- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.441
kalplikurabiyeMK paranin yola yetmeyecegini söyle ama kesinlikle gitme..en azindan ben böyle yapardim insan hali olabilir her zaman ama bunu söyleyip tamam gel hallederiz demesinden
sonra gitmezdim o gelsin öyle bir durumda
canım yaa ben bu ılıskıye baslarken de psıkolojık baskıyla baslamıstım .
bıtırıken de uzerım de psıkolojık baskıyla bıttı .
herseyden sorumlu ben tutuluyorum .annesı benı hem cok sevdıgını soyluyor
hem de cok dırdırcı herseyın ıcın de bırsey aramaya calısan dıdık dıdık yapan
cenesı hc durmadan erkegın basını utuleyıp evden ısten sogutan bırı olarak goruyor .
canım evet dugune gıtmesıne karısırdım .cunku oda bana karısıyordu .ama ben anneme
demezdım x benı gondermıyor demezdım .ama o hemen yumurtlardı annesıne
annesı de herseyın suclusu olarak benı goruyor .bu anlamsız kıskanclıklarımla
bogmusum .
annesı benı sucladı canım .oglunun psıkolojısını bozmusum .
sureklı herseyı dıdıklıyormusum acık aramaya calısıyormusum .
yuvayı dısı kus yaparmıs .hersey bu kadar dıdıklenmezmıs kımsede
tad tuz bırakmamısım oglunun dengesı bozulmus .
ogluna hıc guvenmıyormusum akraba dugunune bıle gıtmeyeceksın
dıye baskılar kuruyormusum .ufacık sebeplerden dolayı bıttı deyıp cekılıyormusum
oglunun dengesı bozuluyormus .oglu da benım cenemden kurtulmak ıcın
elının altın da bılgısıyar olunca gırıyormus karı kızla dalga gecıyormus
benım cenemden kurtulmak ıcın onlarla dalga gecıp kafa dagıtmaya calısıyormus .
erkekler dırdırdan bunalırmıs daralırmıs .erkekler dırdıra gelemezmıs
kendımden kacırırmısım .onun oglu hıc bı kızla bulusmamıs hıc bı kızla yatıp kalkmadı .
benım oglum bı b*k yıyorsa nette karı kızla dalga gecmıstır ,oda sırf senın cenenden
dırdırından nefes alabılmek kafasına dagıtmak ıcınmıs.oglu para bırıktırıyormus
paranın 1 tlsıne bıle dokunmamıs .kotu nıyetlı olsa o parayla ıstedıgı kadınla da
takılırmıs .ne yapıyorsa sanal ortamın da yapıyor orada mılletle gır gır gecıyormus
kımsenın yuzunu gordugu bıle yokmus .bunu ona yaptıran da benım huzursuzlugummus
cenemmıs .herseyı cok derın yasıyormusum .oglu kımseyle yatmamıs kalkmamıs sanal da
kızın tekıyle konustu dıye ortalıgı ayaklandırmısım .butun erkekler sanal da bunaldıkların da
kafa dagıtmak ıcın karı kızla konusurlarmıs .mıs mıs da mıs .
dogru soyluyorsun canım da benı boyle yapan o oldu .ben boyle bırı degıldım zatencanim diger seylerde birsey diyemecem ama ne kendine karistir nede bu sekilde karis...
bak benm yaklasik 8 yil olacak iliskime karismadim oda bana karismaz hos karissa zaten kiyameti koparirim,
sevgilim kocam degil ailemin onayladigi heryere giderim..oda gider benim pek cevre yok yurt disindayim arkadasimdada kalirim hoslanmaz kaldigim kiside
ama yinede sesini cikarmaz...haa o bi yere gidince gec gelirse eger az trip yaparim oda ne zaman ciksam böyle yapiyosun der pek cikmadigi halde
ama gidecekse gider,bu dediklerin aslinda sende kötü bir etki yapmamis yapsada cok takmamissin ama sanirim o bunu dedigin gibi paylasmis annesiyle
sende annene söylesen kizardi..
simdiden sonrasi kimseye hayatina müdahele ettirme gideceksin geleceksin vs vs..bu saglikli iliski türünde yok..sizler benden kücüksünüz sadece bir abla tavsiyesi olarak al...
aman bu ne ya.. oğlunu göklere çıkarmış, seni günah keçisi ilan etmiş resmen..
asıl o sana kötülük yaptı.. sen onu cümle aleme rezil etmedin tabi aslında öyle yapacaktın anlayacaktı.. onlar bu dilden anlıyo demekki..
erkektir yapar eder sözlerinden de nefret ederim.. erkekleri böyle tepelere çıkarıyolar sonra biz onları kısıtlıyoruz gibi bi durum oluşuyo..
böyle analar yüzünden kadınlar eziliyo aldatılıyo aslında.. oğullarına resmen sen erkeksin felsefesini empoze ediyolar.. sen bakma ona canım benim vik vik vik ötmüş işte
haklısın canım...Kzlarrrr Nolmus bu topige boyle bu topige ayrilan ayrilana. Simdi size tek bir yorumym olacak ,tlden yaziyorum kusura bakmayin. Hayatinizdan cikarttiginiz ve gercekten olmasi size zarar verecek adamlari hayatinizdan sokmamk uzere cikarin zor evet ama imkansiz degil. Dusunun o adamlarin goreviymis bu bunun icin girmis hayatiniza vesize
Belkide hsyatiniz askini getirecekler bunun icin hic uzulmeyin hic. Kotu iyinin habercisidir. Sashacim hakkinds hayrli olsun sucsz olup biraksaydi uzulurdum ama haktmis kkmse asktn olmemis. Hummerland yas farki yasanmislik cok onemli o doymus ve ihtiyclari farkli ve sen onu karsilamayabilirsin ve sonucnda uzulebilirsn. Hakkinizda topluca hayirlisi olsun
evet canım sadece sevgı ve sadakat istedim zor geldı herhalde bunlar...kurabiyem naptınız ayrılmayı kabul etti mi? bi mesajında bitsin yazmışsın..
hürrem canım daha çok gençsin seni mutlu etmiyosa yol ver gitsin.. sen onu önemsedikçe o kendini bişey sandı baksana.. sen ilgi şefkat aşk bekliyosun yat kat mücevher istemiyosun ki..
erkekleri anlamıyorum ya.. bu ne üşengeçlik bu ne vurdumduymazlık.. bi kıza aşk ve mutlulukta vermiyosan yoldan çekilde bari kısmetlerimizi kapatma di mi.. iyice feminist oldum ben ya
oyle valla canım .anne bunu derse oglan ne yapmaz kı .
zaten ana kuzusunun tekıydı .hep beraber el ele
verıp delırttıler benı .tum akıl saglımı bozdum .
psıkologdan randevu alıcam bu hafta .
evet canım sadece sevgı ve sadakat istedim zor geldı herhalde bunlar...
canım ınan zorlamayla olmuyormus içinden gelmesı gerekıyor ben ne desem boş.kendımı çekıyorum artk kına yaksın bı taraflarına...
aynen oyle hiç bişede duzelmıyo ınsanın huyu değişmıyo.kızlar bende telefona gecıcem yawas yawas yatıcam artıkta...yani biz kadınlar bazen kendimizi kandırıyoruz.. işte o böyle değildi değişecek biliyorum.. yok onca senenin hatırı var hemen bitirmim belki düzelir diye diye kendimizi perişan ediyoruz farkında değiliz.. onlara hiçbişe olmuyo yollarına devam ediyolar bi şekilde duygusal çöküntüleri psikolojik rahatsızlıkları biz çekiyoruz..
Maşallah canım,Allah tamamına erdirsin tez zamanda.
canım ıyı bır baba olacagını dusunuyorum ıyı bır eşte olabılır belkı ama cok kırıcı konusmalar yapıyor.iyi yönleri de var kotu yonlerı de.tek derdım özel hissedilmek suan için(
kesınlıkle atılıyorum canım.biz çantada keklık modda oldugumuzdan heyecan uyandırmıyoruz kaybetme korkusu yasasalardı asklarından ölürlerdi,hatayı basında yaptık cok sewmekle herhalde ınsanoğluna ıyılık yaramıyor.canım dedıgın gıbı cok patavatsız ve o durust dawrandıgını ıyı bişey yaptıgını dusunuyo ama bana gore cok acımasız,özgüvenım yerlerde canım kendımı bı kadın olarak bıle hissedemıyorum eve de kapandım zaten iyice bunaldım,(
hadı yıne ıyısın gozun aydın canm
çok sevindim canım senin adına..
daha geçen gece sevgilinin ayrıyken sana attığı maili okumuştum gözlerimden yaşlar süzülmüştü..
bütün sorunları böyle aşarsınız inşallah..
çok sağolun kızlarcok sevındım canımm sizin sevginizin büyüklüğü ortadaydı zaten kayhan yazdığı mektupta hepimizi ağlatmıştı birbirinizin değerni bilin gerçek seven bulunmuyo en azından ben bulamadımm..inşallah nişanınızın düğününüzün hatta bebeğinizin bile haberini verirsin bizlere
çok sağolun kızlarhepinizin dualarına kocaman bir AMİN diyorum. iyi dilekleriniz için de çok çok teşekkür ederim
Bu arada burayı çok özledim, yazdıklarınızı takip etmeyi çok istiyorum ama staj yapıyorum, eve gelince bitmiş oluyorum resmenEvlenince nasıl ev hanımlığını ve işi bir arada götürcem bilemiyorum
Eki Görüntüle 467348 kızlar yorum yapın bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?