- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #16.121
bende görmek istiyorumm :) hatta bende atarım var kızlar ben daha 17 yaşındayımm
tatlisin canim masallah:)
Maşallah canım çok güzelmişsin
Bizim topiğin tüm hatunları güzel ya maşallah
Yalnız en küçüğünüz ben miyim?
19 yaşından küçük olan var mı?
bende elidor kullanıyorum pembe olanından senın şampuanında elidor mu cnm bide hangi rengiiiyok tatlım sadece bakım kremi kullanıyorum elidor'un o kadar.. ahh benim saçlarım neler çekti kızıla boyatmıştım bi ara mahvolmuştu
ama kendi kendine toparladı çok şükür.. sadece sürekli fön maşagibi yıpratacak şeyler yapmıyorum onunda etkisi var tabii..
ay ne guzel benım gene 1 haftaya yakın sürüyooo buarada afiyet olsun cnmBen sahura gidiyorum kızlar
Sağolsun adetim 2 gün! sürdüğü için sadece 2 gün tatil yapabildim
Sanırım adet konusunda doktora gitmeliyim artık azala azala bitecek heralde
ay ne guzel benım gene 1 haftaya yakın sürüyooo buarada afiyet olsun cnm
kızlar aranızda hayıt otu kullanan var mı :) ?
bende elidor kullanıyorum pembe olanından senın şampuanında elidor mu cnm bide hangi rengiii
Ben sahura gidiyorum kızlar
Sağolsun adetim 2 gün! sürdüğü için sadece 2 gün tatil yapabildim
Sanırım adet konusunda doktora gitmeliyim artık azala azala bitecek heralde
öncelikle hosgeldın canım göğüs büyütmeyi bi ara bende kafama takmıştımm 85 beden takıyorum ama 90 olsunlar istiyorumm sonra annem dedi bide bunun hamileliği var suan sen zayıfsın kilo alacaksın merak etme en az 95 olacak onlar dedi hak verdım açıkçası şimdiden hormonlarımızla oynamayalım ha hamile kaldıgımızda kilo aldıgımızda hala küçük dururlarsa ozaman bakarız çaresineeuzun sayılır mı bilmiyorum 1 yılı geçikama ciddi aileler biliyo lise bitince evlilik düşünüyoruz inşallah allah izin verirse :) evet yeniiyim aslında yeni değilim daha öncelerden bundan 7 ay öncesinden bi hesabım vardı ama uzun zamandır girmediğim için üye adımı da şifremide hatırlayamıyorum yeni açtım o yüzden :) ben de yeni kullanmaya başladım göğüs büyütmek için işe yaradığını söylüyolar çoğu yorumu okudum herkeste işe yaramış ama saç döküyo diyolar ürtktüm biraz kızlar sizce ne yapmalıym devam ediym mi bugn döküldüğünüde farkettim
uzun sayılır mı bilmiyorum 1 yılı geçikama ciddi aileler biliyo lise bitince evlilik düşünüyoruz inşallah allah izin verirse :) evet yeniiyim aslında yeni değilim daha öncelerden bundan 7 ay öncesinden bi hesabım vardı ama uzun zamandır girmediğim için üye adımı da şifremide hatırlayamıyorum yeni açtım o yüzden :) ben de yeni kullanmaya başladım göğüs büyütmek için işe yaradığını söylüyolar çoğu yorumu okudum herkeste işe yaramış ama saç döküyo diyolar ürtktüm biraz kızlar sizce ne yapmalıym devam ediym mi bugn döküldüğünüde farkettim
hosgeldın canımmm bu aralar baya muhabbet döndürüyoruz kızlar ya farkındamısınızzzBen geldiiimmm kızlar merhabaaaa
Kotu sonuc cikar diye korktugum icin gidemiyorumcanım çok az geldi banada ya.. bencede bi doktora git sen..
Ben geldiiimmm kızlar merhabaaaa
hosgeldın canımmm bu aralar baya muhabbet döndürüyoruz kızlar ya farkındamısınızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?