Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

28 yaşında canım.. ben anneme bu huylarını anlatmıyorum zaten işsiz olduğu için zıt kendisine bide bunları duyarsa iyice soğur..

aynen.. iş konusuna bu kadar kafa yormamıştır..
her gece gezmelerde ve bana mahkum hayatı yaşıyorum dedi bugün.. senin kadar gezen yok saçmalama dedimde sustu..

bide o var dimi
kendileri istedikleri zaman çıkıp gezme tozmalarını yapıyolar arabaları altında
ben geçen gün iftara gittim diye biliyosun başıma gelenleri

bende benımkine dedım gecende sims oyunu keske ayrı pclerde oynanabilseydiii sen kendını yapardın ben kendımı evlenirdik bebeklerimiz olurdu oynardık dedım evet bitanem güzel olurdu diyo sanki öyle bişey olsa oynucakk asla oynamaz

eyvahhh sakın alıştırma canım, o çok fena, benimki onu bi arkadaşıyla çok oynuyodu, sonra o arkadaşı buradan taşındı şehir dışına kurtuldummm pesten ama çeyize playstation alcakmış, bekle alır..

canları istese oynarlar canım ama istemeyince hiçbişeyi yaptıramayız. kesin tavır koymamız lazım diyorum ben

inanmıyorum ya ne diyolardı ki canım senin hakkında hani sevgilini onlardan uzaklaştırdığını falan mı düşünüyolardı?

ya canım o dernekten baya bi kişi ben o derneğe ilk girdiğimde benden hoşlanmış.. ben bunlarla sohbet ettikçe onlarda ümitlenmiş.. benim aklımın ucundan geçmezdi o kişilerin benden hoşlandığı.. o yüzden beni kıskanıpta arkamdan beni dernekteki diğer tanımayanlara kötü anlatmışlar birden bi tavır oluştu bana.. işte anzer erkeklerle arasına sınır çekemedi diye konuşmuşlar.. sonradan hepsi çok özür diledi affet seni tanıyamamışız dediler.. o başkalarına inanıp beni tanımadan yargılayanlarda çok özür diledi keşke seni iyi tanısaydıkta inanmasaydık diye.. bende asıl tanımadığınız için yargılamanız daha kötü ya dedim.. hepsiyle ilişkimi kestim.. içlerinden çok iyi arkadaşlıklarımda oldu ama onlar zaten beni tek koruyan anzer öyle biri değil diyen kişilerdi onlarla hala görüşürüm ama diğerlerini sildim..
sevgilimi onlardan uzaklaştırdım diyede kızmışlardı bana canım evet ama ben uzaklaştırmadımki o oranın amacından sapan bi yer olduğunu anlayıp geri çekti kendini.. işte ordan hala görüştüğü bikaç kişiyle bide akrabaları var.. o akrabaları sülalede laf çıkarırşar işte bakın anzer yüzünden gelmedi ne kılıbık derler diye gitmek istiyo..

Oyunu gece dışarda oynamadığı sürece sorun yok.

Benimki ayda 2-3 kere falan akrabasıyla pes oynamaya gider.

O da öğlenle ikindi arası.

28 yaşında canım.. ben anneme bu huylarını anlatmıyorum zaten işsiz olduğu için zıt kendisine bide bunları duyarsa iyice soğur..

anladım tatlım, iş arıyor mu peki? en son çabalıcam falan diyodu, inş bulur
benimki annemle kanka gibi olduğu için benim anlatmama gerek kalmadan kendi söylüyo, ''x teyze ya şu kızın benim oyunuma çok kızıyo'' diyo, annem de bana dönüp '' karışma oğlumun oyununa bakiim, sen sanki nfs oynamıyosun aa, olmadı birlikte oynayın anlaşın bakiim'' diyo ''anne kusçam onun silkroadından'' diyorum. annem de ''o ne biçim laf, hadi bize bi kahve yap oğluşumla karşılıklı içelim'' diyo. sanki ben gelin o oğlu

Son düzenleme:

tavsiyelerin için sağol canım yarın gidelim bakalım hayırlısı

bide o var dimi
kendileri istedikleri zaman çıkıp gezme tozmalarını yapıyolar arabaları altında
ben geçen gün iftara gittim diye biliyosun başıma gelenleri

biliyorum canım.. benimki gece 2 lerde girer eve ben ilkokul arkadaşlarımla iftar yaptım geçende sohbete dalmışız saat 24 e doğru geldim eve oh maşallah dedi bana.. bende dedim çok mu geç evet dedi.. madem öyle bi saat belirleyelim o saati geçmesin eve gelmemiz dedim ben erkeğim olmaz o dedi.. bende iyi tamam olmuypsa ister o saatte gelirim ister gece2 de 3 te gelirim bana karışamazsın dedim sustu kendileri..
geç gelmesemde zırt pırt mesaj atar seninki gibi.. cevap vermeyincede noldu işin mi var der e işim var evet buluşmadayım allah allahh

anneye bak. benim ki 5 sene sonra tanıştı bi yemek yedik sadece. şimdi eske geldiğinde iftar yapalım beraber diyorum gerek yok diyor:)

bende saçmalama dedim zaten.. bi akşamları görücez birbirimizi ondada oyun falan oynayamam dedim.. ama çok güzel bişiy zaman nasıl geçiyo anlamıyosun falan dedi.. he tamam tamam dedim geçiştirdim..umarım yine açmaz bu konuyu..

anladım canım böylesi daha iyi olmuş o zaman
sevgilin olduğunu unutup kankalığa kendini kaptırırsa işin zor kız

işler işler zamanında koyduğun tavrın nasıl işlediğini biliyoruz canım nasıl pişman olduğunu

tamam tatlım haberdar et doktordan gelince
haklısın canımm mantıklı düşünüyorum ben olsam yanı mesela izleyeceğim bi dizi olsa bana konusalım buaksam izleme dese şaka veya gerçek bende olmaz bu bölüm cok önemli bilmemne desem sonra arkadasım ısrar etse dolasalım diye cıksam varya hem utanırdım hemde üzülürdümm özürler dilerdim bana kırılmasın die

o işin mi var lafı bizdfede vardı sinir oluyodum bi ara bende çok kullanıyodum o geç cevap verdiğinde

bayramdan sonraya bi iş görüşmesi var canım olucak büyük ihtimal onu bekliyoruz..
sizin durum cidden fenaymış.. seninki kaleyi içten fethetmiş tabii rahat o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…