- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.321
heyyy yazış şekline bakarsak güzel bir tatil olmuş gibi görünüyor =)))
Ufak tefek bir iki tartisma haric guzel gecti :) sevgilimin bazi garip cinsliklerini gordum
iyi diyelim iyi olalım =) hayırdır nerden geldi o bulutlar?
anlıyorum senı canım .bızım tanısmamız erken olmustu ama ,tanısma dısın da herseyımız aynı .
yalnız degılsın o konu da .bız 3 yıllık beraberız ama hala annesı benı cıddıye alıp da benımseyemedı .
bır kere benı yemege kahve ıcmeye davet ettıgını bılmem .ben de davet edılmedıgım yere gıtmekden
baskın yapmaktan hoslanmam .ama sevgılım sureklı benı zor durum da bırakıyor .
sureklı evde kımse yok dıyerek benı zorla eve getırtıyor ve sureklı suprız bı tabloyla karsı karsıya gelıyorum
annesı kardesı babası suprızzzz ! ustelık ne benım ne de onların benım gelecegımden haberı olmuyor .
benı boyle rezıl eden bı salak sevgılım var .dedıgım gıbı canım annesı benı hıc onemsemedı .
yuzume karsı guldu ama o orada kaldı .hıc samımı degıldı bana karsı .
daha dun ogluna tel de benım ıcın dıyor kı "kafayı yedı sonun da "dıyor .
bı anne oglunun sevgılısı ıcın boyle bı cumle kullanıyor ıse ,sevgılım hıcccc kusura bakmasın ama - o anne
benım gozum de hıc masum gorunmuyor.boyle ılerı gerı konusa konusa oglunu benden
vazgecırmeye calısıyor farkındaım ama,benım sevgılım buna kafası basmıyor
tam bı ana kuzusu .uc yıl olduk evlenecegız dıyoruuz ama,annesı hala benı kabullenememıs gorunuyor .
sureklı hakkım da ılerı gerı konusup oglunu vazgecırme derdın de farkındayım .
valla bunları hakedecek bırsey de yapmadım ,hıc bır zaman saygısızlık da bulunmadım hep guler yuzluydum onlara
karsı ama yaranamadım .sanırım bıraz sımardılar.Allah'tan B***sını arıyor sanırım
ama annesi senin varlığından haberdar sonuçta değil mi? annesi kendi oğlunu bile o kadar önemsemiyor demek sen böyle düşünüyorsan bir de sevgilini düşün. eğer annesi oğlunun hayatıyla ilgili değilse sevgilin de seni annesiyle tanıştırma konusunda kendisini rahatsız hissediyor,geri çekiyor olabilir. 5 senedir samimi olduğu kimseyle tanışmadın mı?
abartıyı geçtim tuhaf bi durum yani :44:
Kendi ilişkimden değil de kuzeniminkinden örnek verebilirimm 6 yıllık kız arkadaşını teyzemle tanıştırmadı...Üstelik sevgilisiyleyken defalarca teyzemle karşılaştılar bi yerlerde duyduğum kadarıyla.Akıllarından ne geçiyor anlamak mümkün değill bazen, ama bunu sevgi eksikliğine bağlamamalısınn bence
bizde ayrıldık herşeyimi yakmış tüm fotolarımızı ördüğüm atkıyı aldığım bardağı kırmış
biz ayrıldık...artık ne evlilik hayalim var ne de başka bişey
Ya inanamıyorumm bu düşüncesizlik durumu hep mi var
Biz de dışarıdayken birden annemleri görmedin uzun süredir gidelim hadi dedi evlerine gittik(geç bi saatti ve ben ısrarla annenle konuştun mu biliyor mu geleceğimi dedim, evet dedi...)
Annesi kapıyı pijamalı, uykulu, tepeden toplu mükemmel! saçlarıyla açtı beni de görünce resmen kızardı kadıncağız saçlarına gitti eli hemen bseler yapmaya çalışıyoo
Biz tabii ki habersiz gelmişiz, ona soran gözlerle bakarken sevgilimin sırıtışınıysa hiç anlatmayayım...
Kizlar uzuldum yane kadar oldu ayrilali kesin ayriliklar mi bunlar
sende de ona garip gelen şeyler olmuştur belki gayet normal =) büyütülecek bir şey yok sonuçta değil mi? bir dahakine şimdi öğrendiklerin normal gelir hoş o zaman da 3-5 cinslik daha çıkar muhtemelen
canım resmen annesine sinir oldum su an..bilemiyorum belki bana cok hayalperestsin diyeceksin ama ben sevgilimin annesini kaynana gibi görmek istemem hiç bir zaman..tabiki benim annem gibide olamaz ama ne biliyim sınırları çizilmiş bir samimiyet olabilir mesala..özel günlerde beni arasa hatırlasa tabi aynı şekilde bende ne güzel.. mesela evlendikten sonra bana gelince ıyy kaynanam geliyo demesem gercekten onu agırlamaktan memnun olsam..ama o kadın beni hiç bir zaman umursamadı.. merak etmedi..telefonla konuşmamız bile 5 senede 5 keredir maksimum ve ben cok üzülüyorum
bizimki az önce oldu çok kötüyüm şuanda ağlamaktan mahvoldum yağmurun altında
hoppalaaaaa niye kafayı yemişsin? sevgilin de "heee öyledir o" demedi heralde
Kizlar uzuldum yane kadar oldu ayrilali kesin ayriliklar mi bunlar
cmt gecesi yanımdaydı.telefonunu aldım elime msjlara girdm.gönderilern msjlarda aynı kıza yollanmış onlarca mesaj vardı.çok güzelsin,sesim ninni gbmi geldi bebeime,eve ne zmn gtceksin cam açalım,sen kadının dibisin diye msjlar yazmış.soruncada normal arkadaşım diyo.delirdim resmen.çok kötü kavga ettik.ayrıldım bende.insan normal arkadaşına bunları yazar mı ya...2 gündür ağlıyorum.gücüm takatım kalmadı artık...
kurabıyem nıye ayrıldınızne oldu fotoları yakacak kadar ne yasadınız
cmt gecesi yanımdaydı.telefonunu aldım elime msjlara girdm.gönderilern msjlarda aynı kıza yollanmış onlarca mesaj vardı.çok güzelsin,sesim ninni gbmi geldi bebeime,eve ne zmn gtceksin cam açalım,sen kadının dibisin diye msjlar yazmış.soruncada normal arkadaşım diyo.delirdim resmen.çok kötü kavga ettik.ayrıldım bende.insan normal arkadaşına bunları yazar mı ya...2 gündür ağlıyorum.gücüm takatım kalmadı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?