- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #11.421
işte onu bnde bilmiyorum
evet 10 gün kadar oldu..ayrıldınız mı
evet 10 gün kadar oldu..
ben buralardayım yemek sipariş ettim onu bekliyorum.. :) Bugün günde 1 kere alınması gereken ilacımı 2 kere ardı ardına aldım yanlışlıkla sersem gibiyim.. :)
hoş geldin:)) ayy bda dkkat et öyle yapma
Hoşbuldum canım ya.. Turkcelli seviyorum kampanya varmış yemek sipariş ettim hehehehe
eskiden olsa bnde hep bu saatlerde yerdm ama şimdi rejmdeim senin ilşki durumun nası?
KızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrSevgilimin ailesiyle tanışmaya gidiyoruummmmmmmmmmmm
OMG :):):):) İşi ciddiye mi bindirdiniz yani. :)
yaaa bi sürü problem vardı kavga gürültü derken herşeyi hallettik. annesi arayıp bizzat davet etti. yanlarına gidip kalcam bi kaç gün hattababası heyecan yapmış kardeşleri filan uçmuşlar bende de öyle bir telaş var ki ne yapçam ne giycem alllaaaahhhhhh
Ay ben ne yapacağımı şaşırırım yani aaa çok heyecan verici.. İlişkinizden bahsetsene canım yaşlar kaç durumlar nedir
Benim aldığım ilaç uyku yapıyor iki tane birden içince anca bu saate uyanabildim bu saate yemek yiyebileceğimBizim durumumuz iyi çok şükür 1 haftadır filan kavga etmiyoruz şaşırtıcı doğrusu
KızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrSevgilimin ailesiyle tanışmaya gidiyoruummmmmmmmmmmm
ben 23 o 27 yaşında. askerden geldi iş kuruyor şu an ben de araştırma görevlisiyim. ay çok heyecanlıyım yaa. annesi artık sıra bizde filan dedi. bir dahakine de biz size geliriz filan yaptı. çok heyecanlandım yaaaaaa
zaten sürekli araşıyoruz annesiyle de daha hiç yüzyüze gelmemiştik 8 aydır. ilk olacak huuff anneeeeeeeeeeee
selam kızlar
nasılsınız
ne kdr süredr berabersnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?