- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.361
yazmaz tabiii..bide normal arkadaşım diyo...
kestanem benmimde ağlamaktan göz bebeklerim kurudu desem yeridir
sen ayrılmak istediğinde hiç mi itiraz etmedi hiç mi savunmaya geçmedi
off o kadar sinir oldum ki sasham bana kızınca laf söylüyo saydırıyo ben sadece annesine ''annen kim ki '' dedim diye benimle tamamen bitirdi herşeyi yaktı
annesi bu kadar değerli ise ben neyim ya
sevgisi herşeyi yalanmış baksana şuna sanki annesine küfür etmişim gibi ettiğine bak
salakmı sanıyolar bizi anlamadımki yatakda yakalasan arkadasım diycekler artık o derece sacmaladılarpata kute girisesim var su erkek milletine
tesadüf eseri telefonu elime aldığımda direk gönderilenler kutusuna girdm.unuttumu yoksa msjların kaydedileceği aklınamı gelmedi bilmiyorum yeni almıştı çnkü telefonunu.hepsini okudum...off yaa offf
salakmı sanıyolar bizi anlamadımki yatakda yakalasan arkadasım diycekler artık o derece sacmaladılarpata kute girisesim var su erkek milletine
canım yaa cok kotu olmus .aslın da unuttugundan degıl bılıyor musun
gorecegın varmıs kı allah gormenı saglamıs .
sen kalbın de kotuluk tasımazsan eger ,allah senın arkandan yapılan
oyuunları tek tek cıkarırmıs karsına .senın yakalaman ıcın ozel bı yetenege
gereke yok .gızlı saklı ıslerın kokusu elbet cıkıyor
san acıklama olarak da arkadasım dedı oyle mı
evet bide utanmadan arkadaşım diyo...o kdr tesadüf eseri gördmki anlatamam...Allah yardım etti.
sen uzme kendını canım .ne beddua et ne agıt yak .
Allah'a havale et .Allah zaten kımsenın yaptıgını yanına koymaz .
herkes yasattıgını yasıyor bu dunyada
kızlar nolmuş böyle herkesın ılişkisine yaaa...kestane mesajlar pek normal arkadasa yazılcak gıbı deıl bebeım felan hadı samımı arkadası desem ama samımı arkadasla ıye cam acmak ıstrsınkı kanka modunda takılırsın bebeım felanda esprı manasında dersın.offf neden bukadar doyumsuzlar yaaaa.
sakın gerı adım atma derım kararsızmış gıbı yapma kendını tawrın net olsun kı ıyıce tutuşsun
kurabıye sende gerı adım atma senın sewgılın ota b.ka trıp atıyo zaten
ya kızlar bızde arkadasımızın dugunune katıldık ya orda bı kız butun memelerını acmısta gelmıs oynayıp durdu hepsı ortadaydı bır kac defa sewgılımı kızın dekoltesıne bakarken yakaladım galba bütün cinlerim tepeme cıktı en son kavga ettık yanı
ha bıde sorunca hangı dekoltelı kıza bakmısım dıo yaa farkında deilmiş gıbı yapmıyo mu bıde
off haklısın canım yaaa Allah yardımcın olsun tatlım ama bence telını kapa yada hiç cewap werme çıldırsın.hürrem çok fenayım gerçekten...çok haklısın
yaa sorma bebeım yaaa o kadar zoruma gıttı kı hiç bu kadar net baktıgını anlamamıstım ve ben goz çapkını erkeklerden nefret ederım bı bu eksıktı yanıayy evet hurremcım .sordukların da bıde " nerede kız ben kız fılan gormedım"saf ayagına yatmıyorlar mı
delı oluyorum .ben sızofrenım yaa hayal goruyorum cunku
benım kı baldır bacak hatunu resmen zoomluyor ,sonra da hangı kız nerede hanı gormedım
kımden bahsedıyorsun dıyo
off haklısın canım yaaa Allah yardımcın olsun tatlım ama bence telını kapa yada hiç cewap werme çıldırsın.
kendını uzme bunları düşünüp hırs yapacagına pisliğinı ortaya cıkardım dıye için rahat etsın guclu ol.içi içini yemesı gereken kişi o
yaa sorma bebeım yaaa o kadar zoruma gıttı kı hiç bu kadar net baktıgını anlamamıstım ve ben goz çapkını erkeklerden nefret ederım bı bu eksıktı yanı
ya bıde yanında bebek gıbı bı kız var ne ıstıyor anlamadım sashamıam bak aksama msnde yollarım resım,hem orda herkes tanıdık çift gitmişiz evlenmeyı dusunuyoruz sen orda bı et parcasına bakcan dıye benı nıye yerın dıbıne sokuyossun demı
ayyyynen oyle demek ıstedıklerımı yazmıssın canım.valla tatlım bnmkı altın taktı bana da 100 lıra verdı takayım dıyecok haklısın kuzum yaa .yanın da sen varken yapması hıc hos olmamıs .
boyle bakıslar kadının tum kadınlık gururunu zedeler ,ama erkeklerın
aklı basmıyor buna .bı de cevreden sevgılını vakarken goren olmus ıse
ayy yazık kıza seklın de acıma bakısları da oluyor
cok ayıp etmıs sevgılın gercekten cok ayıp
bırıkte katıldıgınız dugun de bunu sana yapmamalıydı .
uzme kendını canım .sen ne yaptın altın takıcam dıyordun taktın mı ?
tamam cnm msn den atarsın .
kızlar ya bütün gün beraberdik dün biz bunla pikniğe gittik sözde benle hiç ilgilenmedi arkadaşının yanında durdu hep birkaç salak espri yaptı felan benim sinir olacağım türde ben de trip attım bütün gün gram bir şey yemedim. akşam döndük banyo yapmak istiyorum dedi normalde 1-2 saat takılcaktık ben de abartısına ben 1e kadar felan takılırız die düşünüyodum dedim niye öyle bir şey mi dedim dedi yooo ben öyle istiyodum dedim. 24 saatimi sana ayırmak zorunda mıyım ya dedi sabahtan beri beraberiz hala daha fazlasını istiyorsun tamam diyemiyorsun hiçbir şeye dedi. sonra birkaç problem üzerinde konuştuk gerek onun gerek ilişkiyle alakalı. adama gelmişler belli herkese zaman ayırmakta zorluk çekiyor bi yandan ben bi yandan arkadaşları annesi ablası vs. evlilik lafı felan da geçti. ben 24 saat benle geçiremeyeceksen evlilik nasıl konuşabiliyoruz dedim. o zaman kolay olacak böyle olmayacak ben eve geldiğimde sen ordasın banyo orda yemeğim orda yatağım orda gelip yemeğimi yiyip banyomu yapıp senin yanında dinleneceğim bir yandan da sohbet edeceğiz felan dedi. ardından konu dağıldı. ama ben bu 24 saat lafına bugün yine taktım. gerçekten bunu mu ifade etmek istiyor yoksa anlık mı söyledi çok üstüne düştüm diye mi söyledi gidip geliyorum. ciddi bir tepki koymalı mıyım sizce. bundan sonra karışmıyorum ne yaparsan yap ha madem bu kadar zorlanıyosun git... sana daha ne kolaylık sağlayayım da dedim sen böyle sıkıyosun bazen felan deyince benim direk kestirip atasım geliyor dedim. sen bir çalışmaya başla o zaman anlarsın felan demeye başladı bu sefer.
ya kızlar 24 saat senle olmak zorunda mıyım ne demek ya =( onu anlamadığımı düşünüyor. sonra çok güzel şeyler de söyledi. ben senle şuraya gitmeyi şöyle yapmayı düşüünüyorum kaç haftadır bir gün yaparız vs. diye. olmuyo bazen para olmuyor bazen üşeniyorum bazen akşam iş çıkıyor bazen eve gidip sadece yatmak istiyorum diyor. ama benim kafada da sabahtan beri bir 24 saattir gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?