Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hepinize çok teşekkür ederim kızlar :) sizleri göremedim ama eminimki sizleerde öylesnzdir içinz güzelliği yüzünüze vurmuştur beni hemen aranıza aldınız :) sevgilimde bu birlikte bu fotograf koymak isterdm ama hepsi hafıza kartının içinde ve saklıyorum pc hiç yok maalesef bunu o yapmış çalıstıgı yerde, odasına asmak için :) bunu koydum

Sık sık gel buraya unutup gitme olur mu :)

Sık sık gel buraya unutup gitme olur mu :)

unuttur muyum hiç :) çok sevdim sizleri sağolun benide aranıza aldınız artık her gün burdayım :) yook be canım aslına bakarsan ev araba iş her şeyi var bn okulumu bitirene kdrda eşyaları ödicek günü geldiğinde gidip biz begenicez herkes sıcak bakıyo evliliğimize ailesinide çok seviyorum amaa babam pekte sıcak bakmıyo o öğretmen ve bütün çocuklarının okumasını istiyo ama ben istemiyorum vermezse kaçarmki

Aman sen yine de babani razi et madem her sey boyle yolunda gidiyor babanla da bir problem olmasin. Herkes universite okumak zorunda degil ama okumak da iyi oluyor pisman olmazsin. Benim hem evli olan hem de ogretmenlik okuyan arkadasim da var hehh :)

Kızlar bu arada yüz şekline göre göz şekline göre kaş şeklini belirleyen site biliyormusunuz?
Hani bazı kuaförlerde yapıyorlar ya gerçi onlar programla yapıyorlardır ama neyse işte program adı yada site biliyormusunuz?

bide en önemlisi aynı memleket ve uzak akrabayız bya uzak ama kuzenlerimin kuzeni oluyo ooof babam bi bakımada bu yüzden istemiyo düşünün annesi benm halalarmla çook iyi arkadaşmış küçüklüğümden beri banada bizmklrde herksn ortsnda ben bu kızı çok seviyorum yunusuma alıcam deyp dururdu yıllar sana allah bizim yollarımızı kesistrdi kuzenimin düğünde ikimiznden aklından aynı şey geçmiş ve bi süre sonra kuzenim bana halasının yunusla konstugunu daha doğrusu yunus annesyle konusmus ve anneside kuzenime söyle bakalım ne diyo gönlü var mı gibisinden bi şeyler demiş o da bana dedi ben dünden razıydım aklım hep ondaydı ve oldu biranda

Yine aynennnnn:) hele gun isimaya basladiginda hic uyuyamiyorum deli oluyorum

ya anlayamıyorum her gece sahura kadar baari uyuyayım diye yatağıma yatıyorum yok dön o tarafa bu tarafa uyuyamıyorum evde herkes horul horul uyuyor ben kumbaba gibi ayaktayım
hatta sahurdan sonra da bir şansımı deniyorum gidiyorum yatağa yatıyorum yok gene uykum gelmiyor uyuyamam hastalığı oldum galiba uyuyamıyorum:111:

kızlarr ben yatıyorum hadi allah rahatlık versin iyi gecelerrr bundan sonra burdayım benide unutmayın sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…