- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #16.181
öyle canım tabiiki.. o bunları söyledikçe ben üzülüyorum çünkü sevgilimi tanısa çok utanır söylediklerine..
ben onun yüreğine aşığım bi kerebide gülüşüne hastayım
o kuzenim çok şekilci ondan böyle diyo ama o çığlıkları kulağımda hala istanbulda metrobüsteydik rezil etmişti bizi herkese, unutamam o yüzden hiç
sağol canım bu arada
sağol canım..
evet herkes yakıştırıyo sadece kuzenim yakıştırmamıştı.. ilk çıkmaya başladığımızda çığlık attı "hayır olamaz anzer böyle tipsiz biriyle çıkamazsın bi ona bi kendine bak" bile dedihatta bana her fırsatta "sen daha iyisine layıksın" der..
geri kalan herkes senin gibi tepki verdi..
üni ortamını biliyorum sık sık gidiyorum ablamın yanına ama ikisinden birini tercih etmek zorundayım canım maalesef :/ okusam bekler ama okumamı istemiyo üniversite :/ bende ikisi arasında seçim yapıcak olsam yunusu seçerim çünküü ben hayatımda onun gibi bi insan tanımadm allah karşıma doğru insanı çıkarmışken ben ertelemk istemiyorum onunla çok mutluyummm :) iş olarakta hastanelerdeki çoğu sekreter lise mezunu bilmem dikkatinizi çektimi tanıdık aracılığıyla o işi yapmak istiyorum inşallah allah her şeyi gönlümüzün istediği gibi verir hepimiz içinn aminnnnnn :)
Anladim canim peki sevgilin kac yasinda? BElki aciktan universite okursun bir arkadasim lise bitince evlendi bir kizi var aciktan universite okuyor :)
düşünüyorum zaten canım :) 23 yaşında aramızda biraz yaş farkı var ama çok seviyorum çook
Rica ederim canım sen bakma kimsenin lafına
Beğenmişin sevmişin yanında olmuşun ne mutlu beraber bi ömür geçirirsiniz inşallah
kuzenine neymi böyle insanlara sinir olluyorum ben beğendiysem ve memnunsam karşımda ki erkekden elaleme bişi demek düşmez onlara kalmadı yorumu dimi
bende kimsenin sevgilisine ayy niye bunu beğendin demem herkesi mahremi özeli kendinedir hayatıda kendinedir
hem ben böyle çirkin mirkin hı mı diye burun kıvıran kızların kıskandığını düünmüşümdür hep
takma şekerim hayatından memnunsan yola devam
Anzer gönül kimi severse dünya güzeli O'dur
Aranizda yas farki olmasi iyi bir sey erken evlilgini kolaylastirir cunku sen 17 yasinda evlenebilirsin ama bir erkek 17 yasinda kolay kolay evlenemez. Eee askerligini yapti mi Yunus'un? Calisiyor mu?
kızlar profilime koysam fotograf sonra kaldrsam bakabilir misnzkinasıl atcmı anlamadım
evet yaptı çalışıyo reklam şirketinde uzun süredir askerden öncede orada çalışıyomuş patronlarıda çok iyi laf aramızda düğün içi söz vermiş ona siz evlenrseniz düğünü ben yapıcam demiş
1 seneoof offfff
neyse kızlar fotogrf koydum gözüküyosa sevgilimlede koyaym ?
aaaaaa coook tatlısınnnnnnn1 seneoof offfff
neyse kızlar fotogrf koydum gözüküyosa sevgilimlede koyaym ?
Ben kaçtım kızlar,yarın görüşürüz.
Ben yokken resim koyan bitlensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?