- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.361
evet o mantıklı ama en son annesiyle telde konustugumuzda buraya geldiğinde dışarlarda gezmeyin bize gelin falan dedi yanı gidersek bırakmaz illa gidelim gezelim dersemde yanlış anlaşılırr
ama mecburen öyle ufak yalanlar olacak kiii diğer trlü yanlış anlarlar sıkıldıgımızı onlarla oturmak istemediğimizi düşünürlerr aileler bu konularda hassas oluyolarcanım o zaman ailesinden gizli bi şekilde önce bi güzel gezin doyun birbirinize, ondan sonra sanki fatihin yeni yanına gitmişsin gibi gidin ailesinebenimkinin cuma sınavları bitiyodu, ailesi de haliyle edirneye bekliyo, ben de benimkinin yanına gitcem ya, ailesine yaz okulu kaydı için pzt yi beklemem lazım dedi, sonra birlikte döndük arada pembe yalanlara mecbur kalıyoruz napalım
evet eve bırakma fikri güzelmişş seda cok duramıcak garaja gidecek derr ama tabii bunun ıcın önce seni ailemle tanıştırmak istiyorum demesi lazımm bosuna kendi kendime gelin güvey olmayayımm
inşallah canımi yani çok konuşkan olmasa da derin sessizlikler olmasın yeter, olmadı bi sessizlik anında sevgilin devreye girsin, önceden uyar onusedefçim gercekten cok tatlı ınsanlarmıs ınsallah bızımkılerde konuskan olur yaaa bnım ıcın dua edın her sey yolunda gıtsın kızlar
ama mecburen öyle ufak yalanlar olacak kiii diğer trlü yanlış anlarlar sıkıldıgımızı onlarla oturmak istemediğimizi düşünürlerr aileler bu konularda hassas oluyolar
canım bana türk dizileri çok saçma geliyor artık ya, gerçekten izlemeye dayanamıyorum. eskiden dizikoliktim, her güne bi dizim vardı hatırlıyorum, saat 8 olsun da başlasın diye beklerdikk. pehh şimdi nedense çok soğudum. biraz baktım öyle bir geçer zaman ki ye, onların yaşadıklarını gerçek hayatta düşünemiyorum bile, tabii gerçek hayatta da olur ama orda güzel bişeymiş gibi gösteriyolar. mesela berrinle ahmet.. yahu sen hakanı sevmemiş olabilirsin ama hakandan boşandığın gibi nasıl hemen ahmetle nikah kıyabiliyosun ki? insan biraz zamana bırakır. mesela aylinle soner.. yahu aylinin kaynı oldu o be. insanın kaynı öz abisi sayılır. madem soneri çok seviyodu evlenmeseydi o zaman onun kardeşiyle, yazık değil mi ona ve hakana?
neyse coştum gene benkısaca çoğu dizileri saçma buluyorum. yabancı diziler daha çok hoşuma gidiyo, üstelik 40 dk sürmesi de iyi, sıkmıyo insanı. tadı kaçmıyo, merak ediyosun
vay be bu resti kolay kolay hiç bi erkek ailesine çekemezz ne güzel evlenincede sana laf söyletmez bu cocuk hiç bi zamanhımm tamam o zaman derse öyle yaparsınızama eğer derse tanış bence, tatlı heyecanlar oluyo, ki siz zaten telde konuşuyormuşsunuz ve ayrı illerde olduğunuzdan sınırınızı da koyarsınız, bi zarar görmezsiniz. ben ramazan bayramında tanışmıştım, ondan sonraki planımız kurban bayramında da gitmekti ama bazı tatsız olaylar yaşanmıştı hani anlatmıştım bi ara isteme-söz muhabbeti yüzünden.. o yüzden sevgilim ailesine kurban bayramında ''siz sedefi hak etmiyosunuz o yüzden onu sizlere getirmicem'' falan demişti, beni de götürmemişti. :26:
canım ben de aylinle soneri seviyorum ve hatta berrinle ahmeti de seviyorum. ama aşkları hiç masum vermiyolar, şöyle bi tane dizide de masum bi aşk izleyemiyoruz, ben ona kızıyorum. hakikaten dediğin gibi çok saygısızlıklar var artık dizilerdecanım dogru dıyorsun ,berrın hakandan ayrılalı surada ne kadar oldu da sankı hemen nıkah kıyıyor
hakana yapılan saygısızlık baska bırsey degıl .
ama kız sonerle aylıne oyle deme ,ben onları cok sevıyorum
panik yapmayın kızlar ya ben hiç heyecan yapmamıştım :44: sedef sen mi çok heyecanlısın yoksa ben mi çok rahatım acaba
kendim gibi oldum kendimi sevdirmeye çalışmadım hiç ama çokta sivri olmadım tabii.. ellerinide öpmemiştim el sıkıştım annesinide yanaktan öpmüştüm kibar bir şekilde.. çok rahattım ya normal sohbet muhabbet derken zaman geçmişti.. sevgilim benden çok heyecanlanmıştı hatta
ama ilk annesi nasılsınız dediğinde iyiyim siz nasılsınız dedim sevgilim kahkahayı bastı sizli bizli mi konuşacaksınız diye bi bakış fırlatmıştım hemen sustu kıpkırmızı oldu.. sanki biz bilmiyoruz neyin ne olduğunu çokbilmiş nolucak
vay be bu resti kolay kolay hiç bi erkek ailesine çekemezz ne güzel evlenincede sana laf söyletmez bu cocuk hiç bi zamanhımm tamam o zaman derse öyle yaparsınızama eğer derse tanış bence, tatlı heyecanlar oluyo, ki siz zaten telde konuşuyormuşsunuz ve ayrı illerde olduğunuzdan sınırınızı da koyarsınız, bi zarar görmezsiniz. ben ramazan bayramında tanışmıştım, ondan sonraki planımız kurban bayramında da gitmekti ama bazı tatsız olaylar yaşanmıştı hani anlatmıştım bi ara isteme-söz muhabbeti yüzünden.. o yüzden sevgilim ailesine kurban bayramında ''siz sedefi hak etmiyosunuz o yüzden onu sizlere getirmicem'' falan demişti, beni de götürmemişti. :26:
ay evet sızlı bızlı mı konusulcak bıde o var:44:panik yapmayın kızlar ya ben hiç heyecan yapmamıştım :44: sedef sen mi çok heyecanlısın yoksa ben mi çok rahatım acaba
kendim gibi oldum kendimi sevdirmeye çalışmadım hiç ama çokta sivri olmadım tabii.. ellerinide öpmemiştim el sıkıştım annesinide yanaktan öpmüştüm kibar bir şekilde.. çok rahattım ya normal sohbet muhabbet derken zaman geçmişti.. sevgilim benden çok heyecanlanmıştı hatta
ama ilk annesi nasılsınız dediğinde iyiyim siz nasılsınız dedim sevgilim kahkahayı bastı sizli bizli mi konuşacaksınız diye bi bakış fırlatmıştım hemen sustu kıpkırmızı oldu.. sanki biz bilmiyoruz neyin ne olduğunu çokbilmiş nolucak
ay evet sızlı bızlı mı konusulcak bıde o var:44:
hehe muhtemelen oyle olurben siz ile başlayıp gecenin sonuna doğru x teyzecim ile bitirmiştim
vay be bu resti kolay kolay hiç bi erkek ailesine çekemezz ne güzel evlenincede sana laf söyletmez bu cocuk hiç bi zaman
hehe muhtemelen oyle olur
canım ben cok sıcakkanlı muhabbetcı bı ınsanım ama samımıyetın dozajını da kacırmak ıstemıyorum artık ortayı bulucaz ama teyzecıme gecerım bende ılerleyen zamanlarda=)
canım ben aşırı heyecanlıyım kesinliklesözden sonra alışırsın diyo herkes ama bilmiyorum. benimki sanki hiç geçmicek gibi geliyo, ömrümün sonuna kadar bu heyecanı çekmek istemiyorum ya rahat olmak istiyorum ama olmuyo telde annesiyle konuşurken sevgilim ''kameraya çekcem seni, o halini görmeni istiyorum'' diyo bi elim kalbimde konuşuyorum zaten, kapattıktan 1 saat sonra ancak etkisi azalıyo
ayy o iyiyim siz nasılsınız muhabbeti bizde de var, aynısının tıpkısını yaşadık. benimki hala arada söyleyip dalga geçer eşek kafalı
ay evet sızlı bızlı mı konusulcak bıde o var:44:
valla işleri güçleri dalga zaten.. gerçi biz ayrıyız 10 gün olacak ama bakalım hayırlısı.. o senin ailenle tanıştı mı bence asıl o düşünsün süzgeçten geçirilecek olan o sende daha çok malzeme olur kesin
bu arada merak ettim canım sevgilin baya sert bi rest çekmiş neden öyle oldu ki ? :44:
canım benimki ailemle tanıştı, ve annemle kanka gibiler, hatta kıskanıyorum onları o dereceo bu süreçlerden benden önce geçti malesef
canım çok uzun hikaye ama kısaca bahsedeyim. biz sevgilimle 14 yaşından beri çıkıyoruz ve bizim hep hayalimiz evlenmek. yıllar geçti şimdi 21 yaşındayız ve ben seneye üniden mezun olucam 7,5 yıllık sevgili olucaz artık adı konsuz istiyoruz ve kısmetse atanıcam, atandığım yerde kendimi korumak adına ve sevgilim babamın isteği üzere beni her akşam evimin kapısına kadar bırakıyo mahallede laf söz oluyo, onların ağzını kapamak adına vs. gibi sebeplerden dolayı artık küçük masum bi söz olsun istiyoruz, sadece isteme olsun ve yüzüklerimiz takılsın istiyoruz. geri kalanı sevgilimin askerliği bitip iş bulduğunda istiyoruz. biz sevgilimle bu kararı aldıktan sonra ailelerimize açtık, onların da onaylarını almak istedik. benimkiler tamam dedi, onun da annesi tamam dedi, fakat babası kesinlikle karşı. nuh diyo peygamber demiyo. ona göre sevgilim okulu bitircek, askerliğini yapcak, iş bulcak, biraz ailesini bakcak, biraz birikim yapcak ve kendi birikimleriyle evlencek. babası bunu istiyo. tamam haklı ama şöyle bişey de var. sevgilimin abisi daha 1 yıllık sevgilisiyle üni 3 te nişanlandı ve üni bittiği gibi iş bulmadan evlendiler ve her şeyi sevgilimin ailesi yaptı çünkü zaten abisi çalışmıyodu. ve çok zorlandılar. abisi de yanlış yaptı aslında iş bulmadan bu devirde evlenilmez, ama biz hemen evlenmek istemiyoruz ki bizim istediğimiz sadece bi söz. ee peki o zaman sen ilk oğluna öyle yapıyosan 2. oğluna niye böyle yapıyosun? ilk gelinine istediği şeyleri istediği zamanda yapıyosan 2. gelinine neden böyle yapıyosun? bu ayrımcılığa girmez mi? sevgilim de 1 ay önce ailesini almış karşısına demiş ki '' söze 1 yıl kaldı kendinizi hazırlayın, bu yaz değil, öbür yaz olucak, çünkü ben sedefe güveniyorum, atanıcağına inanıyorum, kusura bakmayın ama 6,5 yıllık sevgilimi doğuya sahipsiz gönderemem, ayrıca ben abim gibi iş bulmadan evlencek kadar cahil değilim, ne sedef benimle ben iş bulmadan evlenmek ister, ne de ben iş bulmadan ona böyle bişeyi yaparım, bunu kafanıza koyun. biz sadece küçük masum bi söz, bi yüzük istiyoruz, gerisi size kalmış, gönlünüzden ne koparsa, bizim istediğimiz bu, oğlunuzu üzmek istemezsiniz umarım'' demiş. o zaman ''tamam'' demişler. ama şimdi tam anlamıyla sınıf atladık, sınavlarımız falan bitti ya bi kez daha kesin bi şekilde konuşucam diyo, nolcak hiç bilmiyorum
evet canım çok masraf yaptılar, şimdi babasında yine aynısını yaşar diye bi önyargı oluştu doğal olarak. ama biz aynılarını yaşatmıcaz onlara. hatta eltime inci set yaptılar bilmem kaç miyara. büyük geline ne yapıldıysa küçüğüne de onu yapcaz diyolarmış. ben gümüşçüde inci set gördüm, sevgilime de söyledim, hiçbir şey istemiyorum ama illa ki yapıcaklarsa gümüşçüde de x tl ye dedim. sevgilim de çok stres yapıyo, ailesine çok bağlı ama bu konuda onlara güvenmediğini söylüyo, bu sefer benim onun ailesine hem önyargılı olmamı istemiyo, hem de beni eltime yapılanlardan mahrum bırakmak istemiyo. ben de onu rahatlatmaya çalışıyorum, hiçbir şey istemediğimi söylüyorum. babasını da anladığımı söylüyorum. anca birlikte ağlıyoruz. çünkü onu tek rahatlatcak şey babasının ağzından çıkacak olumlu şeyler olucak. çünkü o tamam dedikleri gün onu ilk defa çok mutlu görmüştüm. bana gelip ''hadi söz için bişeyler bakalım'' demişti. o gün söz için gerekli olan ne varsa bakmıştık, söz alışverişine çıkmış gibiydik, takım elbise falan denemişti. tıpkı babasından çok istediği oyuncağı almış çocuklar gibiydi. inş bu konuşması da iyi geçer.oy oy oyyy kesinlikle haklısınız canım benim.. babasını korku sarmış resmen, diğerinde çok masraf yaptılarsa buda başlarına kalacak diye düşünmüş belliki..
neyse tamam demişler sevgilinin kararlılığını anlamışlar.. süper bi konuşma yapmış tebrik ediyorum valla..
inşallah herşey istediğiniz gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?