Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım öğrendim herşeyi.. anlatim:
ben bunun konuştuğu ve dikkatimi çeken numaraları aldım bi yere not ettim..
bide onun yanına gitmiştim ocakta ve ocak şubat aramız süperdi.. şubatta bile mesajlaşılmış o numaralardan bikaçıyla..
birde kavga ettiğimiz dönemde..
neyse ben buna dedim "yolluyosun bana rehberini" yolladı ama 1 numara yok sadece dedim "peki bu kim" "sen nerden biliyosun bişeyler karıştırdığın belliydi" falan diye kızarak üste çıkmaya çalıştı.. ama yemedim tabi.. "bende kayıtlı değil o numara" dedi bende "Allah Allah tanımadığın numarayla mı mesajlaştın aylarca bide her gece nerdeyse" dedim.. neyse bu "kapat teli aricam o numarayı bende merak ettim" dedi.. sonra beni arayamadı mesaj attı "açmıyo o numara ama ben hatırladım x ti o" dedi (x:eskiden onu seven ve hala bi şekilde onunla konuşmaya çalışan şahıs).. sadece "küs olmak hoşuna gitmiyomuş ondan mesaj atmış ve hep beni anlatmışmış" kıza.. bunuda yemedim tabii ki.. aradım dedim "tamam insanlık hali küs olmayı sevmiyosun dersin ki:x benim seninle bi sorunum yok ama biliyosun ki sevgilim var böyle hergece konuşmamız doğru olmaz hadi kendine iyi bak.. bunu desende anlardı" dedim ses yok.. hala "ben kimseye sana baktığım gözle bakmadım" bıdı bıdı "naparsan yap" dedim oda "yaparım" dedi kapadık telleri.. mesaj atmış "şuan telefonumda bile olmayan biri için sana hesap vermicem" diye.. ama salak farkında değil hala ben o numaranın o kız olduğunu öğrendiğimde bitirdim bu işi kafamda.. akşamda dersaneye gitmiştim eve gelirken şuna bi cevap verimde anlasın bittiğini dedim.. aradı yine aynı şeyler konuşuldu bende dedimki "tamam devam edelim bende benden hoşlanan kim varsa hepsiyle konuşim olur mu?" ses yok "kabul eder misin" dedim "etmem" dedi "işte istediğim cevap buydu" dedim "bende etmem" dedim.. bide bikaç sevmediğim kız vardı onlarlada mesajlaşmış, en son benim memleketime geldiğinde bana söz verip gitmişti "bunlarla daha işim olmaz sen ne dersen o bundan sonra" demişti.. onuda gördük bana he tamam yaparım diyo ama yapmamış hiçbişeyi meğerse.. bu arada benim kuzenim telekomda çalışıyo ondan öğreneceğimi biliyo o numaranın kim olduğunu.. o yüzden itiraf etti kendisi herşeyi yoksa dürüstlüğünden değil..
dün gece tekrar mesaj atmış "için rahat bi şekilde ayrıldın benden senin için rahat ama şunu bil benimde içim rahat ben seni seviyorum onu istesem elde ederdim ama ben seni istiyorum kimseyede sana baktığım gibi bakmadım" dedi bişe demedim yine mesaj attı "bide şunu düşün ben senden gizli iş çevirsem sana her şifremi verir miydim" dedi bende "bunlar bi bahane değil bende sevdim ama erkek sinekle bile alakam olmadı işte aramızdaki fark hadi yoluna" dedim o da "haklısın.." yazmış sadece..
böyle işte kızlar..

hımm anladım canım boşver o zaman..

anzercim çok üzüldüm sizin ilişkiniz inada bindi iyice yıprandınız bı sure uzak kalmanız hayırlı olacak galıba belkı de dogru soyluyordur

anzercıgım yaa cok kotu bır durum gercekten .bı de rehberı eksık yollaması cok akıllı yaa ,cin olmadan adam carpıyor aklınca .

bunların hepsı aynı canım .senın son yorumundan sonra orta da bırseylerın dondugunu hıssetmıstım .

bahaneye bakar mısın ,kus kalmak ıstemıyormus .oldu barı uclu takılın hey allahım yaa

ne zayıf acız varlık bunlar yaa .emınım kı ayrılık surecın de kafayı dagıtmak ıcın takılmıstır .

sundugu bahanesı bana da pek ınandırıcı gelmedı .benım sevgılım de aynı bahaneyı sunmustu ama ,ben bunun dogrulugunu cıkardım ortaya.

benım sevgılım ben onu hıc kıskanmıyorum dıye cok tepkılıydı bana karsı .sureklı benı kıskandırmak ıcın ugrasırırdı ama ben de tık yok .

bıgun bana dedı kı ; eczacı kız sureklı bana bakıyor dedı .ben ne bıleyım bu durumun gercek oldugunu .ınanmadım yıne dedım

ıyı baksın ne yapalım sımdı dedım .cok umursamaz tavırlarım vardı .sonra ogrenıyorum kı tesaduf eserı bu kızla aldatılmısım

tabı ogrendıgım de ortalıgı bırbırıne kattım ve dırek ırtıbatımı kestım .affedemezdım yedıremıyrdum cunku .

bu bana yakaadıgım surec te dedı ; "ben o kıza hep senden bahsettım aramızda hıc bırsey yok ,o kız da senı ne kadar cok sevdıgımı bılıyor "

dedı .ama ben inanmadım .neyse ıcım ıcımı de yıyor bu kızı da gercekten merak edıyorum .kımdır dıye .ben bu kıza bı sekıl de ulastım .

kız hanım hanımcık edeplı bı kız tıpınden anladım oturaklı .ben bunun calıstıgı eczaneye gıttım bırsey alma bahanesıyle sırf kızı gorcem yaa

kız benı tanıdı sen sashamıa olmalısın dedı .evet de nereden tanıyorsun dedım .x gostermıstı fotolarını dedı

ben de hazır konu acıldı sorayım dedım herseyı sordum .aralarında kı ılıskı arkadaslıgı gecmemıs .benım kı benden o da sevgılısınden derlenmısler .

kızın da gonlun de bırı varmıs benımkının gonlunde de ben varmısım .oyle anlatınca kız ınandım tabı .ama bunu sevgılıme soylemedım .

yanı kızla konustugumu .bıraz surundurmek ıstedım bence sen de o kıza ulas canım .dogrular cıkar ortaya.ama bunu sevgılıne hıssetırme sakın .

Son düzenleme:
kızlar ne alemdesınız sınırlerım cok bozuk sevgılımle tartıstım .

hatırlarsınız daha once de kucuk fotoları yuzunden bırbırımıze gırıp 3 gunluk

ayrılık yasadık .dondugun de "haklıydın ozur dılerım o cumlenın senın ıcın

bu kadar degerlı oldugunu bılmıyordum ,ben fotoları bu kadar cıddıye almadıgım

ıcın getırmemıstım unutmusrum affet benı " demıstı .

foto meselesını bılmeyenler ıcın kısa ozet geceyım ; sevgılım bana kucukluk albumunu

vermıstı verırken demıstı kı "omrumun sonuna kadar hayatım da sen olacagın ıcın

fotolarım sen de dursun .bu fotolar bana gerı gelıp de sana gerı vermezsem eger

bızım ılıskının sonu yok demektır "demıstı .neyse fotoları aldım .cok ayrılıp barıstık ama

fotoları gondermek ıstedıgım de kabul etmemıstır .en son ayrılık da ortagından fotoları

gondermıstım .bız barıstık ama fotoları bana gerı getırmedı .kac kere soylememe ragmen

getırmedı bunun uzerınew ayrılıp uc gun ayrılık yasadık .dondugun de ıste yukarıda kı ılk

cumleyı soylemıstı ,yanı tepkım de haklı oldugumu soylemıstı .ama bu fotolar bana hala donmedı .

dun yıne fotolar ıcın tartıstık .bana dedı "bızım ılıskının cıddıyetlı bu fotolara mı baglı ne salak sacma

dusuncelerın var senın "dedı .ben de dedım kı "bızım ılıskının cıddıyetlıgı elbette fotolara baglı degıl ama

verırken soyledıgın cumle benım ıcın cok onemlıydı ,demek kı sen onu sıradan bırıne herkese soyleyebılecek

bır cumle olarak soyledın bana ,senın ıcın sıradan olabılırdı ama benım ıcın onemlıydı o cumle "dedım .

tartısma alevlendı bu bana cok cırkın bırsey soyledı dedı kı "senın bu foto ısrarın benı artık sacma seyler dusunmeye

ıtıyor "dedı .ne gıbı dedım "o kadar sacma seyler dusunuyorum kı buyu yaptrcagını bıle dusundum "dedı .

ben sok gecırdım .suan da cok krıgınım .konusmak ıstemıyorum

rehberi eksik yollamadı canım kızla bi süre mesajlaşmış ama sonra gerçekten silmiş, kendide baya bi ulaşmaya çalıştı çünkü numaraya ama açılmadı telefon..
sonra sonra hatırladı numarayı..
küs kalmak istememe meselesi de ilk kız mesaj atmış buna "ben seninle küs kalmak istemiyorum" diye oda karşılık vermiş.. ama "kıza hep seni anlattım ara sor nolur" diyo ama ben o kızın seviyesine düşmek istemiyorum vede kızı sevindirmek istemiyorum "aa benim yüzümden araları bozulmuş" diye sevinirse ölürüm ben..
zaten bizimki sürekli "haklısın yanlış yaptım mesaja karşılık bile vermemem gerekirdi ama kötü bi konuşma geçmedi" diyip duruyo..
ve kızı aramamda ısrar ediyo onuda ben yapmam..

sashamia erkek arkadasın abartmıs canım yaaa hadı kadınlar düşünür böyle şeyler de erkeklerin bunları akıl edip soylemesı ılgınc geldı gercekten hem ne kadar ayıp yanı senı tanımıyor mu cok ayıp

annesinden etkileniyo bu çocuk bence..
onda öyle bir anne varken işi zor sevgilinin..

öyle canım kafayı yedı sonun da .apur spuru konusuyor .dedıgın gıbı bu buyudur muhabbetını

genel de kadın mılletı yapar ama ,benımkının de kadınlardan hıc assag bı tarafı yok

bugun ozur dılerken acıklama olarak da "yaa o kadar ısrarla fotoları ıstıyorsun kı resmen taktın

kafaya .benı delırttın ben ne derdındeyım sen ne derdındesın .yok o fotoları vermezsen ılıskımızın

cıddı olmadıgını anlarmıssın da sacma sacma dusunup duruyorsun cıldırttın benı ,artık cenen dursun

dıye de ben de senı delırtmek ıstedım "dedı .ozur dıledı affettım ama kırgınım hala

kızlar ne alemdesınız yahu bı gelın de dedıkodu yapalım surada

kızlar bugun yegenımle tartıstım .ama var yaa sırf uzulmesın dıye

içimde kalan herseyı yaptıgı tum kıskanclıkları tek tek döktum

ohh rahatladım kıyasıya bı maç oldu ama mağlup olan o oldu .

hodri meydan dedım .varsa benım sana yaptıgım bırsey soyle hadı dedım

hıc bırsey dıyemedı yuzsuz ,cunku yok ama ben onun kıskanclıkları

yuzune nasıl vurdum var yaa ıcımın yagları erıdı resmen

olayıda anlatayım hemencık .bız sımdı bırlıkte solaryuma gırecektır .benımgecen yaz gırdıgım yer 10 dakıkası 17 tl ıdı cok pahalı geldı gozumuze

ucuz bır yer bulmak sart dedık .sonra bu yengesının lazer yaptırdıgı guzellık salonunu bı deneyelım dedı .10 dakıkası 10 tl ımıs .dun yengesıyle gıdıp

bakmıs solaryuma 5 dakıka gırmıs .bugun de bana haber verdı .guzel mekana benzıyor yarın kesın buraya baslıyalım dedı .ben de ıyı tamam dedım .

dıyo kı ; yarın ıkımız gıderız yengemın gelmesıne hıc gerek yok .ben mekanı ogrendım zaten ,ona ıhtıyacımız yok dıye anlatıyor .ben de "aa daha ıyı olur

bılıkte gıdersek sonuc da yengenle cok samımıyetım yok sıkılırım sımdı ben de onun yanın da"dedım buda; yok yok onu ne alıcagız yanımıza basbasa

gıder bronzlasır gelırız dıye ballandıra ballandıra anlatıyor .ne olduysa bugun bırden sapıttı .tabı yıne herzaman kı emel .ılla fesatlık yapacak sasırıdım

sapıtmasa zaten .buna dedım kı ben ;" emel ; solaryuma bız 6-7 seans gırecegız .her gırısımız de tek kullanımlık paket kreme 12 tl vermek butcemızı

sarsar .buyuk boy kremın fıyatı bak 60 tl ımıs .ortaklasarak alalım bıze rahat rahat yeter butcemız de sarsılmaz "dedım .bu hemen kıvranmaya basladı

"yaa sımdı buyuk paket alırsak nereden bılecegız hangımız cok kullancak hangımız az "dedı .fesatlık yapacak yaa olmuyor .ben de "koca kutu gozun

doysun merak etme ben sana bolca surerım dert etme sen "dedım .bundan bı yarım saat cevap yok .beklıyorum sabırsızlıkla bakalım ne dıyecek dıye

bılıyorum yıne tozutucagını .bana demez mı "yaa aslın da benım hevesım kactı gıtmek ıstemıyorum ben gıtmeyecegım herhalde"

yıne bozuntuya vermedım nıye canım falan fılan soruyorum buna .sonra da bı yarım saat sonra bana tekrar mesaj atıyor dıyor kı "yengeme soyledım ama

pazartesı musaıt degılmıs yarın gıtcez "dedı .ben sok tabı .yengen gelmıyordu hanı bırlıkte gıdecektık ne oldu dedım .yaa benım babamı bılıyorsun sımdı

sorun yapar dedı .ben de "babanın sorun yapıp yapmayacagını son dakıka mı anladın babanı sen benden daha ıyı bılırsın dedım .sımdı dalga gecer gıbı ne bu dedım .

kıyamet koptu .o bana ben ona verdık verıstırdık .bu olay da bana gazı verdı tum kıskanclıklarını yuzune vurdum .

Son düzenleme:
bılemıyorum canım belkı de dedıgın gıbıdır .ozur dıledı barıstık bugun

ama mesafelıyım.anzercım sen ne yaptın nasılsınız sımdı ?

biz duraklama dönemindeyiz canım resmen..
bitirdim yani ilişkiyi ama bizimki pes etmedi dün çok uğraştı beni ikna etmek için.. "seni kesinlikle aldatmadım bnu sende çok iyi biliyosun, eğer aldattığıma ihtimal versen bana cevap bile vermezdin" dedi.. bende "ben seni böyle tanımadım böyle bişeyi benden nasıl saklarsın" dedim "sana söylesem kavga çıkacaktı" dedi "e şimdi daha mı iyi oldu" dedim "haklısın ne yapsan haklısın hayatımda ilk kez yaptım bi mallık işte" dedi bende "etmeseydin" dedim ve kesinlikle barışmak istemediğimi söyledim o da " ben biliyorum aslında beni affetmeyeceğini ama bi umut işte deniyorum" dedi.. birde "ben hep burdayım hep seni sevicem aklında olsun" dedi son mesajında..
sasha sen bana kızı ara dedin ama ben ne dicem onu arasam? affetmeyi düşünmüyorum ama neler konuştuklarını merak ediyorum nasıl sormam gerekir sizce kızlar bana akıl verin

bu evlenecek olan kuzenin miydi tatlım??

sashamia canım yiğenın cok tuhaf bırısı resmen kıvırmıs ilginç geldı hangımızın daha cok kullandıgı bellı olmaz demesı cok ılgınc oha felan oldum yanı
boşver bnce onla ortak bişi yapma kendın bul bı yer

canım yaa dıyorum yaa ınanılmaz fesat bı kız bu .cevresın de bu kıskanclıgı yuzunden kımse yok .

bak kıskanclıgı zarar veren turden ,bana yaptıklarından bır kacını anlatayım ;

kuafor bana dugun ıcın at kuyrugu yapmıstı .at kuyrugum gur olsun dıye 20 adet de boncuk kaynak takmıstı .

bu boncuk kaynakların boncuk kısmın da pılastık bı madde var yaa,haa ıste kuafor onu kesmeyı unutmus

kafama batıyordu .emele dedım ; canıom su plastıgı ucundan kessene dedım .kı ucunu da elıne verdım .

sen gıt sacımın bı tutamını dıbınden kes kıs kıs guluyor ama nıye guldugunu de anlamadım .

yarım saat sonra aynaya bı baktım kafamın bı bolumun de resmen sakal trası olmusum

yıne boyle olaylardan bır tanesı ; yenı foto makınesı almıstım .benım fotolarımı cekmesını ıstedım

foto makınesının hususu ayarıyla oynamıs habıre cekıyor .fotolara bı baktım kapkara ekran

gozlerım belkı gorunuyor belkı gorunmuyor tabı hesap soprdugum da farketmedım dıyor saka gıbı

tonca foto cektın nasıl farketmedın makınenın ayarını bozdugunu dedım .makıneyı oyle bı bozmus kı

yapamadım .oyle duruyor makıne yapılacak dusun yanı .

bı kere de pembe mını etegımı gıymek ıcın o ıstemıstı .bana gerı verırken de hazır utu masası acıkken

ustunden bı utu vur tatlım dedım .buharı bı bastı etege etek oldu mor

anlayacagın canım ınanılmaz derece de kıskanc fesat bı kız .bunun gıbı daha ne zararlar oldu bana

onunla gıtmem zaten solaryuma .ben kendım yarın baslıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…