Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ben buralardayım yemek sipariş ettim onu bekliyorum.. :) Bugün günde 1 kere alınması gereken ilacımı 2 kere ardı ardına aldım yanlışlıkla sersem gibiyim.. :)

Kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Sevgilimin ailesiyle tanışmaya gidiyoruummmmmmmmmmmm

OMG :):):):) İşi ciddiye mi bindirdiniz yani. :)

yaaa bi sürü problem vardı kavga gürültü derken herşeyi hallettik. annesi arayıp bizzat davet etti. yanlarına gidip kalcam bi kaç gün hatta babası heyecan yapmış kardeşleri filan uçmuşlar bende de öyle bir telaş var ki ne yapçam ne giycem alllaaaahhhhhh

Ay ben ne yapacağımı şaşırırım yani aaa çok heyecan verici.. İlişkinizden bahsetsene canım yaşlar kaç durumlar nedir

Ay ben ne yapacağımı şaşırırım yani aaa çok heyecan verici.. İlişkinizden bahsetsene canım yaşlar kaç durumlar nedir

ben 23 o 27 yaşında. askerden geldi iş kuruyor şu an ben de araştırma görevlisiyim. ay çok heyecanlıyım yaa. annesi artık sıra bizde filan dedi. bir dahakine de biz size geliriz filan yaptı. çok heyecanlandım yaaaaaa

zaten sürekli araşıyoruz annesiyle de daha hiç yüzyüze gelmemiştik 8 aydır. ilk olacak huuff anneeeeeeeeeeee

Sıra sıze gelmiş harbiden canım.. :) Ya ben sevgilimin annesiyle daha biz çıkmaya başlamadan tanışmıştım öyle bir heyecan olmayacak bende yani

selam kızlar
nasılsınız

Aleyküm selam iyiyim çok şükür sen nasılsın

ne kdr süredr berabersnz

3 yıl 2 ayı geçti canım

Ben yemek yiyip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…