Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hoşbuldummmm
gerçi artık uzun süreli ilişkisi olanlardan değilim ama olsun
benimde canım tatlı şeyler ister genelde ya tatlıcıyımdır..

haklısın canım bunu ben de düşündüm, ama benim bu konudaki sorunum sevgilimle değil, o benden daha istekli, ben ona konuşma babanla olucağı varsa olur, bizim için hayırlı değilse zorlamayalım da dedim. fakat o inatla konuşucam diyo. babası da beni ve sözümüzü çok istiyo, tek sorun sevgilimin işi olduktan sonra istemesi. bi ara söz konusunu hiç açmadım, gurur yaptım, sanki istenmiyormuşum gibi geldi. sevgilim bu sefer daha çok üzüldü, ''durumun seninle bi alakası yok böyle düşünürsen üzülürüm, babam seni çok istiyo sadece bu işleri ben iş bulduktan sonra istiyo tek dert bu'' dedi. ben de oluruna bıraktım şimdilik. fikrin için ayrıca teşekkür ederim. ben de senin gibi düşünüyorum bu konularda kız biraz daha arka planda olmalı, ee ne demişler kız evi naz evi

Aslında haksız da değil babası.:18:

Hadi yaaaa.

Ne kadar zamandır beraberisiniz,iş-güç-askerlik durumları nasıl,yaşlarınız? :44:

Ay ne çok soru sordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…