- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.941
bu yaptığını yazdım bi kenaraaaa hiç unutmucamzaten en önemli faktörü yapmış seni dinlememiş arkadaşlarını dinlemiş bir adım geride kalmış senin dediğin ki
dogru tabii ama kırıldım işte benım dediğimi önemsemedi hatta kızdı bana maç cok önemli bilmemne ama arkadaslarının dediğini yaptıııAmaaan tadını çıkarın ya. Ne güzel işte, gençsiniz, sevgiliniz var, gezin, tozun. Düşünsenize şimdiye kadar hiç sevgilinizin olmadığını.. Daha mı iyiydi öyle? En azından sevdiğiniz de sizi seviyor. Belki zaman zaman başka şeylere vakit ayırıyor ama sonuçta seviyor işte. Sevdiği adam tarafından sevilmeyi hiç tatmamış olan var. Boşverin..
bizdemi kendimize bi uğraş bulsak yaaa anlarlar belki bizleriiibenimkide kağıt oynamaya gitti 4-5 saat iptal yani kendisi..
bizdemi kendimize bi uğraş bulsak yaaa anlarlar belki bizleriii
kalbim cok kırık yaaavalla canım benim uğraşlarımda var ama 4-5 saat onu ilgisiz bıraktığım olmamıştır hiç.. hatta bikaç gündür sizle burda kafa dağıtıyorum diye bile bana surat yaptı kendisi..
benimki aslında bırakmak değil de kazanıp gitmemek
kalbim cok kırık yaaa
benımkide buaksam fb macı izleyecektiiii hatta şakasına izleme benımle konus dedim diyee köpürdü bana ama suanda arkadasları ısrar etmiş dolaşalım diyeee maçı telden takip edecekmişşş izlemicekk yaniiiiiiiii
haklısın valla canımm özellikle görüşürüz demesi hiç olmamışş senı takmıyorum gibi olmuşşş..ya varya benımle konusmayıp sadece maçı izlese asla kızmazdım ama ben ona şakada olsa benımle konus macı izleme dedimmm bin tane şey saydı cok önemli maçmışşş fb macıymışşş elenebilirmişşş izlemesi lazımmışş ama sonra arkadaslarıyla geziyooobenimde
sizin olayıda okudum canım aynı durumda olsam bende çok kırılır ve kızardım..
bizdede noldu biliyo musun.. bunlara misafir gelecekti bugün iftar için ve "içlerinden bikaçını sevmiyorum hatta kavgalıyım" dedi.. bende "aşkım boşver 1 gecelik idare et.. eğer çok çok bunalırsan onlardan odana geç konuşuruz tlf.da" dedim.. "tamam aşkım sen bitanesin çok iyi olur" dedi.. neyse bizim iftar oldu koşarak odaya gittim teli şarjdan almaya sonuçta sevgilime söz verdim yalnız bırakmim onu diye.. gittim tele baktım mesaj yazmış "aşkım arkadaş geliyo onla kafeye gidicez.."o kafede hep kağıt oynamaya gittikleri yer.. bende "anladım beni saatlerce yalnız bırakacaksın yani peki güle güle" dedim "görüşürüz" dedi.. insan yok canım öyle yapmicam falan der.. valla bıktım bunun kağıt oyunlarından ya.. 5 saat insan nasıl soluksuz bi oyun oynarki.. bide konuşamadığımıza bozuldum tabii.. çünkü biz kaç gündür konuşamıyoruz ve hep ben ona ara diyorum.. o hiç arim mi demez..
arkadasları ıcın o cok önemli maçı izlemiyo ama
isteseler oyun da oynamazlar maç da izlemeler
sorun istememeleri kuzucum =(
haklısın valla canımm özellikle görüşürüz demesi hiç olmamışş senı takmıyorum gibi olmuşşş..ya varya benımle konusmayıp sadece maçı izlese asla kızmazdım ama ben ona şakada olsa benımle konus macı izleme dedimmm bin tane şey saydı cok önemli maçmışşş fb macıymışşş elenebilirmişşş izlemesi lazımmışş ama sonra arkadaslarıyla geziyooo
arkadasları ıcın o cok önemli maçı izlemiyo ama
öyle oldu canım.. sen bişey söyledin mi ona ben maçı telden takip edicem diyince..[/QUOTE
mesaj attım 'bak görüyomusun buaksam sakada olsa macı izleme benımle konus dedıgımde hemen köpürdün arkadasların ısrar edınce macı izlemeyip telden takip etmeyi kabul edıyosun ah ah buaksamkı mac cok önemliydi elenme ihtimali var ve sen macı kaçırdın :) ' yazdım..
hepsimi aynı bunların yaaa gerçi senınki gene yanına çağırmış seniii hepten benımki gibi yapmamışş
sen şunu dinle, beyefendi sabahın köründe beni uyandırıyo hadi gel bize diye ısrar ediyo, sabah uyku sersemi olmama rağmen şen şakrak 32 dişim gözükerek günaydıııınnn diyerek evine giriyorum ve gördüğüm manzara aynen şu, bi yanda dizindeki pcden silkroad oynuyo, diğer yandan masaüstündeki pcden diğer çarını oynuyo.bi yandan da bana gel bak gel nasıl kesiyorum nasıl savaşıyorum gör bak kaç level oldum vs.. saydırıyo ne günah işledim ben yaa
öyle oldu canım.. sen bişey söyledin mi ona ben maçı telden takip edicem diyince..[/QUOTE
mesaj attım 'bak görüyomusun buaksam sakada olsa macı izleme benımle konus dedıgımde hemen köpürdün arkadasların ısrar edınce macı izlemeyip telden takip etmeyi kabul edıyosun ah ah buaksamkı mac cok önemliydi elenme ihtimali var ve sen macı kaçırdın :) ' yazdım..
iyi demişsin canım.. anlamıyorum bu erkekleri ya..
hepsimi aynı bunların yaaa gerçi senınki gene yanına çağırmış seniii hepten benımki gibi yapmamışş
napıcaz biz böyle peki kuzum ömür boyu böylemi olacaklar değişmeyeceklermi :26:hepsi aynıııı
böyle daha çok sinir oluyorum canım, oynarken beni özellikle yanında istiyo, bi kere bişey alıcaktı oyundan, tıkladı tkladı alamadı, sonra bana tıklattırdı, o zaman olmuş. o zamandan beri totem gibi bişey oldu onda bu gıcık yaa
yaa canım bizim de kendimize göre onlardan ayrı yaptığımız şeyler var, ama hayatlarımızın merkezlerinde her zaman onlar var. biz de onların hayatlarının merkezindeyiz ama onlar bazen bazı şeyleri hayatlarının merkeziyle yer değiştiriyo gibiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?