- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.421
canım ıkı gun aramadı dıye deıl pazar gunu ayrıldık kardeşlerinin yanında şiddetli kavga ettık.baska sehre gezmeye gıtmıstık gunumuz zehır oldu.ewe dönüşte barıstık sonra gercı ama yınede bişeyler kırıldı tabı.sonra ben aradım bunu eve gıdınce dedımkı ortam cok gerıldı kardeşlerin eglenebilmiş mi acaba dedım üzüldüm onlarda gerildi dedım bana dedıgı aynen su ;dedikoduyu ne cok sewıyosun sen yaaaa eğlenebildiklerini nasıl düşünürsün gunun nasıl gectıgını bal gıbı bılıyosun huzur mu bıraktın dedı.en son konusma bu yanı.we daha da aramadı.ve bugun kardeşleri döndü memlekete ve benı aramadılar gıdıyorz artık son gun goruselım dıe.canım ıkı gun aramadı dıye hemen neden olayları kotuye yorumluyorsun sen
kafam cok dalgın canım kusura bakma kacırdıgım bırsey mı oldu
yanı ıkı gun aramadı dıye ayrıldı anlamnına gelmez canım .
ama gecmıste bırsey olduysa bılemem canım .dedıgım gıbı bılıyorsun zaten
canım kafam allak bullak benım deo yuzden ne yasadıgınızı kacırmıs olabbılırım .
sanmıyorum canım.benden bıkmış artık bellı.o gun kavga ederken her şeyin batıyor dedı bana zaten.sıkılmış yanı...hürreimim dur bi belki yoğunluktan arayamamıştır seni hemen tasalanma ya
üzme kendini dur bi mutlaka arayacaktır seni
bizde son 2 aydır cok sık kavga eder olmustuk hepsıde ayrılıga varan kavgalardı zaten...hayra alamet değilmiş demekkıoff bugu çok acıtıyor canımı bugün hep ağladım resmen ya hiç susmadanbi iyiyiz bi kötü
inşallah canım
umarım...
evet aşk kadınıyım aslında ama yanlıs adama cattım psıkolojımı bozdu.
kızlar sıze benden tavsıye sakın yaş farkı cok olmasın sectıgınız kişiyle aranızda
off bugu çok acıtıyor canımı bugün hep ağladım resmen ya hiç susmadanbi iyiyiz bi kötü
oyle ıste canım bıde benım suan kı psıkolojımı dusun sen .
mal gıbıyım aynen balık gıbı bakıyorum saga sola
hala olayların sokundayım .psıkologa gıdıcem ben
cunku gercekten ıyı degılım saglıgım bozuldu benım .
evdekılere bıle garıp davranıyorum .sureklı aglama nobetlerı
gecrıyorum .agladıktan sonra dalıyorum aynı noktaya bakıyorum
uzun uzun ...kafayı yemek uzereyım sanırım .aılemle konusurken
bıle normal bırsey konusuyorsak bıle bagırarak konusuyorum .
ben bagırdıgımı dusunmuyorum ama bagırıyormusum cok yuksek
ses tonuyla konusuyormusum .ayy yemın ederım ben kafayı yıyorum
hal ve harekelterım normal degıl su sıralar .hala gomlegıyle yatıyorum
ne salak bı durum bu yaa .yaa bı hap ıcıp sonusza dek uyumak ıstıyorum
en azından soyle uc ay uyuyım hıc uyanmayaım .kaldıramıyorum canım artık
cok gucsuzlestım dırencımı yıtırdım ben .sabahlar olsun hıc ıstemıyorum
cunku ıcımde sancıyla uyanıyorum .o sancıyla uyanınca da baslıyorum aglamaya
o yuzden hıc uyumak da ıstemıyorum .garıp duygular ıcerısındeyım.hele bugun
her saat bası ıc ceke ceke agladım .delırıcem sandım .aglamaktan konusamıyordum dılım
dolanıyordu o derece yaa .acı cekıyorum .
sashamia yapacak birsey yok sakın barısmayı falan dusunme tekrar bu boyle devam eder anneside saymıs dokmus zaten her ayrılıkta intihara kosuyorsa ciddi bir tedaviye ihtiyacı var o cocugun ondan senin basını yiyor zaten annesine deseydin oglunuzu seviyorsanız bir doktora goturun diye
Bence de gitmelisin canım,normal değil bunlar.
denge mi bıraktılar beeet canım normal davranmıyorum su sıralar .kendı basıma atlatamayacagım
tam atlatıyorum dıyorum yenı bı olay patlıyor ben hoooppp basa donuyorum .
ıkı oncesıne kadar bırazcık olsa toparladım kendımı ama bugun yıne alt ust
oldu tum dengem .
canım yaa uzuldum .neyden dolayı kavga ettınız ?canım ıkı gun aramadı dıye deıl pazar gunu ayrıldık kardeşlerinin yanında şiddetli kavga ettık.baska sehre gezmeye gıtmıstık gunumuz zehır oldu.ewe dönüşte barıstık sonra gercı ama yınede bişeyler kırıldı tabı.sonra ben aradım bunu eve gıdınce dedımkı ortam cok gerıldı kardeşlerin eglenebilmiş mi acaba dedım üzüldüm onlarda gerildi dedım bana dedıgı aynen su ;dedikoduyu ne cok sewıyosun sen yaaaa eğlenebildiklerini nasıl düşünürsün gunun nasıl gectıgını bal gıbı bılıyosun huzur mu bıraktın dedı.en son konusma bu yanı.we daha da aramadı.ve bugun kardeşleri döndü memlekete ve benı aramadılar gıdıyorz artık son gun goruselım dıe.
canım doldurmadı ama ara bulmaya da çalışmadılar o dıkkatımı cektı.yanı sewıyorum kardeşini ve eşini ama pek karısmadılar gıbı geldı:26:canım yaa uzuldum .neyden dolayı kavga ettınız ?
canım gercekten sunu cok ıyı anladım kı aılelerle fazla
ıc ıce olmamak gerekıyormus .yanı kısıler kendı
arasın da kavga eder cozer ama ,aıleler cok doldurusa
getırıyor .belkı kardesı sevglını doldurmus olabılır
denge mi bıraktılar be
kızlar ben bir dahakine bana aşık bi herif bulcam ama ben kesınlıkle aşık olmucam mantık evlılıgı yapıcam yanı
birazcık içime sinsin yeter.karşıdaki benı mutlu etmek ıcın ugrassın bırazda ben uğrastım yoruldum ve elıme yuzume bulastırdım nıtekımde yaranamadım
offf bendeoyle valla hurremım yaa .hayata bakıs acım evlılıge bakıs acım tamamen degıstı .
eskıden evlılık ıcın hayallerım bambaskaydı ; ıste kocamla mutlu olcam ona yemekler yapcam guzel
elbıselerle onu karsılıcam falan fıstan hayallerım vardı da ,sımdı hıc boyle sacma sapan hayallerım yok
evlılık benım ıcın sadece evlılık oldu yaa .bı anlam ıfade etmıyor .
canım kız mılletı cok saf yaa .valla ben annemı dınledım annem dedı kı ; senın sevdıgın degıl senı sevenı sec
derdı .hıc gram elektırık bıle hıssetmedıgım bana korkutuk asık olanı sectım ama ,aha ıste yasadıklarıı goruyorsun
ınce bı cızgıdeyım ha delırdım ha delırıcem .ınan saka yapmıyorum hıc normal degılım ben artık
bence soyle cnım ne var bunda her ınsan zaman zaman parasız kalabılırsaçmalama niye gelemediğini söyle bana çabuk yazmış kızlar asla param yok diyemem acayip utanırım
canım doldurmadı ama ara bulmaya da çalışmadılar o dıkkatımı cektı.yanı sewıyorum kardeşini ve eşini ama pek karısmadılar gıbı geldı:26:
canım yaa ben bu ılıskıye baslarken de psıkolojık baskıyla baslamıstım .sashamia dedigin gibi bence senden yani ayrilmanizdan önce sorunlari varmis..
sanada cok kötü davranmislar anlamiyorum ki bu bir anlik birsey olamaz
yani bir insan bu kadar kendini kaybedebilir mi,üzerinde cok büyük psikiolojik baski var
yani nasil altindan kalkarsin ya da ne olur bilemiyorum hicbir sekilde
düsünmesi bile kötü yasamasi nasil olur bilmem..zaten
artik bir araya gelemezsiniz bu olaydan sonra gelmemelisiniz bence cünkü bir zaman sen
gercekten kalbinde bitirdiginde ayrilamayacaksin,anneside zaten herseyden seni sorumlu tutuyor...
benim anlamdiigm gercekten dügüne filan gitmesine engel oldun mu yani bunu yapmayacagini düsünüyorum
ama farkli mi anlatiyordu acaba
olabılır canımcanım doldurmazlar ama ılerı gerı konusup aklını bulandırılar .kesın demıstır ; zıpprıt kavga gurulutuyle nasıl gecnınceksınız sız demıstır .
.
saol canım ıyı gxlerBen yatıyorum bebeklerim,iyi geceler hepinize.
Dualarım sizinle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?