Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benimki aslında bırakmak değil de kazanıp gitmemek

:)) Liseden yeni mezun olduğumda yaptığım şey aynı senin gibiydi :)
Sonra bi kere daha aynı şeyi yaptım...
Sonra coğrafyaya gittim işte hemde çok isteyerek ama ondan çok daha fazla istediğim bir şey vardı oda sevgilim:) sevgilimi seçtim.
Birde benim senelerdir sürünen bi açık öğretimim var.Kafama eserse sınava girerim esmezse girmem... Çok keyfi hareket ediyorum...
Şimdi de bakalım nereye yerleşicem diye bekliyorum tekrardan üni sınavına girmiştim:)
Artık annem isyanlarda artık bitir bi okul diyor..

o konuda yazanları benım kocama yapacak kadın kendine mezarlıktan mezar beğensinnn boğarım onu valla o saçlarını yolar eline veririm gerçi burda kocasınında sucu varr onunda hakkından gelmek lazım

Son düzenleme:
gördüm kız
ama suç kadında yani

Bu hikaye doğruysa eğer,
Suç sade kadında değil ki canım...
Koca bi kere adam gibi adam değil....
Kadınında afedersiniz ama aşağıdan 2 parmak kaşıntısı var....
Eş olan kadında fazla sabırlı sakin!(ama niye)
.
.
.
Karışık bi durum ...

ya ben kıskancımdır ama çaktırmam yani bi tarafı kalkmasın diye. o da bilir benim damarımı. deli damarı var bende. bigün koluna sigarayı bastım benimkinin
suç kadında evet evli çocuklu bi kadına hiç yakışmıyo böyle yapmak. ama ben o kadını varyaa ne döverdim biliyo musunuz. insan içine çıkamazdı bi daha

evrembus sevındım canım senın adınaa bosuna endişe etmişsinnn bak gördün müüü
düşçümm bende bugun cok sıkılıyorum yaaa aksamada fb macı var ya fatih beye bişey denmiyooo

evet gördüm ve çok mutu oldum içim rahatldı valla doğrudur valla bende öyle kilitlenyrm maça sevgilim bana hediye alırken hiç zorlanmıyomuş öyle diyo fenerbahçenin her şeyini aldı he bide kendisi gslı olduğu haldee

evet haklısın canım içim rahatlar hem bi daha yaptıralım şu hormon tahlilini bakalım kaç gündür oruçlu mahvoldum yollarda yaa

Benim sol ayağımın altında parmaklarımın üstünde kbarmalar oldu. birde parmak bitiminin olduğu yerde var orada yoğundu ama. Bende bugün cildiyeye gittim acaba mantar mı diye. dedi siğil Nefret ederim çocukluğumdan beri şimdiye kadarda hiç olmamıştı çok canım sıkıldı. Neyse dedi azot sıkacam. Acır mı dedim acır biraz dedi. LEn bi sıkmaya başladı -196 derece soğuk ayağımı yakıyor ama sabrettim canım çok tatlı değildir. Kndi kendime diyorum dayan bak virüs sonuçta yayıldımı her yerine dağılır. Bitti işlem. Asıl ondan sonra acımaya başladı. ayağın altı yürümem gerekiyor üsütüne basamıyorum topal gibi yürüdüm. Eve geldim üstünden 6 saat geçti hala acıyor.

Acaba ne zaman geçer ya cuma günü allahın izniyle herif gelecek esk e ozaman a kadar geçer mi ki:18:

Canimm. Benimde gecenlerde elim ve ayagim ayni anda egzama ve mantar oldu. Öldüm öldüm dirildim. Anladgm kadariyla sigillerin bi tane degil cok. Ben elimin uzerindeki bir taneyi azotla yaktirdim. Once su topladi. Toplanan suyu patlattim ardindan 2 3 hafta kadar yara halinde gezdim. Moralini bozar gibi oldum canim ama su topluycagi icin basmakta yine zorlanicaksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…