Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

adam benı hıc cıddıye almıyor kı .trıp atıyorum sanıyor .

gıt dedım kendıne uygun karakterı oturmamıs bı bebeyle takıl dedım .

hergun sabah aksam espırı yapın sulu sulu konusarak kahkalar atın dedım .

oyle bırını bulursan tam tencere kapak olursun dedım .

Sashamiacım inanılmaz olgun konuşmaların olmuş en azından geçmişe baktığında çocukça davranmışım diyen sen olmazsın ama onun olacağı ve barışma yollarını arayacağı kesinÖzellikle reistenn sonra...

sasha boşver tatlım ya sinirlerini yıpratma adama baksana ne rahat..
hem mutlu etmiyor üstüne birde dalga geçiyor..
çok çocuksu gerçekten.. bir on seneye falan ihtiyacı var bu adamın olgunlaşması için, bir mucize olmazsa tabi arada..

sashamia yazdıklarını okudum ve yazdıklarından yola çıkarak şunu sormak istiyorum. sen bu insanla bunca yıl nasıl beraber oldun ? hayır sabrın boyunun yüz mislini aşmış bravo valla

kız inan hepsi mi aynı olur benimkide böyle
hakkını yiyemem ciddi konularda ciddiyetini asla bozmaz ama
kızınca telefonu şak kapamalar falan aynı

sashamia yazdıklarını okudum ve yazdıklarından yola çıkarak şunu sormak istiyorum. sen bu insanla bunca yıl nasıl beraber oldun ? hayır sabrın boyunun yüz mislini aşmış bravo valla

kız sen ne dıyorsun nasıl dayandım ben de bılmıyorum .

sınır hastası ettı benı yemın ederım .

a

canım ona kalırsa ben hıc olgun olmayan kadın gıbı degıl de cocuk gıbı dusuncelerı olan bırıymısım

hasbam kendıne bakmadan bana tas atıyor .

kesınlıkle canım ,ayakları yere basmıyor .evlenılebılecek bı adam degıl

sedulu Allah kavuştursun şimdiden.. keşke bende asker yolu bekleseydim ya hiç beklemedim nasıl bi duygu acaba
kurabiyem sen naptın döndü mü hiç seninki sana ve sen mesaj atmaya devam ediyo musun ona?
sashamia kafanı dinle canım biraz belki sessizlik onu biraz kendine getirir..

balım arada sırada mesajlaşıyoruz oturup konuşalım dedim kendisine belki buluşuruz sırf konuşmak için
sen naptın arıyomu hala eski sevgilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…