Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Rica ederim canım sen bakma kimsenin lafına
Beğenmişin sevmişin yanında olmuşun ne mutlu beraber bi ömür geçirirsiniz inşallah

kuzenine neymi böyle insanlara sinir olluyorum ben beğendiysem ve memnunsam karşımda ki erkekden elaleme bişi demek düşmez onlara kalmadı yorumu dimi
bende kimsenin sevgilisine ayy niye bunu beğendin demem herkesi mahremi özeli kendinedir hayatıda kendinedir
hem ben böyle çirkin mirkin hı mı diye burun kıvıran kızların kıskandığını düünmüşümdür hep
takma şekerim hayatından memnunsan yola devam

Anladim canim peki sevgilin kac yasinda? BElki aciktan universite okursun bir arkadasim lise bitince evlendi bir kizi var aciktan universite okuyor :)

düşünüyorum zaten canım :) 23 yaşında aramızda biraz yaş farkı var ama çok seviyorum çook

Aranizda yas farki olmasi iyi bir sey erken evlilgini kolaylastirir cunku sen 17-19-18yasinda evlenebilirsin ama bir erkek 17-18-19yasinda kolay kolay evlenemez. Eee askerligini yapti mi Yunus'un? Calisiyor mu?

Son düzenleme:
Rica ederim canım sen bakma kimsenin lafına
Beğenmişin sevmişin yanında olmuşun ne mutlu beraber bi ömür geçirirsiniz inşallah

amin canım inşallah..

takmıyorum zaten canım ama bu konu açılınca onun tepkisi aklıma gelir hep..
dediğin gibi gayette memnunum çok şükür

Anzer gönül kimi severse dünya güzeli O'dur

aynen öyle canım ya..

Aranizda yas farki olmasi iyi bir sey erken evlilgini kolaylastirir cunku sen 17 yasinda evlenebilirsin ama bir erkek 17 yasinda kolay kolay evlenemez. Eee askerligini yapti mi Yunus'un? Calisiyor mu?

evet yaptı çalışıyo reklam şirketinde uzun süredir askerden öncede orada çalışıyomuş patronlarıda çok iyi laf aramızda düğün içi söz vermiş ona siz evlenrseniz düğünü ben yapıcam demiş

aa evrembus çok şekermişin evet maşallahhh
Bütün kk yı merak ediyorum varmı böyle bişey ya :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…