Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

anneye bak. benim ki 5 sene sonra tanıştı bi yemek yedik sadece. şimdi eske geldiğinde iftar yapalım beraber diyorum gerek yok diyor:)
benimki de sevgilimle 3. ayımızdayken öğrendi bi süre tanışmam dedi, sonra çok küçüksünüz derslerinize bakın dedi, sonra zaten kimler gelcek kimler geçicek herkes ilk aşkıyla kalsaydı ohoo dedi. sonra baktık biz devam ediyoruz, tanışayım da bi gözünü korkutayım damadın dedi. sonra cafede tanıştılar. annem başladı yok efendim sedef benim için çok değerli ona zarar gelmesin de şöyle böyle.. ondan sonra ben damadım olmasına hazır değilim ben ona oğlum diyemem dedi, gel zaman git zaman onuru çok sevdi, o kadar çok sevdi ki bi gün bana dedi ki bundan sonra benim 2 çocuğum var biri sen diğeri onur. ikinizi de ayırmam artık dedi. ondan sonra oğluşum demeye başladı. ondan sonra da oğlum demeye.. önceleri kaldıramıyolar canım, hele tek çocuksan. ama görüşe görüşe alışıyolar. ben böyle olmalarından memnunum ama bazen de kıskanmıyo değilim

heh sorun da o zaten.. zamanın nasıl geçtiğini anlamıyolar. zaman akıp gidiyo onlarla ama yalnız gibi.. ayy duygusala bağladım ama bu bağımlılıklarını yaşarlarken başka şey düşünmüyolar gerçekten de..

Son düzenleme:

Allah bozmasın canım. Hep böyle olsunlar..

kızlarrr doğum gününe çok az kaldı bana yardım edin ya hediye hatta ler aldım ama yetmiyo içim hiç elvermiyo nedense sanki hep bi şeyleri eksi yapmışım gibi ben o gördüğünde çok mutlu olablcceği şeyler yapmak istiyorum sahteden bi tebessümle teşekkür etmesini sıradan gelmesini değilll ve anneme söylediğim için aldığım hediyeleri bedenlere kadar annem begendi benm üstlerimede hep karışır ve benm içime sinmedi napıcam ben şimdi :26: ooof oooffff benm begenerek aldıgım hep daha çok manevi hediyeler annemin aldırdıklarıysa maddi marka olan şeyler ama onları vermek istemiyorum maddiyatla herkes gibi hediye almak vrmek istemiyorum ya of farklı bi şeyler ama ne :26: bi tane şey yapmıştım biliyosunuz 365 gün sözleri sevgiliye özel ama kutusuna kadar ben yaptım kızlar fotogrf koymuştum hatta buraya ve ben 365 değil yaptığım kutu çok büyük ve agzına kadar kağıtla doldurdum bya uğraştım anlcgnz kırmızı kalpli kartonlr çizip kestim vs. he bide salak gibi gittim ses kaydeden gül aldım ablam üstüme çok güldü verme diyo erkeğin kızdan gül alıdıgımı görülmüşmüş bende farklı olsun istyrm zaten bi erkeğin kıza vermesi gerektiği değerden çok daha fazlasını veriyorum belki , onuda geçtim kuzenlerim ve kardeşim üstüme gülüyo çok abartmışım ilk defa sevgili oluyomuş gibi yok o kadar çok hediyeye ne gerek varmış açtgnda üstüme gülücekmiş fln diyolr moralim çok bozuldu 5 hediye aldım ama hiçbirini elemek istemyrm yapmak istediğim çook şey var ama hiç özel günlerimz yokki onlarda alıym veriym napsam bilemedim hangisini vericem ben şimdi bana bayramlık hediye alıckmış söyledi istemyrm dedim agzımı taklik ederek sen hiçbi şey istemiyosun ben alıyım mı demedim alıcam dedim dedi iyorum baharlık mont aldım onu bayramda mı versem fikirlerinizi alabilr miyim

şimdide gelmiş dil döküyo.. ya ben ciddi ciddi istemiyorum, bu oyun işine takmış durumdayım.. sinirlerim bozuldu ya..

Valla canım hediye konusunda yorum yapamıcam ama uğraşına hayran kaldım.

anladım canım böylesi daha iyi olmuş o zaman

sevgilin olduğunu unutup kankalığa kendini kaptırırsa işin zor kız
işine gelince kanka işine gelince sevgili o zaten
evet ki sen aynı şeyi yapmazdın ona, ya da seni bi arkadaşın çağırsa ona bile dersin ya bak fatihde böyle böyle dedi ona bile dizimi söyledim olmaz çıkamayız derdin.
bayramdan sonraya bi iş görüşmesi var canım olucak büyük ihtimal onu bekliyoruz..
sizin durum cidden fenaymış.. seninki kaleyi içten fethetmiş tabii rahat o yüzden
ayy hadi inşallah hayırlısıyla olsun canım. he yaa aynen şimdi rahat ediyo beyefendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…