- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.921
ben evime bilgisayar almayı düşünmüyorum kızlar.
küçük sırlardaki çet in arabasımı bu yavrumm
bende istedğim aabayı gösterym
canım sorun ne tam olarak bilmiyorum ama bence doktora söyle çok geçmiş olsun
ben de cuma günü regl ağrısı için gidicem doktora
malesef benimki de senelerdir bağımlı..en son geçen gün söz verdi bu kadar çok oynamıcağına ama bu akşam savaşı varmış haftadır bir oluyomuşmuş da saygı duy lütfen dedi, peki dedim ama sınırlarımı çok zorluyo, oyundan kopmak yerine beni oyuna yanaştırmanın yollarını yapıyo pis plancı
ayy aynen tatlım ben de o dizide görüp aşık olmuştumkız bende gelecekteki yatak odam için düşünüyorum. ama alt kısmı ayaklı olanını bihterin koltuğundan yani. bunun rengini çok beğendm. ben pembe çok severim de.
fena araba valla
en güzeli canım ama biz bunu yapamayız malesef, yani ben de netsiz duramam. bize 2 pc, 2 tv, 1 playstation alıncak büyük ihtimalben evime bilgisayar almayı düşünmüyorum kızlar.
bende ilk günde ortası 3.gün ve son gün hatta tam bitti diyorum devam ediyo aama kahverengi olarak napsam bilemedm yarın doktora sorarm önemli bi şeyse sanada söylerm sende git canım :26: yorumlar canımı sıkıyo ya bak bitanesi ne yazmış gelde pinpirikli olma yani
Konu Sahibi : busem68 #23 jollita
Anne olmak istiyorum.
Giriş tarihi
Dec 2008
Merhaba arkadaŞlar... Bende korunmayı bıraktıktan sonra adetımden bır gÜn Önce koyu kahve rengı lekelenmeler oluyordu bır gÜn sÜrÜyordu ertesı gÜn adet oluyordum hemde ne adet Çok fecı aĞrılı sancılı kıvarnıyordum resmen her ay adetımın ılk gÜnÜ ıŞe gıdemıyodum. Bebekte ıstıyorduk doktora hem bebek tedavısı ıÇın hemde adetlerımın Çok aĞrılı geÇtıĞını sÖylemek ıÇın gıttık. ılk etapta normal falan dedı doktorum ama ben ınternette araŞtırdıĞımda Çıkolata kıstı belırtısı olabılır yazıyordu doktoruma sÖyledıĞımde yok kıstın dedı ama Şımdı bır ay Önce ÖĞrendımkı 3 cm. Çıkolata kıstım varmıŞ. ŞaŞırdım kaldım ÜÇ kere hormon tahlılım yapıldı hıÇ bırınde Çıkmadı jınekolojık muayene oldum defalarca ya bu kıst Çok yenı yada doktorum anlamadı. Şımdı yenı gıttıĞım doktor sÖyledı saĞ yumurtalıĞında kıst var dıye. doktor seÇımıde Çok Önemlı arkadaŞlar gerÇektende kadın hastalıkları hasas bır konu. Allah Şıfa versın hepımıze bebek ısteyenlerede en kısa zamanda saĞlıklı hayırlı bır evlat nasıp etsın...
Ben adetin son günlerinde kahverengi gelmesini normal zanediyordum
Ama bu bayanın adet kanaması başlamadan önce geliyormuş..
Bu arada benim hiç sancım olmaz
Ama adetim çooooooook azaldı ben de doktora gideceğim
Aslında 3. gün fln olmaz bende 1 gün sürüyor
canım sorun ne tam olarak bilmiyorum ama bence doktora söyle çok geçmiş olsun
ben de cuma günü regl ağrısı için gidicem doktora
malesef benimki de senelerdir bağımlı..en son geçen gün söz verdi bu kadar çok oynamıcağına ama bu akşam savaşı varmış haftadır bir oluyomuşmuş da saygı duy lütfen dedi, peki dedim ama sınırlarımı çok zorluyo, oyundan kopmak yerine beni oyuna yanaştırmanın yollarını yapıyo pis plancı
Ben pc de düşünmüyorum tv de
Canım Çetin arabasını bilmiyorum bu peugeot rcz
Senin beğendiğinin modeli ne?
Volkswagn scirocco mu
Kızlar ben accık arabayla gezip geleceğim
bendede ağrılı geçiyo hayıt otu biraz iyi geldi gibi ama bu ay ilk gün ölüyorum sandım sanki tansynm düştüde bayılıcak gibi oluyodm hep böyle agrılı ve kokulu :26: bazen millet kokuyu hissediyo mu diye içim içimi yiyo çok korkuyorum işte çalışıyoken resmen insanlardan kaçıyodum çünkü kokuyu kendim bile hissediyodum :26:
Sende başlarsan bu sefer hiç kopamazsınız :)
benımkide buaksam fb macı izleyecektiiii hatta şakasına izleme benımle konus dedim diyee köpürdü bana ama suanda arkadasları ısrar etmiş dolaşalım diyeee maçı telden takip edecekmişşş izlemicekk yaniiiiiiiiinaber kızlar
benimki gene silkroadda
sinir patlaması geçirmemek için zor tutuyorum kendimi
merhaba barbielerimmm napıyorsunuzzbenım sinirlerim tepemde
benımkide buaksam fb macı izleyecektiiii hatta şakasına izleme benımle konus dedim diyee köpürdü bana ama suanda arkadasları ısrar etmiş dolaşalım diyeee maçı telden takip edecekmişşş izlemicekk yaniiiiiiiii
merhaba barbielerimmm napıyorsunuzzbenım sinirlerim tepemde
cok sinirliyim suandaaaaaaaizlemeyince izlemiyomus demek ki. arkadaşları çağırınca nasıl izlemiyoo
aynen öyleee ya benımki arkadaslarına düşkün değildirr hatta buaksam ilk defa dolaşmaya cıktı uzun zamandan sonraa..ama ben maç izleme deyince kızdı bana onlar için izlememeyi göze aldııı buna kızdım yanıbence bu erkekler sevgili falan edinmesisnler erkek arkadaşlarıyla gül gibi geçinip gidiyorlar bu ne ya sevgilisi bişi isteyince yapmaz ama arkadaşı isteyince yapar isyeeeaaaaannnnnnnnnnnnnn
aynen öyleee ya benımki arkadaslarına düşkün değildirr hatta buaksam ilk defa dolaşmaya cıktı uzun zamandan sonraa..ama ben maç izleme deyince kızdı bana onlar için izlememeyi göze aldııı buna kızdım yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?