Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Benim gbi erken evlenmek isteyen bir catlak daha :) hayirli olsun dokme saclarini birak her napiyorsan

sağol canım benim evet herkes öyle diyo mesela ben genç annede olmak istiyorum ama kişiden kişiye değişir mesela benm bütün kardeşlerim okuyo okumaya düşkünler ama ben hiç te kariyer falan yapmak yükselmek fln istemiyorum hayat yeterince kısa yarına çıkıcağım ne malum en iyisi ne kadar istediğimiz yaşasak kardır :) haklısında benmkiler ondanda küçük çok takıyorum kafama

haklısın canımda benimki 85falan olsa iyi 75bile doldurmuyo çok küçükler diyorumya çok kafama takmaya başladım :'( napıcam ben bilmiyorum of hosbulduk :)

semiras seni gördüm anzer seni gördüm
Kkda ne güzel hatunlar var yeminle
Maşallah diyorum
Yok canım ben kumral değilim esmerim :)
tşkler kuzummmm :) aaa yanlışşş tahmın olduuu yalnız ben kendımın hala ne oldugunu çözemedim bazılarına göre esmerim bazılarına göre kumral bazılarına göre buğday tenlii bazılarıda sende hastalık mı var bembeyazsın git bi doktora diyenlerle bile karşılaştımmm kendileri patavatsız amcamlar olurr

kızlar ben sahur için bi şeyler hazırlayıp geliyorum saatin farkında değilim kaç olmuş bizimkileri uyandırayım bundan sonra bol bol görüşürzz inşallahh hep burdayım :) şimdilik iyi geceler

Ben de evlenmel istiyorum 19 yasimdayim ama universite okuyorum universite bitecek onu bekliyoruz mecbur. Kariyer yapmak istemeyebilirsin ama unversite okumani tasiye ederim farkli bir sehirde farkli bir ortam insanin ufkunu genisletiyor :)

Canım sen bembeyazsan beyaz tenlisin:)
Bende esmer mi buğday tenlimi anlamıyordum kendimi ama bana buğday tenlisin diyorlar :)
Bende arada esmerim diyorum arada buğday tenliyim diyorum ayırt edemiyorum ben :)
Ama bariz belli olan sarımtırak bi rengim:))))

ben bronz teni seviyorum yaaa bana daha çekici geliyo mesela inna rihanna gibi ünlülerr

Ben her ten rengini seviyorum ama kendime esmerliği yakıştırmıyorum :)
Beyaz esmer kumral kızıl görsem aa ne güzel diyorum :)
benım bi kadında en sevdiğim tip hafif buğday ten ela göz kahve tonlarında saç rengii cok kadınsı ve hoş duruyo gibi geliyo bana diğer begendıgım kadın tipide inna cok seksi kadın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…