Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben de evlenmel istiyorum 19 yasimdayim ama universite okuyorum universite bitecek onu bekliyoruz mecbur. Kariyer yapmak istemeyebilirsin ama unversite okumani tasiye ederim farkli bir sehirde farkli bir ortam insanin ufkunu genisletiyor :)

üni ortamını biliyorum sık sık gidiyorum ablamın yanına ama ikisinden birini tercih etmek zorundayım canım maalesef :/ okusam bekler ama okumamı istemiyo üniversite :/ bende ikisi arasında seçim yapıcak olsam yunusu seçerim çünküü ben hayatımda onun gibi bi insan tanımadm allah karşıma doğru insanı çıkarmışken ben ertelemk istemiyorum onunla çok mutluyummm :) iş olarakta hastanelerdeki çoğu sekreter lise mezunu bilmem dikkatinizi çektimi tanıdık aracılığıyla o işi yapmak istiyorum inşallah allah her şeyi gönlümüzün istediği gibi verir hepimiz içinn aminnnnnn :)

sağol canım.. benim saçım her şekle girer sağolsun kolayca, birtek dümdüz durmuyo.. çok hafif dalga oluyo bi süre sonra..
sende sprey kullanabilirsin dalga tutması için..

Saçıma neler yapmıyorum ki dursun diye :)
Ama nafile:)
İnatçı bi saçım var istediğimden daha farklı oluyor öyle geçinip gidiyoruz :)

saf bir güzelliğin var bence
birde ben seevgilinle seni yakıştırdım ALLAH bozmasın

sağol canım..
evet herkes yakıştırıyo sadece kuzenim yakıştırmamıştı.. ilk çıkmaya başladığımızda çığlık attı "hayır olamaz anzer böyle tipsiz biriyle çıkamazsın bi ona bi kendine bak" bile dedi hatta bana her fırsatta "sen daha iyisine layıksın" der..
geri kalan herkes senin gibi tepki verdi..

Anzercim sen sevgilinin yanında çok güzelsin ama bu demek değil ki sevgilin çirkin yakışmıyorsunuz anlamına kesinlikle gelmiyor.
Hem sen sevdikten sonra yakışıklı olmuş yakışıklı olmamış gerisi boş.
Sevgiyle yürüyor ilişkiler dış güzellikle değil yakışmıyorsunuz diyenlere aldırma:)

öyle canım tabiiki.. o bunları söyledikçe ben üzülüyorum çünkü sevgilimi tanısa çok utanır söylediklerine..
ben onun yüreğine aşığım bi kere bide gülüşüne hastayım
o kuzenim çok şekilci ondan böyle diyo ama o çığlıkları kulağımda hala istanbulda metrobüsteydik rezil etmişti bizi herkese, unutamam o yüzden hiç
sağol canım bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…