- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.981
annem de seninki çocukluğunu yaşayamamış herhalde diyo :26: bırak oynasın başka şeylere sarmasından iyidir diyo. ne alakası var ya, bu oyunun ilişkimize hiç zararı yok sanki..
seninki kaç yaşında canım, benimkinin evlenince de değişiceğini sanmıyorum
aynen.. iş konusuna bu kadar kafa yormamıştır..
her gece gezmelerde ve bana mahkum hayatı yaşıyorum dedi bugün.. senin kadar gezen yok saçmalama dedimde sustu..
bende benımkine dedım gecende sims oyunu keske ayrı pclerde oynanabilseydiii sen kendını yapardın ben kendımı evlenirdik bebeklerimiz olurdu oynardık dedım evet bitanem güzel olurdu diyo sanki öyle bişey olsa oynucakk asla oynamazcanım benimmm sen de iyiki varsın buraya içimi döktüm rahatladım biraz
evet bi zamanlar nfs ye kaptırmıştık, ama o zamanlar ikimiz oynuyoduk zevkli oluyodu, silkroadda da aynı nfs deki gibi olalım istiyo ama olamayız, yani ben araba yarışı seviyodum ama bunu sevmiyorum iştebirimizin fedakarlık yapması lazım, biz aynı zamanda kanka değil miyiz yap kankalığını oyna benimle diyo. bence o fedakarlık yapmalı vazgeçerek
istedikleri zaman kafaları zehir gibi çalışır zaten..kendilerini çok zeki sanıyolar..
bende geçen gün sevgilim için "benimkinde pes falan yok neyseki maç izlemeyide o kadar sevmez sadece kağıt oyunu oynar" demiştim ya.. ertesi gün bunu kuzeni çağırdı abi gel maç edelim diye.. ve aşık oldu oyuna resmen evlendiğimizde bu oyundan bizde alalım diyo bana..
bende benımkine dedım gecende sims oyunu keske ayrı pclerde oynanabilseydiii sen kendını yapardın ben kendımı evlenirdik bebeklerimiz olurdu oynardık dedım evet bitanem güzel olurdu diyo sanki öyle bişey olsa oynucakk asla oynamaz
inanmıyorum ya ne diyolardı ki canım senin hakkında hani sevgilini onlardan uzaklaştırdığını falan mı düşünüyolardı?
ben bu olayı uzun bi süre unutacağımı sanmıorumm tavır koysamda ona işlemezz buna emınımcanları istese oynarlar canım ama istemeyince hiçbişeyi yaptıramayız. kesin tavır koymamız lazım diyorum ben
28 yaşında canım.. ben anneme bu huylarını anlatmıyorum zaten işsiz olduğu için zıt kendisine bide bunları duyarsa iyice soğur..
hımm anladım canım, ben de bu ay acillik oldum. benim kusma ishal ve binlerce sancı aynı anda oluyo, hastaneye giderken bayılmışım. sonra orda iğne yaptılar, serum taktılar, 2 saat kadar yattım, inanır mısın o 2 saatin sonuna kadar ölüyodum, en son dakikalarda kendime geldim. acildeki doktor dismenoresin dedi. kadın hastalıklarına git sebebini araştırsınlar dedi, ben de gidicem işte cuma günü, bakalım ne çıkıcak, sana da çok geçmiş olsun tatlım.
bir de mis gibi kokan pedler var, onlardan kullanırsan için daha rahat olur. ama bazıları kaşıntı yapabiliyor.
bide o var dimi
kendileri istedikleri zaman çıkıp gezme tozmalarını yapıyolar arabaları altında
ben geçen gün iftara gittim diye biliyosun başıma gelenleri
işler işler zamanında koyduğun tavrın nasıl işlediğini biliyoruz canım nasıl pişman olduğunuben bu olayı uzun bi süre unutacağımı sanmıorumm tavır koysamda ona işlemezz buna emınım
tamam tatlım haberdar et doktordan gelincetavsiyelerin için sağol canım yarın gidelim bakalım hayırlısı
anladım tatlım, iş arıyor mu peki? en son çabalıcam falan diyodu, inş bulur
benimki annemle kanka gibi olduğu için benim anlatmama gerek kalmadan kendi söylüyo, ''x teyze ya şu kızın benim oyunuma çok kızıyo'' diyo, annem de bana dönüp '' karışma oğlumun oyununa bakiim, sen sanki nfs oynamıyosun aa, olmadı birlikte oynayın anlaşın bakiim'' diyo''anne kusçam onun silkroadından'' diyorum. annem de ''o ne biçim laf, hadi bize bi kahve yap oğluşumla karşılıklı içelim'' diyo. sanki ben gelin o oğlu
eyvahhh sakın alıştırma canım, o çok fena, benimki onu bi arkadaşıyla çok oynuyodu, sonra o arkadaşı buradan taşındı şehir dışına kurtuldummm pesten ama çeyize playstation alcakmış, bekle alır..
anladım canım böylesi daha iyi olmuş o zamanya canım o dernekten baya bi kişi ben o derneğe ilk girdiğimde benden hoşlanmış.. ben bunlarla sohbet ettikçe onlarda ümitlenmiş.. benim aklımın ucundan geçmezdi o kişilerin benden hoşlandığı.. o yüzden beni kıskanıpta arkamdan beni dernekteki diğer tanımayanlara kötü anlatmışlar birden bi tavır oluştu bana.. işte anzer erkeklerle arasına sınır çekemedi diye konuşmuşlar.. sonradan hepsi çok özür diledi affet seni tanıyamamışız dediler.. o başkalarına inanıp beni tanımadan yargılayanlarda çok özür diledi keşke seni iyi tanısaydıkta inanmasaydık diye.. bende asıl tanımadığınız için yargılamanız daha kötü ya dedim.. hepsiyle ilişkimi kestim.. içlerinden çok iyi arkadaşlıklarımda oldu ama onlar zaten beni tek koruyan anzer öyle biri değil diyen kişilerdi onlarla hala görüşürüm ama diğerlerini sildim..
sevgilimi onlardan uzaklaştırdım diyede kızmışlardı bana canım evet ama ben uzaklaştırmadımki o oranın amacından sapan bi yer olduğunu anlayıp geri çekti kendini.. işte ordan hala görüştüğü bikaç kişiyle bide akrabaları var.. o akrabaları sülalede laf çıkarırşar işte bakın anzer yüzünden gelmedi ne kılıbık derler diye gitmek istiyo..
sevgilin olduğunu unutup kankalığa kendini kaptırırsa işin zor kızcanım benimmm sen de iyiki varsın buraya içimi döktüm rahatladım biraz
evet bi zamanlar nfs ye kaptırmıştık, ama o zamanlar ikimiz oynuyoduk zevkli oluyodu, silkroadda da aynı nfs deki gibi olalım istiyo ama olamayız, yani ben araba yarışı seviyodum ama bunu sevmiyorum iştebirimizin fedakarlık yapması lazım, biz aynı zamanda kanka değil miyiz yap kankalığını oyna benimle diyo. bence o fedakarlık yapmalı vazgeçerek
haklısın canımm mantıklı düşünüyorum ben olsam yanı mesela izleyeceğim bi dizi olsa bana konusalım buaksam izleme dese şaka veya gerçek bende olmaz bu bölüm cok önemli bilmemne desem sonra arkadasım ısrar etse dolasalım diye cıksam varya hem utanırdım hemde üzülürdümm özürler dilerdim bana kırılmasın dieişler işler zamanında koyduğun tavrın nasıl işlediğini biliyoruz canım nasıl pişman olduğunu
tamam tatlım haberdar et doktordan gelince
biliyorum canım.. benimki gece 2 lerde girer eve ben ilkokul arkadaşlarımla iftar yaptım geçende sohbete dalmışız saat 24 e doğru geldim eve oh maşallah dedi bana.. bende dedim çok mu geç evet dedi.. madem öyle bi saat belirleyelim o saati geçmesin eve gelmemiz dedim ben erkeğim olmaz o dedi.. bende iyi tamam olmuypsa ister o saatte gelirim ister gece2 de 3 te gelirim bana karışamazsın dedim sustu kendileri..
geç gelmesemde zırt pırt mesaj atar seninki gibi.. cevap vermeyincede noldu işin mi var dere işim var evet buluşmadayım allah allahh
anladım tatlım, iş arıyor mu peki? en son çabalıcam falan diyodu, inş bulur
benimki annemle kanka gibi olduğu için benim anlatmama gerek kalmadan kendi söylüyo, ''x teyze ya şu kızın benim oyunuma çok kızıyo'' diyo, annem de bana dönüp '' karışma oğlumun oyununa bakiim, sen sanki nfs oynamıyosun aa, olmadı birlikte oynayın anlaşın bakiim'' diyo''anne kusçam onun silkroadından'' diyorum. annem de ''o ne biçim laf, hadi bize bi kahve yap oğluşumla karşılıklı içelim'' diyo. sanki ben gelin o oğlu
o işin mi var lafı bizdfede vardı sinir oluyodum bi ara bende çok kullanıyodum o geç cevap verdiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?