Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Offf aklıma tüküreyim ya. pazartesi gideyim de keşke doktora. Bu daha su topluyacak demek. canım sıkıldı ya nasıl gezecem ben?

After_before çok geçmiş olsun canım yarına kadar geçer acısı ama geçene kadar biraz sabır...
Berceste iyi diyelim iyi olsun canım sıkıcı bi gündü geçmek bilmedi zaman sende ne var ne yok ...

After_before çok geçmiş olsun canım yarına kadar geçer acısı ama geçene kadar biraz sabır...
Berceste iyi diyelim iyi olsun canım sıkıcı bi gündü geçmek bilmedi zaman sende ne var ne yok ...

Ne olsun canım günlük yaptığım şeyleri yaptım. :)

naber kızlar
benimki gene silkroadda
sinir patlaması geçirmemek için zor tutuyorum kendimi

Ah canım bu silkroad senin kuman oldu resmen...

kızlar bu kız ne kadar sorunlu dceksiniz belki ama hazır yarın doktora gidicekken size bi şey daha sormak istiyorum sizin hiç adet süresince ara ara kahverengi akıntınız olduğu oluyo mu benim çok oluyo ilk ve 3 gün bugün full kahverengiydi mesela sizce bunu doktora söylemeli miyim ne der ki :26: gülmesn herkese mi oluyo

Benim ilk günler değil son günler kahverengi olur canım

Ne olsun canım günlük yaptığım şeyleri yaptım. :)

Ah canım bu silkroad senin kuman oldu resmen...

aynen canım, ya güzel güzel hayal kuruyoruz, evlencez çocuğumuz olcak vs.. bu dedi ki çocuğuma da silkroadda çar açıcam birlikte oynıcaz onunla dedi. iyi dedim hatta ben doğumdayken sen açarsın pc yi başlarsın silkroadda yeni bi kişi açmaya dedim. aa iyi fikir aslında demez mi
işte onurun geleceği, yandım ben :96:

Eki Görüntüle 484000

Offffffffff seninkinin oyun sevdası vahim boyuttaymış..

Ben kocamın oyun oynamasını istemem..

Şimdi oynasın bol bol ilerde oynamasın..

Ben böyle diyince benimki de geç evlenelim o zaman diyor

kızlar nasıl koltukkk.

Jelibon gibi bu koltukk

Son düzenleme:
canım sorun ne tam olarak bilmiyorum ama bence doktora söyle çok geçmiş olsun
ben de cuma günü regl ağrısı için gidicem doktora

Sro manyak bi oyundur adamı hasta eder resmen bağımlısı yapar :)
Ben bile delisiydim bi ara kendi istemediği sürece hiç bi güç onu o oyundan koparamaz:)
malesef benimki de senelerdir bağımlı.. en son geçen gün söz verdi bu kadar çok oynamıcağına ama bu akşam savaşı varmış haftadır bir oluyomuşmuş da saygı duy lütfen dedi, peki dedim ama sınırlarımı çok zorluyo, oyundan kopmak yerine beni oyuna yanaştırmanın yollarını yapıyo pis plancı

Benim ilk günler değil son günler kahverengi olur canım

bende ilk günde ortası 3.gün ve son gün hatta tam bitti diyorum devam ediyo aama kahverengi olarak napsam bilemedm yarın doktora sorarm önemli bi şeyse sanada söylerm sende git canım :26: yorumlar canımı sıkıyo ya bak bitanesi ne yazmış gelde pinpirikli olma yani

Konu Sahibi : busem68 #23 jollita
Anne olmak istiyorum.

Giriş tarihi
Dec 2008

Merhaba arkadaŞlar... Bende korunmayı bıraktıktan sonra adetımden bır gÜn Önce koyu kahve rengı lekelenmeler oluyordu bır gÜn sÜrÜyordu ertesı gÜn adet oluyordum hemde ne adet Çok fecı aĞrılı sancılı kıvarnıyordum resmen her ay adetımın ılk gÜnÜ ıŞe gıdemıyodum. Bebekte ıstıyorduk doktora hem bebek tedavısı ıÇın hemde adetlerımın Çok aĞrılı geÇtıĞını sÖylemek ıÇın gıttık. ılk etapta normal falan dedı doktorum ama ben ınternette araŞtırdıĞımda Çıkolata kıstı belırtısı olabılır yazıyordu doktoruma sÖyledıĞımde yok kıstın dedı ama Şımdı bır ay Önce ÖĞrendımkı 3 cm. Çıkolata kıstım varmıŞ. ŞaŞırdım kaldım ÜÇ kere hormon tahlılım yapıldı hıÇ bırınde Çıkmadı jınekolojık muayene oldum defalarca ya bu kıst Çok yenı yada doktorum anlamadı. Şımdı yenı gıttıĞım doktor sÖyledı saĞ yumurtalıĞında kıst var dıye. doktor seÇımıde Çok Önemlı arkadaŞlar gerÇektende kadın hastalıkları hasas bır konu. Allah Şıfa versın hepımıze bebek ısteyenlerede en kısa zamanda saĞlıklı hayırlı bır evlat nasıp etsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…