Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Geçmiş olsun kuzum ya. Çok jilet yaptıysan deriyi tahriş edip kurutmuşsundur. Sürekli nemlendirici sür geçer

Geçmiş olsun kuzum ya. Çok jilet yaptıysan deriyi tahriş edip kurutmuşsundur. Sürekli nemlendirici sür geçer

tesekkur ederım canım .evet son zamanlar da cok jılet kullandım .

nemlendırıyorum ,bebe yagı suruyorum bebanthen suruyorum

bebekler ıcın olan pişiş kremı suruyorum .

umarım ıyıce mahvetmem .elıme gecene suruyorum

bıran once gecer ınsallah

canım jilet alerji yapmış olabilir bol bol peeling yap bacaklarına ve sık sık nemlendir çok geçmiş olsun
sonun da bıttı .bız de ayrıldık .ıkımız ıcın de hayırlısı olsun .
offff noluyo öyle bize ya offf noldu sashamia ya
Kızlar bu arada 20lik diş aldıranınız varmı aranızda? Cesarete ihtiyacım varda
geçenlerde sevgilim aldırmıştı 1 hafta bişey yiyemedi bayağı acı cekti tatlım ya sıcaklarda hiç çekilmez onun sızısı eğer çok acil değilse bence sonbahara ertele

Kızlar bu arada 20lik diş aldıranınız varmı aranızda? Cesarete ihtiyacım varda

benimde ablam aldırdı ama oyle cok kotu falan demedi hic zaten ameliyat diye geciyor bu operasyon bir sure cenede dis etinde sızlama oluyor ama onun haricinde bir problem yasamadı

Son düzenleme:
O koltuğa oturmak dert vala kızlar aslında acı değil mesele Off sahamia naptı acaba ayrıldığını söyledi gitti iidir inşallah:26:

O koltuğa oturmak dert vala kızlar aslında acı değil mesele Off sahamia naptı acaba ayrıldığını söyledi gitti iidir inşallah:26:

evet tatlım o koltuğa oturmanın psikolojisi bile yetiyo aslında ama operasyon sırasında hiç acı çekmedim demişti erkek arkadaşım sonrasında sızı olmuş
evet ya sashayı bende merak ettim şimdi:26:

evet tatlım o koltuğa oturmanın psikolojisi bile yetiyo aslında ama operasyon sırasında hiç acı çekmedim demişti erkek arkadaşım sonrasında sızı olmuş
evet ya sashayı bende merak ettim şimdi:26:

Valla ağda bile insanın canını eminim bu ameliyattan daha fazla acıtıyor ama işte sorun sadece o koltuk Topiğin kızlarına nazar değdi valla ya sasha gelsede anlatsa keşke. Semiramiste ayrılmıştı en son o noldu ben bayadr giremiorm öğrenci evimdeyken girebiliyordum şuan memleketteyimde

Birileri bize nazar Mi degdiriyor ya herkes ayriliyor
hiç sorma berceste var bi uğursuzluk başımızda

evet sasha yazmış gitmiş umarım bir sorun yoktur şuanda

kızlar ayrıldığım sevgilimin kızkardeşiyle konuştuk faceten..
bana "neden ayrıldınız çok üzüldük biz, annem senin gel demeni bekliyodu isteme için onunda hevesi kursağında kaldı" dedi.. bende "abinin iş bulmasını bekliyodum gel demek için size" dedim oda "ya canım abimin sırtı yere gelmez sen merak etme o konuda.. (para bakımından diyo) hem bizde erkek evlendikten sonra iş bulur" dedi bende" ama bizde öyle değil ve bu işlerde de kız tarafının gelenekleri önemlidir" dedim "ayrıca senin abin iş konusunda hiç çabalamadı kalktı gezdi tozdu nette oyun oynadı günlerini böyle geçirdi" dedim o da "abim bu aralar form falan dolduruyo inşallah bulacak" dedi bende "hayırlısı olsun onun için artık" dedim..
işte "neden ayrıldınız" diye sordu yine bende dedim böyle böyle o da bana diyoki "abimin çevresi geniş biliyosun sen başkalarını neden takıyosun ki abim sevdimmi tam sever gözü senden başkasını görmüyodu" dedi bende "o zaman söyleseydi x bana mesaj attı diye" dedim.. "bunda bişey yokki abartmışsın" dedi bende dedimki "valla abinin çevresi geniş diye ben kendimden taviz veremem abin bunu düşünmeliydi" dedim..
"ben abinden bizim mutluluğumuz için bişeyler istedikçe o yeter bana karışma demeye başladı" dedim..oda "tamam haklısın barışın sen ona söyle herkesle ilişkisini kessin eğer yine yapmazsa beraber pişman ederiz onu" dedi.. bende "ben her yolu denedim her seferinde ben suçlu oldum canım hayırlısı böyleymiş kısmet değilmiş" dedim..
oda "abim iş bulsun biz seni istemeye gelicez" dedi bende konuyu değiştirdim..

canım ne demiş bu kız böyle ya özellikle renklendirdiğim yerlere şaştım kaldım
işi olmayan birine bu devirde hangi baba kızını verir hem
şu lafa bak abimin çevresi geniş abinin çevresi geniş diye herşey mübah mıymış o zaman ona

Son düzenleme:

aynen canım bende sinir oldum ne diyo bu diye..
ama cevaplarını da verdim hepsinin en son bana "evet sen haklısın ama siz çok aşıktınız birbirinize yazık olmasın bu aşka" demeye başladı..
bende dedim "ben nasıl erkeklerle mesafemi koyduysam abinle sevgili olduktan sonra, ondanda aynı şeyi beklemek en doğal hakkımdı" dedim "sana göre normal olabilir ama abin beni tanıyodu yapmicaktı" dedim..
hala "istemeye gelicez biz seni" diyo o da ayrı bir mevzu..
bu ayrıldığım sevgilimde hala mesaj atıyo bende cevap verdim "rahatsız oluyorum artık atma bana mesaj" dedim "kendimi tutamıyorum" dedi bende "o zaman şöyle yapalım içinden bana mesaj atmak geldiğinde git x'e mesaj at veya mesaj atma dediğim kişilere at hem beni rahatsız etmemiş olursun hemde sende vakit geçirmiş olursun" dedim..
o da "nesini kıskandın şu kızların anlamıyorum" dedi bende "şunu anla kıskançlık yok ortada senin yaptığın hatalar var" dedim.. yine "haklısın" diyo başka bişe demiyo..

kız çocuğun psikolojisi mi bozuldu yoksa :) haklısın deyip duruyomuş ya
tavrın çok iyi olmuş ama hem abiye hem kardeşe...
madem aşkınıza yazık olmasını istemiyor o zaman abisini her hatasına haklısın demek yerine farklı çözümler bulmaya iteklesin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…