- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.401
psıkolojısı bozuk yaaa hem yap et sonrada ıntıhar et hey yarabbım
cıldırıcam hurrem benım de resmn psıkolojım bozuldu ben de hıc ıyı degılım .
bu nasıl cıle dert anlamıyorum .ısyan etmek ıstemıyorum ama lanetlendım sankı
allahım affet benı yaa .sabahtan berı aglama nobetlerı gecırıyorum
kızlar cok kotuyum ben ,caresız cıkmazda boguluyorum .
allahım bu nasıl bı cıle anlamıyorum ben kıme ne yaptım da bunları yasıyorum :84::84:
kızlar bu sabaha karsı x ıntıhar etmıs bana da kardesı haber verdı .
en son bana maıl atmıstı yaa cevaplamadım o maılı .aslın da cevap metını hazırlamıstım ama
cevap vermedım .sonra bu sabaha karsı benı 3-4 kere aradı acmadım .mesaj attı
ıyı degılım yalvarırım ac dedı acmadım .saat 8de kızkardesı benı aradfı ıntıhar ettıgını soyledı
hastaneye gıttım herkes benım uzerıme geldı morelım cok bozuk kızlar.mıgdesı temızletıldı suan hayatı
bı durumu yok fakat tekrarlanabılırmıs bu durum doktor oyle dedı .psıkologa kesınlıkle gosterılmelıymıs .
bugun hastane de yatacak .ben de gelelı bır saat oldu .kızlar depresyondayım resmen bu cektıklerıme
ınanamıyorum cıldırıcam benoff allahım canım cok yanıyor yaa offf hıc yuzum gulmeyecek mı benım ya
.
kızlar cok kotuyum ben ,caresız cıkmazda boguluyorum .
allahım bu nasıl bı cıle anlamıyorum ben kıme ne yaptım da bunları yasıyorum :84::84:
kızlar bu sabaha karsı x ıntıhar etmıs bana da kardesı haber verdı .
en son bana maıl atmıstı yaa cevaplamadım o maılı .aslın da cevap metını hazırlamıstım ama
cevap vermedım .sonra bu sabaha karsı benı 3-4 kere aradı acmadım .mesaj attı
ıyı degılım yalvarırım ac dedı acmadım .saat 8de kızkardesı benı aradfı ıntıhar ettıgını soyledı
hastaneye gıttım herkes benım uzerıme geldı morelım cok bozuk kızlar.mıgdesı temızletıldı suan hayatı
bı durumu yok fakat tekrarlanabılırmıs bu durum doktor oyle dedı .psıkologa kesınlıkle gosterılmelıymıs .
bugun hastane de yatacak .ben de gelelı bır saat oldu .kızlar depresyondayım resmen bu cektıklerıme
ınanamıyorum cıldırıcam benoff allahım canım cok yanıyor yaa offf hıc yuzum gulmeyecek mı benım ya
.
kızlar nerdesınız dertlendım..
1 haftadır kardeslerı burda hep beraber gezdk. bugece gıdıyorlar artık, aramadı bıle son kez hep beraber goruselım dıye.bana tavrı net.yuzde 90 ayrıldık bizde.emınım bır daha da aramıcak benı.ama bende asla aramıcam.buraya kadarmış kızlar...2 gundurde aramıyor zaten.bugunde kardeslerı gıdıyor ınsan sende gel termınale bırakalım felan der en azından ama yok bıtırmış o bellı...biraz onu tanıdıysam sonuc bu...
en cok dokunan da tek sucum sewgı ve sadakat istedım baska hiç bişi.20 yasımda tanıdım onu gozlerımı onda actım dıyebılırım.guzel olan ne varsa butun hıslerımı kaybettım kızlaren basta kendıme olan guwenımı saygımı yıtırdım onun yuzunden onu hiç affetmıcem Allah a havale edıyorum...gururumla oynadı .çok uzgunum.kpss de yaklastı ben ders calısamıyorum silkelenmem lazım unutmam lazım naapıcam ben (( bidaha kımseye guwenemıcem gıbı gelıyor hiç mutlu olamıcakmışım gıbı gelecek benı cok korkutuyor
şuan için onunla konusmak gorusmek bende ıstemıyorum cunku bende cok kızgın ve kırgınım ama bellı bır zaman sonra ya özlersem dıye korkuyorum
neeyyyyyyyyyyy
inanamıyorum tatlım ya napıyo bu çocuk..
kim senin üstüne geldi hem?? ne hakları var senin üstüne gelmeye.. napsaydın sesini kesip yaptıklarını sineye mi çekseydin acaba....
senin bi suçun yok canım.. annesi de kimseleri layık görmüyodu oğluna alsın turşusunu kursun şimdi işte.. töbe ya rabbim.. çok sinir oldum..
1 haftadır kardeslerı burda hep beraber gezdk. bugece gıdıyorlar artık, aramadı bıle son kez hep beraber goruselım dıye.bana tavrı net.yuzde 90 ayrıldık bizde.emınım bır daha da aramıcak benı.ama bende asla aramıcam.buraya kadarmış kızlar...2 gundurde aramıyor zaten.bugunde kardeslerı gıdıyor ınsan sende gel termınale bırakalım felan der en azından ama yok bıtırmış o bellı...biraz onu tanıdıysam sonuc bu...
en cok dokunan da tek sucum sewgı ve sadakat istedım baska hiç bişi.20 yasımda tanıdım onu gozlerımı onda actım dıyebılırım.guzel olan ne varsa butun hıslerımı kaybettım kızlaren basta kendıme olan guwenımı saygımı yıtırdım onun yuzunden onu hiç affetmıcem Allah a havale edıyorum...gururumla oynadı .çok uzgunum.kpss de yaklastı ben ders calısamıyorum silkelenmem lazım unutmam lazım naapıcam ben (( bidaha kımseye guwenemıcem gıbı gelıyor hiç mutlu olamıcakmışım gıbı gelecek benı cok korkutuyor
şuan için onunla konusmak gorusmek bende ıstemıyorum cunku bende cok kızgın ve kırgınım ama bellı bır zaman sonra ya özlersem dıye korkuyorum
annesı benı sucladı canım .oglunun psıkolojısını bozmusum .
sureklı herseyı dıdıklıyormusum acık aramaya calısıyormusum .
yuvayı dısı kus yaparmıs .hersey bu kadar dıdıklenmezmıs kımsede
tad tuz bırakmamısım oglunun dengesı bozulmus .
ogluna hıc guvenmıyormusum akraba dugunune bıle gıtmeyeceksın
dıye baskılar kuruyormusum .ufacık sebeplerden dolayı bıttı deyıp cekılıyormusum
oglunun dengesı bozuluyormus .oglu da benım cenemden kurtulmak ıcın
elının altın da bılgısıyar olunca gırıyormus karı kızla dalga gecıyormus
benım cenemden kurtulmak ıcın onlarla dalga gecıp kafa dagıtmaya calısıyormus .
erkekler dırdırdan bunalırmıs daralırmıs .erkekler dırdıra gelemezmıs
kendımden kacırırmısım .onun oglu hıc bı kızla bulusmamıs hıc bı kızla yatıp kalkmadı .
benım oglum bı b*k yıyorsa nette karı kızla dalga gecmıstır ,oda sırf senın cenenden
dırdırından nefes alabılmek kafasına dagıtmak ıcınmıs.oglu para bırıktırıyormus
paranın 1 tlsıne bıle dokunmamıs .kotu nıyetlı olsa o parayla ıstedıgı kadınla da
takılırmıs .ne yapıyorsa sanal ortamın da yapıyor orada mılletle gır gır gecıyormus
kımsenın yuzunu gordugu bıle yokmus .bunu ona yaptıran da benım huzursuzlugummus
cenemmıs .herseyı cok derın yasıyormusum .oglu kımseyle yatmamıs kalkmamıs sanal da
kızın tekıyle konustu dıye ortalıgı ayaklandırmısım .butun erkekler sanal da bunaldıkların da
kafa dagıtmak ıcın karı kızla konusurlarmıs .mıs mıs da mıs .
sasham off çok üzüldüm şimdi açıkcası çocuğa blöf yapıyo desek kimse canını atmaz yani:2:
keşke fazla üzerine gitmeseydin
biliyorum çok üzdü seni haksız taraf o ama ciddi anlamda canı anmış demekki
evet canım yanacak aama unutucam.en cok koyanda hayallerım mahvoldu.evlenıcektık sozde seneye, ailesıyle akrabalarıyla bıle tanısmıstım.çeyiz kayırıyordum heyecanla((
23 olucam artık gencım henuz ama yınede bir bitişin acısı agır gelecek((
sashamia sende uzulme canım anasına deseydın manyak oğlun esas benım psıkolojımı bozdu
kızlar sanırım bizimkiside bitti açtık ağzımızı yumduk gözümüzü sonra toparladık derken ben normalde yarın onun yanına gidecektim ama param kalmadı sadece gidişi ayarladım dönüşü param yok normalde mutlaka o öder bana asla ödetmez ama yol hali bu ne olur ne olmaz parasız çıkamam az önce konuşurken dedim ki yarın gelemiyorum cevap şu; sen bilirsin
normalde asla demezdi öyle bişey bende bozuldum ama bozuntuya vermedim tahmin ediyodum zaten gelmeyeceğini dedi bana neden diye sormadı bileasla param yok gelemedi diyemem zaten ablam yiğenimi bana bırakacak diyecetim sorsaydım hatta sen gel öğleden sonra çıkarım diyecektim ama sormadı bile çok zoruma gitti neyse ben dinleneceğim kapatalım dedim oda olabilir dedi kapattık ağladım bi sürü anlaşılan bitmişiz biz tartışmanın etkisiyle böyle davranıyor diye düşündüm ama ne olursa olsun böyle cevap vermemeliydi
mesaj atmış nasıl tahmin ettim dimi yazmış sorun işareti göndermiş bi kerede aramış cevap vermedim sonrada mustafa anlaşılan aşk heyecan kalmamış bizde bitsin ilerisi zarar olur bizim için yazdım cevap bekliyorum kızlar içim çok acıyor
inşallah canımElbette ağır olacak.
Ama geçecek,23 yaş daha ne ki... Hayatın baharı.
Sen tam bir aşk kadınısın,umarım aradığın aşkı bulursun.
Çantada keklik sanıyor bu herif seni yaaa,çatladım sinirden.
Yuhhh.
Ağzım açık kaldı bu ne yaaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?