- 1 Ağustos 2012
- 1.456
- 520
- 148
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #16.201
Ben kaçtım kızlar,yarın görüşürüz.
Ben yokken resim koyan bitlensin.
Evrembus masallah cok yakisiyosunuz Allah gonlune gore versin ailende onayliyorsa senee gelin olursun insallah
hepinize çok teşekkür ederim kızlar :) sizleri göremedim ama eminimki sizleerde öylesnzdir içinz güzelliği yüzünüze vurmuştur beni hemen aranıza aldınız :) sevgilimde bu birlikte bu fotograf koymak isterdm ama hepsi hafıza kartının içinde ve saklıyorum pc hiç yok maalesef bunu o yapmış çalıstıgı yerde, odasına asmak için :) bunu koydum
inşallahhhhh canım benm :) bana şöyle dua ediyosunuz ya çok mutlu oluyorum inşallah sizlerde :) davetiye bekliyorum ona göre
davetiye gönderin diyincve aklıma geldi bakalım burdan önce kim evlenicek hep merak etmişimdir
Sık sık gel buraya unutup gitme olur mu :)
davetiye gönderin diyincve aklıma geldi bakalım burdan önce kim evlenicek hep merak etmişimdir
unuttur muyum hiç :) çok sevdim sizleri sağolun benide aranıza aldınız artık her gün burdayım :) yook be canım aslına bakarsan ev araba iş her şeyi var bn okulumu bitirene kdrda eşyaları ödicek günü geldiğinde gidip biz begenicez herkes sıcak bakıyo evliliğimize ailesinide çok seviyorum amaa babam pekte sıcak bakmıyo o öğretmen ve bütün çocuklarının okumasını istiyo ama ben istemiyorumvermezse kaçarmki
off hiç uykum yok yahuu sıkıntıdan patlıyacağım
ramazanda sahurdan sonra uyuyamıyorum ben nedense
bende çok merak ediyorum onu ya..
"ilk kim sözlenecek ya da nişanlanacak" var bide..
Yine aynennnnn:) hele gun isimaya basladiginda hic uyuyamiyorum deli oluyorum
Kızlar bu arada yüz şekline göre göz şekline göre kaş şeklini belirleyen site biliyormusunuz?
Hani bazı kuaförlerde yapıyorlar ya gerçi onlar programla yapıyorlardır ama neyse işte program adı yada site biliyormusunuz?
aynen sonra birbirimizin fotolaarına çeyiz hazırlıklarını damerak ediyorum ben açıkcası
canım program bulamadım ama bu sayfada bişeyler bulabilirsin belki..
Doğru Kaş Şeklini Bulmak ve Uygulamak için Öneriler | Pudra'm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?