- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #16.141
Kotu sonuc cikar diye korktugum icin gidemiyorumhem azaldi hem de gunu duzensiz bir ay 29 gun sonra olurken diger ay 34 gun sonra oluyor ve bunlar hic iyi seyler degil
ben o kısma yetişemedim neyazıkkiii ama ben senıde merak etmıyo değilimmm haniiii bana sen kumralsın gibi geliyo nedenseeHoşbulduk keyfiniz yerinizde ne güzel maşallah kızlar
Birbirinizimi tahmin ettiniz bakim sizler:)
bencede git canım sonra ilerliyo bişey varsa..
Benim gbi erken evlenmek isteyen bir catlak daha :) hayirli olsundokme saclarini birak her napiyorsan
ben o kısma yetişemedim neyazıkkiii ama ben senıde merak etmıyo değilimmm haniiii bana sen kumralsın gibi geliyo nedensee
öncelikle hosgeldın canım göğüs büyütmeyi bi ara bende kafama takmıştımm 85 beden takıyorum ama 90 olsunlar istiyorumm sonra annem dedi bide bunun hamileliği var suan sen zayıfsın kilo alacaksın merak etme en az 95 olacak onlar dedi hak verdım açıkçası şimdiden hormonlarımızla oynamayalım ha hamile kaldıgımızda kilo aldıgımızda hala küçük dururlarsa ozaman bakarız çaresinee
tşkler kuzummmm :) aaa yanlışşş tahmın olduuusemiras seni gördüm anzer seni gördüm
Kkda ne güzel hatunlar var yeminle
Maşallah diyorum
Yok canım ben kumral değilim esmerim :)
iyi geceler tatlım afiyet olsunnnkızlar ben sahur için bi şeyler hazırlayıp geliyorum saatin farkında değilim kaç olmuş bizimkileri uyandırayımbundan sonra bol bol görüşürzz inşallahh hep burdayım :) şimdilik iyi geceler
sağol canım benimevet herkes öyle diyo mesela ben genç annede olmak istiyorum ama kişiden kişiye değişir mesela benm bütün kardeşlerim okuyo okumaya düşkünler ama ben hiç te kariyer falan yapmak yükselmek fln istemiyorum hayat yeterince kısa yarına çıkıcağım ne malum en iyisi ne kadar istediğimiz yaşasak kardır :) haklısında benmkiler ondanda küçük çok takıyorum kafama
tşkler kuzummmm :) aaa yanlışşş tahmın olduuuyalnız ben kendımın hala ne oldugunu çözemedim bazılarına göre esmerim bazılarına göre kumral bazılarına göre buğday tenlii bazılarıda sende hastalık mı var bembeyazsın git bi doktora diyenlerle bile karşılaştımmm kendileri patavatsız amcamlar olurr
ben bronz teni seviyorum yaaa bana daha çekici geliyo mesela inna rihanna gibi ünlülerrCanım sen bembeyazsan beyaz tenlisin:)
Bende esmer mi buğday tenlimi anlamıyordum kendimi ama bana buğday tenlisin diyorlar :)
Bende arada esmerim diyorum arada buğday tenliyim diyorum ayırt edemiyorum ben :)
Ama bariz belli olan sarımtırak bi rengim:))))
ben bronz teni seviyorum yaaa bana daha çekici geliyo mesela inna rihanna gibi ünlülerr
ben bronz teni seviyorum yaaa bana daha çekici geliyo mesela inna rihanna gibi ünlülerr
ya bu aralar takıntım 2 seansdır solaryum giriyorum 4 seans daha yapıcam 15 dkkalık
sen saçlarını en son rihanna modeli kestirmiştin dmi canım merak ettım resim ekleme şansın var mı :26:ya bu aralar takıntım 2 seansdır solaryum giriyorum 4 seans daha yapıcam 15 dkkalık
Denize gittim yandım :)
Beyazlatma seanslarıda olsa keşke :)
benım bi kadında en sevdiğim tip hafif buğday ten ela göz kahve tonlarında saç rengii cok kadınsı ve hoş duruyo gibi geliyo banaBen her ten rengini seviyorum ama kendime esmerliği yakıştırmıyorum :)
Beyaz esmer kumral kızıl görsem aa ne güzel diyorum :)
sen saçlarını en son rihanna modeli kestirmiştin dmi canım merak ettım resim ekleme şansın var mı :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?