Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

merak ettim ama peki peki neyse pat diye atladım haklısın ama çok merklym o kadar çok övdülerki insan haliyle merak ediyo

bende elidor kullanıyorum pembe olanından senın şampuanında elidor mu cnm bide hangi rengiii

Ben sahura gidiyorum kızlar

Sağolsun adetim 2 gün! sürdüğü için sadece 2 gün tatil yapabildim

Sanırım adet konusunda doktora gitmeliyim artık azala azala bitecek heralde

uzun sayılır mı bilmiyorum 1 yılı geçik ama ciddi aileler biliyo lise bitince evlilik düşünüyoruz inşallah allah izin verirse :) evet yeniiyim aslında yeni değilim daha öncelerden bundan 7 ay öncesinden bi hesabım vardı ama uzun zamandır girmediğim için üye adımı da şifremide hatırlayamıyorum yeni açtım o yüzden :) ben de yeni kullanmaya başladım göğüs büyütmek için işe yaradığını söylüyolar çoğu yorumu okudum herkeste işe yaramış ama saç döküyo diyolar ürtktüm biraz kızlar sizce ne yapmalıym devam ediym mi bugn döküldüğünüde farkettim

öncelikle hosgeldın canım göğüs büyütmeyi bi ara bende kafama takmıştımm 85 beden takıyorum ama 90 olsunlar istiyorumm sonra annem dedi bide bunun hamileliği var suan sen zayıfsın kilo alacaksın merak etme en az 95 olacak onlar dedi hak verdım açıkçası şimdiden hormonlarımızla oynamayalım ha hamile kaldıgımızda kilo aldıgımızda hala küçük dururlarsa ozaman bakarız çaresinee

Benim gbi erken evlenmek isteyen bir catlak daha :) hayirli olsun dokme saclarini birak her napiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…