- 13 Ağustos 2011
- 404
- 9
- 68
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.381
Sedef sizin bölümleriniz ne İnşallah atanirsiniz. Annene de gecmis olsun neyi vardı?
Aman aman iyi olsun canım gecmis olsun tekrar :) bu arada bolumdasiz kan çekti herhalde :) benim okul uzamıştı şubatta bitirdim ben de girecegim sınava basarılar ikimize de inşallah atanırız :)
sedefcim geçmiş olsun canım...
Selam kızlar.
Gece toplaşmışsınız sonunda.
Sedefcim annene geçmiş olsun çok.
evet canım çok masraf yaptılar, şimdi babasında yine aynısını yaşar diye bi önyargı oluştu doğal olarak. ama biz aynılarını yaşatmıcaz onlara. hatta eltime inci set yaptılar bilmem kaç miyara. büyük geline ne yapıldıysa küçüğüne de onu yapcaz diyolarmış. ben gümüşçüde inci set gördüm, sevgilime de söyledim, hiçbir şey istemiyorum ama illa ki yapıcaklarsa gümüşçüde de x tl ye dedim. sevgilim de çok stres yapıyo, ailesine çok bağlı ama bu konuda onlara güvenmediğini söylüyo, bu sefer benim onun ailesine hem önyargılı olmamı istemiyo, hem de beni eltime yapılanlardan mahrum bırakmak istemiyo. ben de onu rahatlatmaya çalışıyorum, hiçbir şey istemediğimi söylüyorum. babasını da anladığımı söylüyorum. anca birlikte ağlıyoruz. çünkü onu tek rahatlatcak şey babasının ağzından çıkacak olumlu şeyler olucak. çünkü o tamam dedikleri gün onu ilk defa çok mutlu görmüştüm. bana gelip ''hadi söz için bişeyler bakalım'' demişti. o gün söz için gerekli olan ne varsa bakmıştık, söz alışverişine çıkmış gibiydik, takım elbise falan denemişti. tıpkı babasından çok istediği oyuncağı almış çocuklar gibiydi. inş bu konuşması da iyi geçer.
kızlar annem rahatsızlandı, acile gittik, herkes dağılmış yavv
geçmiş olsun canım önemli bişiyi yoktur inşallah :26:
canım benimki ailemle tanıştı, ve annemle kanka gibiler, hatta kıskanıyorum onları o dereceo bu süreçlerden benden önce geçti malesef
canım çok uzun hikaye ama kısaca bahsedeyim. biz sevgilimle 14 yaşından beri çıkıyoruz ve bizim hep hayalimiz evlenmek. yıllar geçti şimdi 21 yaşındayız ve ben seneye üniden mezun olucam 7,5 yıllık sevgili olucaz artık adı konsuz istiyoruz ve kısmetse atanıcam, atandığım yerde kendimi korumak adına ve sevgilim babamın isteği üzere beni her akşam evimin kapısına kadar bırakıyo mahallede laf söz oluyo, onların ağzını kapamak adına vs. gibi sebeplerden dolayı artık küçük masum bi söz olsun istiyoruz, sadece isteme olsun ve yüzüklerimiz takılsın istiyoruz. geri kalanı sevgilimin askerliği bitip iş bulduğunda istiyoruz. biz sevgilimle bu kararı aldıktan sonra ailelerimize açtık, onların da onaylarını almak istedik. benimkiler tamam dedi, onun da annesi tamam dedi, fakat babası kesinlikle karşı. nuh diyo peygamber demiyo. ona göre sevgilim okulu bitircek, askerliğini yapcak, iş bulcak, biraz ailesini bakcak, biraz birikim yapcak ve kendi birikimleriyle evlencek. babası bunu istiyo. tamam haklı ama şöyle bişey de var. sevgilimin abisi daha 1 yıllık sevgilisiyle üni 3 te nişanlandı ve üni bittiği gibi iş bulmadan evlendiler ve her şeyi sevgilimin ailesi yaptı çünkü zaten abisi çalışmıyodu. ve çok zorlandılar. abisi de yanlış yaptı aslında iş bulmadan bu devirde evlenilmez, ama biz hemen evlenmek istemiyoruz ki bizim istediğimiz sadece bi söz. ee peki o zaman sen ilk oğluna öyle yapıyosan 2. oğluna niye böyle yapıyosun? ilk gelinine istediği şeyleri istediği zamanda yapıyosan 2. gelinine neden böyle yapıyosun? bu ayrımcılığa girmez mi? sevgilim de 1 ay önce ailesini almış karşısına demiş ki '' söze 1 yıl kaldı kendinizi hazırlayın, bu yaz değil, öbür yaz olucak, çünkü ben sedefe güveniyorum, atanıcağına inanıyorum, kusura bakmayın ama 6,5 yıllık sevgilimi doğuya sahipsiz gönderemem, ayrıca ben abim gibi iş bulmadan evlencek kadar cahil değilim, ne sedef benimle ben iş bulmadan evlenmek ister, ne de ben iş bulmadan ona böyle bişeyi yaparım, bunu kafanıza koyun. biz sadece küçük masum bi söz, bi yüzük istiyoruz, gerisi size kalmış, gönlünüzden ne koparsa, bizim istediğimiz bu, oğlunuzu üzmek istemezsiniz umarım'' demiş. o zaman ''tamam'' demişler. ama şimdi tam anlamıyla sınıf atladık, sınavlarımız falan bitti ya bi kez daha kesin bi şekilde konuşucam diyo, nolcak hiç bilmiyorum
çok sağol canımya gece akciğer grafisi çektiler ama çok şükür tertemizmiş, bişey çıkmadı, atlattık, şimdi iyi durumu
Çok şükür canım sen ?
Kestane şekeri,anzer balı bu ne yaaaaa.Tatlı krizim tuttu.
okuyor musun çalışıyor musun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?