- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #12.421
Ayyy bu ne ya sen anlatınca ben sinrlendim burdaBu erkeklerin bu sorumsuzluğu pişkinliği yokmu insanı çileden çıkartır yemin ediyorum.Hele o anlattığın tel meselesi yani işi koparan bir konuşma. Reis naber ne demek ya bide gülmüş adamın dünya umrunda değil. Hiç üzülmene değecek birisi değil canım boşa zamanın geçer senin bunla.Çok doğru bir karar almışsın sen
Popmundo canim tahmin ettgin oyun mu
kız inan hepsi mi aynı olur benimkide böyleyaa hıc sorma kurabıyem yaa .reıs nedır yaa .ben sınırden aglarken
telefon da" reis naber ya" dıyor .bu kadar cıddıyetsız sevıyesız olabılır bı ınsan ancak .
herseyı espırıye vurmasından bıktım .cıddı cıddı ayrılık konusuyoruz,o kahkahalar atıyor .
en nefret ettıgım ınsan modelıdır ,orta da cıddı muhabbet varken agzını yaya yaya kahkaha
atanlara sınır olurum .hıc bırseı cıddıye almıyor .dun dıyorum kı ; "sana artık hıc bırsey soylemeyecegım
karısmayacagım sormayacagım sıkayet ısyan yok ,soyle yap boyle ol deme yok ,hıc bırsey soylemem artık
sessız kaldım "dedım .sonra ekledım;"cok konusan bırseylerı anlatmaya calısam kadından korkma ama ,sessız kalan
kadından kork .cunku artık bırseylerı toplamaya calısmaktan vazgecmıstır .ıste o zaman sessız kadından kork "dedım .
bana verdıgı yanıt "kızım ben Allah'tan baska kımseden korkmam "bide racon keserek soyluyor bunu .
ıste o soyledıklerıme karsılık verdıgı yanıt bu .kapasıtesıtesi yetmıyor kı anlamaya .
telefon kapatmak nedır hıc bılmıyorum .ben bır kere telefon kapattıgımı bılmem .konusur konusur sıra bana gelınce
pat telefon kapanırçunku ısıne gelmıyor cunku dogru soyledıgım de koseye sıkısıyor .
benim herifte askere gidicek ağustosta
sashamia yazdıklarını okudum ve yazdıklarından yola çıkarak şunu sormak istiyorum. sen bu insanla bunca yıl nasıl beraber oldun ? hayır sabrın boyunun yüz mislini aşmış bravo valla
sashamia88 kaç yıllık ilişkiniz?
Sashamiacım inanılmaz olgun konuşmaların olmuş en azından geçmişe baktığında çocukça davranmışım diyen sen olmazsın ama onun olacağı ve barışma yollarını arayacağı kesinÖzellikle reistenn sonra...
sasha boşver tatlım ya sinirlerini yıpratma adama baksana ne rahat..
hem mutlu etmiyor üstüne birde dalga geçiyor..
çok çocuksu gerçekten.. bir on seneye falan ihtiyacı var bu adamın olgunlaşması için, bir mucize olmazsa tabi arada..
uff zor olur kız asker yolu gözlemek
kız sen ne dıyorsun nasıl dayandım ben de bılmıyorum .
sınır hastası ettı benı yemın ederım .
a
aa azmış çabuk geçer
3 yıllıktı canım .omrumu yedı resmen o uc yıl da
sedulu Allah kavuştursun şimdiden.. keşke bende asker yolu bekleseydim ya hiç beklemedim nasıl bi duygu acaba
kurabiyem sen naptın döndü mü hiç seninki sana ve sen mesaj atmaya devam ediyo musun ona?
sashamia kafanı dinle canım biraz belki sessizlik onu biraz kendine getirir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?