Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

napıcaz biz böyle peki kuzum ömür boyu böylemi olacaklar değişmeyeceklermi :26:

valla artık sabredemiyorum, hayır oynasınlar izlesinler ama her şeyin bi sınırı var, o sınırı aşınca da bu sefer ilişkimiz zarar görücek. ben kesin tavrımı koyucağım zamanı bekliyorum. en son dün ''bi daha bu eve geldiğimde seni silkroad oynarken görürsem bi daha bu eve gelmicem'' dedim. şimdi keşanda, gelince yine ayn hatayı yaparsa gitmicem bi daha yanına, kesin tavrım koyucam tatlım başka türlü olmıcak.

en iyisini yaparsın canım müstehak bunlara benım kızdıgım mac izlemesi değil zaten fb macı herzaman olmuyoo bana değer vermediğini düşündüm ben buaksam

semiramiscim anzercim ve sedefcim üçünüzün durumuda şuanda benzer olduğu için ortak yorum yapıyorum hepsi aynı malesef benimkide üniversitedeyken eve çağırırdı oturup konuşalım sorunları çözelim diye adam horul horul uyurdu bende başka yerde imkanı yok uyuyamam beklerdim sabaha kadar uyandırmaya çalıştığımdada kızardı bana çok anlayışsızsın nasıl yorgun olduğumu bilmiyomusun diye

Son düzenleme:
haklısın kuzumda arkadaslarını dinleyip beni dinlememesini nasıl karşılamam lazımmm bana değer vermiyo işte

haklısın kuzumda arkadaslarını dinleyip beni dinlememesini nasıl karşılamam lazımmm bana değer vermiyo işte

ya değer vermeme değil aslında bu tatlım erkekler birbirlerine karşı daha hassas oluyorlar sanki
erkekliğe toz kondurmamak için
biz nasıl olsa iki tavır yapıp sonra yumuşuyoruz biliyolar bunu o sebeple rahatlar

heh yani daha nasıl anlatabiliriz acaba şu yaptıklarına sinir olduğumuzu

aynen kaç defa hoşlanmıyorum dedim..
bide 5 dk cevap yazmayınca hemen seninde işin var galiba bende yarım saate bitiriyorum demiş.. bende işim yok sen oyun oynamaya gittiğinde tel.e bakmıyorum artık, yazmicanı biliyorum çünkü.. bakıpta moral bozmaya gerek yok dedim.. birazdan eve geçecek ya yolunu yapmaya başlıyor, sonra bi iki aşkım canım dicek uzatma lütfen dicek ben soğuk yazınca da tamam dicek.. suçu bana atacak..

al işte.. hem kendi çağırmış sonrada uyumuş..
hadi sizinkilerin yaşı küçükte benim koca kazık ne yapmaya çalışıyor acaba anlamış değilim..

en iyisini yaparsın canım müstehak bunlara benım kızdıgım mac izlemesi değil zaten fb macı herzaman olmuyoo bana değer vermediğini düşündüm ben buaksam
sizinki de nerden nereye gelmiş, sen şaka demişsin o arkadaşlarıyla çıkıyo, sen aynısını yapsan o kendini değersiz hissetmez miydi acaba kuzum

ahh tatlım demek ki bunların hepsi aynı. benimki silkroad öküzü. ben bu kadar öküz bi insan görmedim. bazen ben de kendimi kkya çok takılmışken buluyorum, ama kendimi sınırlandırmaya çalışıyorum, çünkü fazlası zarar veriyo biliyorum. o oyun da hem ona hem bize zarar veriyo. gözlerinin maşallahı var çok iyi görüyo ama son zamanlarda gözleri ağırmaya başladı, sürekli ekrana bakmaktan.. azıcık bilinçli yapsalar bazı şeyleri hiç sorun olmıcak bunlar.

ya değer vermeme değil aslında bu tatlım erkekler birbirlerine karşı daha hassas oluyorlar sanki
erkekliğe toz kondurmamak için
biz nasıl olsa iki tavır yapıp sonra yumuşuyoruz biliyolar bunu o sebeple rahatlar

canım aynı durum başımda var.. bizimki bi derneğe üye ve o denektekiler benim dedikodumu yapmışlardı anzer şöyle böyle diye o günden beri tavrımı koydum ben.. sevgilimde oranın başkanı gibiydi o zamanlar.. sonradan oda ilişkisini kesti orayla..
şimdi onların iftar yemeği varmış bu haftasonu ve bana yalvarıyor resmen "gidim aşkım nolursun gidim" diye "noluyo ya" dedim ben en sonunda o kadar yalvardı ki.. meğersem gitmezse kılıbık diye dalga geçerlermiş bunla ondan çekiniyomuş..

çok biliyo onlar. benimki de normal normal otururken aşkım senin dizin başladı galiba diyo, yoo diyorum, başlamıştır diyo dizi arıyo bana, aklı sıra ben izlerken o da oyun oynıcak, nasılsa dizi izliyosun sen izlerken oynıcam sadece dicek.. ne zararı olcak ilişkimize dicek..

sizlerde olmasanız naapardım bilmiyorum yaaa siz benı cok iyi anlıyosunuzz

hadi sizinkilerin yaşı küçükte benim koca kazık ne yapmaya çalışıyor acaba anlamış değilim..
kız yaşla alakası yok bu durumun hepsi aynı her yaşta böyle bi rahatlık sorumsuzca tavırları mutlaka oluyo
haklısınn bak saat kac oldu hala eve gitmediii
tavrını koy sende canım mesaj atıyo mu peki ?
tatlım işte hepsinin var bi olumsuz yönü sonuçta erkek işte öyle bi kaptırıyorlar ki kendilerini bazen sinir ediyolar bizi

Son düzenleme:

annem de seninki çocukluğunu yaşayamamış herhalde diyo :26: bırak oynasın başka şeylere sarmasından iyidir diyo. ne alakası var ya, bu oyunun ilişkimize hiç zararı yok sanki..
seninki kaç yaşında canım, benimkinin evlenince de değişiceğini sanmıyorum

inanmıyorum ya ne diyolardı ki canım senin hakkında hani sevgilini onlardan uzaklaştırdığını falan mı düşünüyolardı?

istedikleri zaman kafaları zehir gibi çalışır zaten.. kendilerini çok zeki sanıyolar..
bende geçen gün sevgilim için "benimkinde pes falan yok neyseki maç izlemeyide o kadar sevmez sadece kağıt oyunu oynar" demiştim ya.. ertesi gün bunu kuzeni çağırdı abi gel maç edelim diye.. ve aşık oldu oyuna resmen evlendiğimizde bu oyundan bizde alalım diyo bana..

sizlerde olmasanız naapardım bilmiyorum yaaa siz benı cok iyi anlıyosunuzz
canım benimmm sen de iyiki varsın buraya içimi döktüm rahatladım biraz

evet bi zamanlar nfs ye kaptırmıştık, ama o zamanlar ikimiz oynuyoduk zevkli oluyodu, silkroadda da aynı nfs deki gibi olalım istiyo ama olamayız, yani ben araba yarışı seviyodum ama bunu sevmiyorum işte birimizin fedakarlık yapması lazım, biz aynı zamanda kanka değil miyiz yap kankalığını oyna benimle diyo. bence o fedakarlık yapmalı vazgeçerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…