- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.401
evet canım eylüle de bi şey kalmadı valla.:18:
hoşbuldummmm
gerçi artık uzun süreli ilişkisi olanlardan değilim ama olsun
benimde canım tatlı şeyler ister genelde ya tatlıcıyımdır..
nacizane cnm nişan söz vs adımlar adına istekli görünmekten vazgeçersen her şeyin çorap söküğü gibi gelişeceğine inanıyorum ben, istediğimiz sadece bir söz demekle karşındakilerin seni kaybetme ihtimalini düşünebilmelerini de engelliyorsun . . . bu tarz şeyleri isteyen sen olma . lütfedeceklerde söz takacaklarmış gibi sanki
haklısın canım bunu ben de düşündüm, ama benim bu konudaki sorunum sevgilimle değil, o benden daha istekli, ben ona konuşma babanla olucağı varsa olur, bizim için hayırlı değilse zorlamayalım da dedim. fakat o inatla konuşucam diyo. babası da beni ve sözümüzü çok istiyo, tek sorun sevgilimin işi olduktan sonra istemesi. bi ara söz konusunu hiç açmadım, gurur yaptım, sanki istenmiyormuşum gibi geldi. sevgilim bu sefer daha çok üzüldü, ''durumun seninle bi alakası yok böyle düşünürsen üzülürüm, babam seni çok istiyo sadece bu işleri ben iş bulduktan sonra istiyo tek dert bu'' dedi. ben de oluruna bıraktım şimdilik.fikrin için ayrıca teşekkür ederim. ben de senin gibi düşünüyorum bu konularda kız biraz daha arka planda olmalı, ee ne demişler kız evi naz evi
İnşallah canlar...
Bende bi baş dönmesi var bu ara yaaa...
Bilmiyorum canım,ara ara sürekli dönüyor.
Çok şükür canım iyiyiz...
Sende durumlar nasıl ?
Hadi yaaaa.
Ne kadar zamandır beraberisiniz,iş-güç-askerlik durumları nasıl,yaşlarınız? :44:
Ay ne çok soru sordum...
12 yil sonra geldi mutlu teklif ve evliyiz simdi...
ben 24 o 27 askerliğini yaptı 3 senedir tanışıoz 2 senedir beraberiz ikmzde çalışıoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?