Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Aman aman iyi olsun canım gecmis olsun tekrar :) bu arada bolumdasiz kan çekti herhalde :) benim okul uzamıştı şubatta bitirdim ben de girecegim sınava basarılar ikimize de inşallah atanırız :)

Aman aman iyi olsun canım gecmis olsun tekrar :) bu arada bolumdasiz kan çekti herhalde :) benim okul uzamıştı şubatta bitirdim ben de girecegim sınava basarılar ikimize de inşallah atanırız :)

çok sağol bölümdaşımmm ben bu yıl 3. sınıfı bitirdim. 1 senem daha var yani 2013 de giricem. ama şimdiden başlıyorum kpss çalışmalarına inş atanırsın, gönlünce olsun her şey şimdiden başarılar dilerim

geçmiş olsun canım önemli bişiyi yoktur inşallah :26:

nacizane cnm nişan söz vs adımlar adına istekli görünmekten vazgeçersen her şeyin çorap söküğü gibi gelişeceğine inanıyorum ben, istediğimiz sadece bir söz demekle karşındakilerin seni kaybetme ihtimalini düşünebilmelerini de engelliyorsun . . . bu tarz şeyleri isteyen sen olma . lütfedeceklerde söz takacaklarmış gibi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…