Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

fıstıklarr güzel güzel muhabbetler etmişsinizzzz sedulu birbirinize yakışmısınız cnmm senıde beğendım bayaa anzer hadi sende koyda görelimmm merak ettım buarada görmüşsünüzdür heralde bende albüm yaptım kedimle resmimizi koydummm

teşekkür ederim canım
allah ayırmasın
senin albümünü daha önceden de görmüştüm

acık kahve rengi ne uzun ne kısa saclar hafif balık etli bi hatun gibi canlandırdım bir an oyle geliverdin gozume

anzeri ben nedense sarisin hatta saclarida sari tahmin ediyorum

uzun boylu olabilir..

sacida kisa
saçın omuzlarına dökülüyor ve kumral ama doğal rengi kumral bence... boyalı hali bilemem
hafiften bi balık eti göz makyajı kadını bekliyorum

kızlar kötü bir haberim var.. beraber olan resimlerimiz sevgilimde oda yarın yollayabileceğini söylüyo bende 1 tane var onla idare edicez artık napalım.. gerisini yarın koyarım..

kızlar kötü bir haberim var.. beraber olan resimlerimiz sevgilimde oda yarın yollayabileceğini söylüyo bende 1 tane var onla idare edicez artık napalım.. gerisini yarın koyarım..

hadi kız hadi yatıcam seni bekliyorum çatladım burda

tatlım maşallah saçların aklımdaki gibi çıktı. hoş kızsın vesselam

anzercım cok güzelsinnn özellikle saçlarına hayran kaldım parlaklığı falan özel kullandıgın bişey var mıııı :26:

tatlım maşallah saçların aklımdaki gibi çıktı. hoş kızsın vesselam

anzer cok guzelsin sacların cok guzel gorundu ilk resimde tahmin ettigim gibisin yine yane yanılmamısım

He yaaa. Kız maşallahın var he.

Seninki de tosun paşa.Maşallah size.

hepinize çok teşekkür ederim kızlar...
sevgilim biraz tombiş napıcam onla bilmiyorum sporda yapmıyo tembel şey.. ama yerim ben onuu

anzercım cok güzelsinnn özellikle saçlarına hayran kaldım parlaklığı falan özel kullandıgın bişey var mıııı :26:

yok tatlım sadece bakım kremi kullanıyorum elidor'un o kadar.. ahh benim saçlarım neler çekti kızıla boyatmıştım bi ara mahvolmuştu
ama kendi kendine toparladı çok şükür.. sadece sürekli fön maşagibi yıpratacak şeyler yapmıyorum onunda etkisi var tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…