Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım resmen annesine sinir oldum su an..bilemiyorum belki bana cok hayalperestsin diyeceksin ama ben sevgilimin annesini kaynana gibi görmek istemem hiç bir zaman..tabiki benim annem gibide olamaz ama ne biliyim sınırları çizilmiş bir samimiyet olabilir mesala..özel günlerde beni arasa hatırlasa tabi aynı şekilde bende ne güzel.. mesela evlendikten sonra bana gelince ıyy kaynanam geliyo demesem gercekten onu agırlamaktan memnun olsam..ama o kadın beni hiç bir zaman umursamadı.. merak etmedi..telefonla konuşmamız bile 5 senede 5 keredir maksimum ve ben cok üzülüyorum

evet canım annesi varlığımdan haberdar. ve inanamıyorum bir anne nasıl oglunu düşünmez zaten cidden tuhaf bir kadın. 5 senedir samimi oldugu sadece arkadaslarıyla tanıştım ailesinden biriyle tanışmadım

abartıyı geçtim tuhaf bi durum yani :44:

malesef bencede (

aslında ben bir taraftan tanışmakta istiyorum.. nasıl bir kadın nasıl bir aile çözebilmiş değilim bunca senedir.. ben tanışmadan ben onun ailesini tanımadan nasıl ailemle onun ailesi tanışabilirki ..offf

ayy bu erkeklerın hepsı aynı o zaman .

ne dusuncesızlıktır bu yaa,ınsanı rezıl edıyorlar .

demezler de oglunun manyaklıkları oldugunu da

kız baskı yaptı sanarlar

sende de ona garip gelen şeyler olmuştur belki gayet normal =) büyütülecek bir şey yok sonuçta değil mi? bir dahakine şimdi öğrendiklerin normal gelir hoş o zaman da 3-5 cinslik daha çıkar muhtemelen

Evet benim de tuhafliklarim olmustur :) Benim sevgilim surekli komut eriyor ona sonr oluyorum bi mesela merdien basindayiz hadi cik hayatim der sanki ben merdiven basina gelince cikilmasini gerektigini bilmiyorum Masa basina geldik doyelim otur hayatim der sanki ben de masa basinda dikilecegim oturmayacagim tovbee Her seferinde bana komut verme diye uyariyorum umarim vazgecer bundan

ben de senın gıbı dusunuyordum .ama oyle degılmıs .sımdı asırı derece de korkuyorum ondan .

daha evlenmeden ılıskım de bu kadar mudehale de bulunması benı cok korkutuyor.

uzulmekte haklısın canım ,ınsan turlu turlu seyler dusunuyor

cıddıye alınmadıgını benımsenmedıgı dusunuyor .

hoppalaaaaa niye kafayı yemişsin? sevgilin de "heee öyledir o" demedi heralde

canım boyl cumle kullanmasının sebebı de yıne benım saftırık sevgılım yuzunden oldu .

bı dugun muhabbetı vardı .daha once duymadıgım ortaya bırden bulustugumuz gun hortlaması

sevgılımı yalan soyluyor dıye dusundum .arkadaslarıyla planı olup da bana soyleyemedıgı

ıcın dugune gıtcem dıyor dıye dusundum .bu sefer trıp atınca da ; annesıyle konusup

dugunun ıkı kısılık oldugu sadece annesı ve babasının gıdecegını hadı sevın ben gıtmıyorum demıstı

ben de sınır olup "zaten ortada dugun gıbı bırsey yoktu bu senın uydurman "dedım .

o da al dur annemı arayıp kulagınla duy dedı ,ben de sakın arama dememe ragmen aramıs

hoporlerden konusuyorlar .annesı de benım arattıgımı dusunecek kı ,oyle cumle kullandı .

Kizlar uzuldum ya ne kadar oldu ayrilali kesin ayriliklar mi bunlar

cmt gecesi yanımdaydı.telefonunu aldım elime msjlara girdm.gönderilern msjlarda aynı kıza yollanmış onlarca mesaj vardı.çok güzelsin,sesim ninni gbmi geldi bebeime,eve ne zmn gtceksin cam açalım,sen kadının dibisin diye msjlar yazmış.soruncada normal arkadaşım diyo.delirdim resmen.çok kötü kavga ettik.ayrıldım bende.insan normal arkadaşına bunları yazar mı ya...2 gündür ağlıyorum.gücüm takatım kalmadı artık...

sesim ninni gibimi geldi bebeime yuh artık bunu arkadasına yazmaz kimse

kurabıyem nıye ayrıldınız ne oldu fotoları yakacak kadar ne yasadınız

bizim topiktede yazdım annesine annen kim ki dedim diye bana söylediğin tüm lafları yutarım ama anneme söylediğine asla tahammülüm olmaz bekle dedi
ve resimlerimizi yakmış bardağımı kırmış fotosunu çekip yolladı ağlamaktan mahvoldum saatlerce

off seninkide çok kötü olmuş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…