- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.901
Canimm. Benimde gecenlerde elim ve ayagim ayni anda egzama ve mantar oldu. Öldüm öldüm dirildim. Anladgm kadariyla sigillerin bi tane degil cok. Ben elimin uzerindeki bir taneyi azotla yaktirdim. Once su topladi. Toplanan suyu patlattim ardindan 2 3 hafta kadar yara halinde gezdim. Moralini bozar gibi oldum canim ama su topluycagi icin basmakta yine zorlanicaksin.
After_before çok geçmiş olsun canım yarına kadar geçer acısı ama geçene kadar biraz sabır...
Berceste iyi diyelim iyi olsun canım sıkıcı bi gündü geçmek bilmedi zaman sende ne var ne yok ...
naber kızlar
benimki gene silkroadda
sinir patlaması geçirmemek için zor tutuyorum kendimi
anammmmmm
naber kızlar
benimki gene silkroadda
sinir patlaması geçirmemek için zor tutuyorum kendimi
kızlar bu kız ne kadar sorunlu dceksiniz belki ama hazır yarın doktora gidicekken size bi şey daha sormak istiyorum sizin hiç adet süresince ara ara kahverengi akıntınız olduğu oluyo mubenim çok oluyo ilk ve 3 gün bugün full kahverengiydi mesela sizce bunu doktora söylemeli miyim ne der ki :26: gülmesn herkese mi oluyo
Offf aklıma tüküreyim ya. pazartesi gideyim de keşke doktora. Bu daha su topluyacak demek. canım sıkıldı ya nasıl gezecem ben?
Ne olsun canım günlük yaptığım şeyleri yaptım. :)
Ah canım bu silkroad senin kuman oldu resmen...
kızlar nasıl koltukkk.
aynen canım, ya güzel güzel hayal kuruyoruz, evlencez çocuğumuz olcak vs.. bu dedi ki çocuğuma da silkroadda çar açıcam birlikte oynıcaz onunla dedi. iyi dedim hatta ben doğumdayken sen açarsın pc yi başlarsın silkroadda yeni bi kişi açmaya dedim. aa iyi fikir aslında demez mi
işte onurun geleceği, yandım ben :96:
Eki Görüntüle 484000
kızlar nasıl koltukkk.
çok güzel canım, bunun koyu morunu ben yatak odam için beğenmiştim
Offffffffff seninkinin oyun sevdası vahim boyuttaymış..
Ben kocamın oyun oynamasını istemem..
Şimdi oynasın bol bol ilerde oynamasın..
Ben böyle diyince benimki de geç evlenelim o zaman diyor
Jelibon gibi bu koltukk
canım sorun ne tam olarak bilmiyorum ama bence doktora söyle çok geçmiş olsunkızlar bu kız ne kadar sorunlu dceksiniz belki ama hazır yarın doktora gidicekken size bi şey daha sormak istiyorum sizin hiç adet süresince ara ara kahverengi akıntınız olduğu oluyo mubenim çok oluyo ilk ve 3 gün bugün full kahverengiydi mesela sizce bunu doktora söylemeli miyim ne der ki :26: gülmesn herkese mi oluyo
malesef benimki de senelerdir bağımlı..Sro manyak bi oyundur adamı hasta eder resmen bağımlısı yapar :)
Ben bile delisiydim bi ara kendi istemediği sürece hiç bi güç onu o oyundan koparamaz:)
Ya ben bu arabadan istiyorummmmmmmmm
Arabaya aşık oldumm
]
Benim ilk günler değil son günler kahverengi olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?