz yaa offf:S streslı seyler gercekten doğal bır makyaj usturuplu bır kıyafet gulen bır yuz yeter herlde
ayyy canım titredın demek ay kesın bende tıtretım sızınkıler sıcakanlıymıs cok,bızımkılerde anlattıgına gore sıcakkanlı ama peder benı streslendırıyor nıyeyse:18:yoksa anasını kafalarım zatıben de fıstığım ama hepimizin işleri çıkıyo anladığım kadarıyla ve toplanamıyoruz
oo dışarda buluşcaksanız işin kolay o zamanşanslısın canım, aynen dediğin şeyler yeter de artar bile.. daha ne? ben evlerine gitmiştim. üff ne heyecandı bi de ne güzel karşımda oturuyolar derken annesi yanıma geçip elimi eline alıp benimle yakından konuşmasın mı babasıyla da yolda karşılaştığımızda elini öperken falan elimi elinin içinde tutuyor, benimkinin ailesinde alışkanlık sanırım bu düşün bendeki heyecanı, elimin titremesini mi durdurmaya çalışayım, adamın söylediklerine mi konsantre olmaya çalışayım
canım bana türk dizileri çok saçma geliyor artık ya, gerçekten izlemeye dayanamıyorum. eskiden dizikoliktim, her güne bi dizim vardı hatırlıyorum, saat 8 olsun da başlasın diye beklerdikk. pehh şimdi nedense çok soğudum. biraz baktım öyle bir geçer zaman ki ye, onların yaşadıklarını gerçek hayatta düşünemiyorum bile, tabii gerçek hayatta da olur ama orda güzel bişeymiş gibi gösteriyolar. mesela berrinle ahmet.. yahu sen hakanı sevmemiş olabilirsin ama hakandan boşandığın gibi nasıl hemen ahmetle nikah kıyabiliyosun ki? insan biraz zamana bırakır. mesela aylinle soner.. yahu aylinin kaynı oldu o be. insanın kaynı öz abisi sayılır. madem soneri çok seviyodu evlenmeseydi o zaman onun kardeşiyle, yazık değil mi ona ve hakana?kızlar "öyle bır gecer zaman kı"dizisini ızledınız mı ? Hakan babasının adamının kursunuyla öldu
hem de sevdıgı kadını ve sevdıgı kadının lanet sevgılısını kurtarmak ıcın öldü
su ahmet ve berrıne oyle sınır oluyorum kı tum cınlerımı tepeme cıkarıyorlar yemın ederım
berrin de hakanı bı sevemedı gıttı ahmet'de sankı b*k var nasıl sınır oldum yaaa
hakanın babası ;ahmet ve berrını nıkahlarından sonra vurmayı planlamıs .
hakan da bunu ogrenınce gıttı berın ve ahmetın onune kendını attı
telefonda falan konusuyoruz ama yzyüze görüşmek kısmet olmadı annesi her konustugumuzda gel tanısalım görüşelim diyo ama fatihin bu teklifi bana yapması lazımkii o demedikten sonra ben ailenle tanısayım dersem saçma olur gibime geliyo..bide zaten pek bulusamıyoruz binde bir kere ondada ailesiyle zaman geçrmek zoruma gider benım yaa rahat rahat gözlerine bakamam elini tutamamm kokusunu içime çekememmm hanı yakın olsak her istediğimizde bulusuyo olsak neyseinşallah canım henuz yuz yuze tanısmadınız sanırım
canm gercekten cok streslı yaaa,ben dısarda bulusmayı tercıh ettım ev ıstemedım bılmıyorum sankı daha rahat olurum dıe dusundum ne konuscaz yaa offf:S streslı seyler gercekten doğal bır makyaj usturuplu bır kıyafet gulen bır yuz yeter herlde
ayyy canım titredın demek ay kesın bende tıtretım sızınkıler sıcakanlıymıs cok,bızımkılerde anlattıgına gore sıcakkanlı ama peder benı streslendırıyor nıyeyse:18:yoksa anasını kafalarım zatı
haklısın canm ama bır saat aılesıyle bı kahve ıcıp kalan 3-4 saatte basbasa vakıt gecırebılırsınız bır ara gıttıgındetelefonda falan konusuyoruz ama yzyüze görüşmek kısmet olmadı annesi her konustugumuzda gel tanısalım görüşelim diyo ama fatihin bu teklifi bana yapması lazımkii o demedikten sonra ben ailenle tanısayım dersem saçma olur gibime geliyo..bide zaten pek bulusamıyoruz binde bir kere ondada ailesiyle zaman geçrmek zoruma gider benım yaa rahat rahat gözlerine bakamam elini tutamamm kokusunu içime çekememmm hanı yakın olsak her istediğimizde bulusuyo olsak neyse
telefonda falan konusuyoruz ama yzyüze görüşmek kısmet olmadı annesi her konustugumuzda gel tanısalım görüşelim diyo ama fatihin bu teklifi bana yapması lazımkii o demedikten sonra ben ailenle tanısayım dersem saçma olur gibime geliyo..bide zaten pek bulusamıyoruz binde bir kere ondada ailesiyle zaman geçrmek zoruma gider benım yaa rahat rahat gözlerine bakamam elini tutamamm kokusunu içime çekememmm hanı yakın olsak her istediğimizde bulusuyo olsak neyse
evet o mantıklı ama en son annesiyle telde konustugumuzda buraya geldiğinde dışarlarda gezmeyin bize gelin falan dedi yanı gidersek bırakmaz illa gidelim gezelim dersemde yanlış anlaşılırrhaklısın canm ama bır saat aılesıyle bı kahve ıcıp kalan 3-4 saatte basbasa vakıt gecırebılırsınız bır ara gıttıgınde
evet eve bırakma fikri güzelmişş seda cok duramıcak garaja gidecek derr ama tabii bunun ıcın önce seni ailemle tanıştırmak istiyorum demesi lazımm bosuna kendi kendime gelin güvey olmayayımmcanım ailesiyle daha az görüşüp kalanında sevgilinle görüşebilirsin. mesela ben ailesine tanışmaya gittiğimde orda 1 saat kadar oturduk. sonra kalktık. sevgilim ailesine sedefi eve bırakayım demişti. ama biz eve değil evlerine yakın bi çay bahçesine gitmiştik, orda gecenin kritiğini yapmıştıkyani siz de hem ailesiyle görüşüp hem birbirinizle başbaşa olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?