Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Son düzenleme:

bendede ağrılı geçiyo hayıt otu biraz iyi geldi gibi ama bu ay ilk gün ölüyorum sandım sanki tansynm düştüde bayılıcak gibi oluyodm hep böyle agrılı ve kokulu :26: bazen millet kokuyu hissediyo mu diye içim içimi yiyo çok korkuyorum işte çalışıyoken resmen insanlardan kaçıyodum çünkü kokuyu kendim bile hissediyodum :26:

kız bende gelecekteki yatak odam için düşünüyorum. ama alt kısmı ayaklı olanını bihterin koltuğundan yani. bunun rengini çok beğendm. ben pembe çok severim de.
ayy aynen tatlım ben de o dizide görüp aşık olmuştum
Ya ben bu arabadan istiyorummmmmmmmm

Arabaya aşık oldumm

Eki Görüntüle 484029

Eki Görüntüle 484030
fena araba valla
ahh ahh ehliyet var da arabaya daha sıra gelmedi

ben evime bilgisayar almayı düşünmüyorum kızlar.
en güzeli canım ama biz bunu yapamayız malesef, yani ben de netsiz duramam. bize 2 pc, 2 tv, 1 playstation alıncak büyük ihtimal ama şöyle bi kuralımız var yemek mutfakta yencek ve mutfakta tv bulunmıcak

Ben adetin son günlerinde kahverengi gelmesini normal zanediyordum

Ama bu bayanın adet kanaması başlamadan önce geliyormuş..

Bu arada benim hiç sancım olmaz

Ama adetim çooooooook azaldı ben de doktora gideceğim

Aslında 3. gün fln olmaz bende 1 gün sürüyor

yarın sorucam kızlar :26: sizleride bilgilendirirm bakalım ne dcek tabi iyi bi dktorsaa

Sende başlarsan bu sefer hiç kopamazsınız :)

benim anlamdığım şu hayat ne garip;
mesela kadın erkekle ilgilenmese evde yemek yapmsa hiç bişi yapmasa kocasını karşılamasa sürekli oyun oynasa pcde vakit geçirse çocuğuyla ilgilense ayy sonra aldatıyor adam yok neymiş ilgi göstermemiş kocasına kadın oluyor
ama erkek maça,playstationa,arkadaşlarına karısından daha çok ilgi gösteriyor o zaman kadınlarda aldatsın erkekleri nasıl olsa ilgi göstermiyor diye doğru mu bu cıkcık ya sinir oluyorum erkeklere

hımm anladım canım, ben de bu ay acillik oldum. benim kusma ishal ve binlerce sancı aynı anda oluyo, hastaneye giderken bayılmışım. sonra orda iğne yaptılar, serum taktılar, 2 saat kadar yattım, inanır mısın o 2 saatin sonuna kadar ölüyodum, en son dakikalarda kendime geldim. acildeki doktor dismenoresin dedi. kadın hastalıklarına git sebebini araştırsınlar dedi, ben de gidicem işte cuma günü, bakalım ne çıkıcak, sana da çok geçmiş olsun tatlım.
bir de mis gibi kokan pedler var, onlardan kullanırsan için daha rahat olur. ama bazıları kaşıntı yapabiliyor.

naber kızlar
benimki gene silkroadda
sinir patlaması geçirmemek için zor tutuyorum kendimi
benımkide buaksam fb macı izleyecektiiii hatta şakasına izleme benımle konus dedim diyee köpürdü bana ama suanda arkadasları ısrar etmiş dolaşalım diyeee maçı telden takip edecekmişşş izlemicekk yaniiiiiiiii

bence bu erkekler sevgili falan edinmesisnler erkek arkadaşlarıyla gül gibi geçinip gidiyorlar bu ne ya sevgilisi bişi isteyince yapmaz ama arkadaşı isteyince yapar isyeeeaaaaannnnnnnnnnnnnn

bence bu erkekler sevgili falan edinmesisnler erkek arkadaşlarıyla gül gibi geçinip gidiyorlar bu ne ya sevgilisi bişi isteyince yapmaz ama arkadaşı isteyince yapar isyeeeaaaaannnnnnnnnnnnnn
aynen öyleee ya benımki arkadaslarına düşkün değildirr hatta buaksam ilk defa dolaşmaya cıktı uzun zamandan sonraa..ama ben maç izleme deyince kızdı bana onlar için izlememeyi göze aldııı buna kızdım yanı

zaten en önemli faktörü yapmış seni dinlememiş arkadaşlarını dinlemiş bir adım geride kalmış senin dediğin ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…