- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.881
benimki aslında bırakmak değil de kazanıp gitmemek
ne dedinde kızdı güzelim[/QUOTE
ya dün aksam msnde konusurken elektirikleri gitti bende msj attım 'buaksam kaldıgımız yerden devam ederiz dmi sevgilim' diye 'aksam maç varki'yazmış bende maç saat 12ye 1 e kadar sürermi dedim sürmez ama sabahçı olursam zor olur demiş sonra ben anlamam görücem senı falan dedım tmm görürsün yazmış bende sakasına 'maçı izlemeyiver nolucak' dedim 'fb nın maçı' yazmış bende 'tmm işte izlemeyiver bende aa diyeyim bana ne cok değer veriyo :) ' yazdım sonra 'meleğim kızdırma benı başlamma yine değer mevzusuna cok önemli bi maç bu elenirsek ve bu konu mactan sonrada devam ederse cok sinirli olurum'yazmışş bende şaka yapıyorum hemen ne sinirleniyosun dedım böyle saka yapma nerden bileyim şaka oldugunu yazmışş
çok da kızmamış bee
ama kırıldım ben maç için beni kırdı daha düzgün konusabilirdi bidaha ona şaka da olsa bişe demicemçok da kızmamış bee
gördünüzmü bunu
cinayet sebebii
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/549883-ailelerle-tatildeyiz-kizin.html
gördüm kız
ama suç kadında yani
evrembus sevındım canım senın adınaa bosuna endişe etmişsinnn bak gördün müüü
düşçümm bende bugun cok sıkılıyorum yaaa aksamada fb macı var ya fatih beye bişey denmiyooo
Yettim garii. Noldu bebemOfffff canım yanıyorrrrr
eğer bişey olsaydı doktorun mutlaka söylerdi baktır diye canım. ama sen içinin rahatlaması açısından bi gözük kadın doğum uzmanına. benim hormon tahlilimde tiroid yüksek çıkmıştı. kadın doğum uzmanı baktır dedi. baktırdım boğazımdan ultrasonla ve tekrar kan tahliliyle bişe çıkmadı.
Offfff canım yanıyorrrrr
evet haklısın canım içim rahatlar hem bi daha yaptıralım şu hormon tahlilini bakalım kaç gündür oruçlu mahvoldum yollarda yaa
Selamın aleyküm
2000. Sayfaya az kalmış
Benim sol ayağımın altında parmaklarımın üstünde kbarmalar oldu. birde parmak bitiminin olduğu yerde var orada yoğundu ama. Bende bugün cildiyeye gittim acaba mantar mı diye. dedi siğilNefret ederim çocukluğumdan beri şimdiye kadarda hiç olmamıştı çok canım sıkıldı. Neyse dedi azot sıkacam. Acır mı dedim acır biraz dedi. LEn bi sıkmaya başladı -196 derece soğuk ayağımı yakıyor ama sabrettim canım çok tatlı değildir. Kndi kendime diyorum dayan bak virüs sonuçta yayıldımı her yerine dağılır. Bitti işlem. Asıl ondan sonra acımaya başladı. ayağın altı yürümem gerekiyor üsütüne basamıyorum topal gibi yürüdüm. Eve geldim üstünden 6 saat geçti hala acıyor.
Acaba ne zaman geçer ya cuma günü allahın izniyle herif gelecek esk e ozaman a kadar geçer mi ki:18:
Aleykumselam canim.
Evet az kaldi. Cok guzel bi topik burasi ya ben cok seviyorum. Valla buraya takildigimdan beri reeldeki arkadaslarimla konusmuyorum bile kiz
aleykümselam hoş geldin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?