Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ayy hadi inşallah hayırlısıyla olsun canım. he yaa aynen şimdi rahat ediyo beyefendi

amin canım benim çok sağol.. bu iş olursa çok rahatlicam bizim söz işi 1 sene sarktı çünkü işsizlik yüzünden
benim annemde ben öle damatla samimi olmam mesafemi korurum falan diyo ama tabi tabi diyorum ben içimden

Valla canım hediye konusunda yorum yapamıcam ama uğraşına hayran kaldım.

abartı mı peki sizce ona da abartı gibi mi gelir mesela 1 yıldr o pilav seviyo diye her gün evde pilav yapıyorumki evlendiğimzde annesnin yoklugunu hissetmesin onun pilavı kadar güzel olsun tencerelerle yese bıkmaz o derece seviyo bende sevdiği bütün şeyleri öğrendim ve sevdiği bütün şeyleri yapıp hediye olarak vermeyi düşünyodum o pilavın onu ne kdr mutlu edebileciğini tahmin bile edemezsiniz ama işler böyle olunca üzüldüm çok üstüme geliyolar size danışmak geldi aklıma

Ateşini yolla herifine dam dam dam dam :)))) İtfaiye olsam hortumu tutardım ama maalesef

Son düzenleme:

ahh canım tahmin edebiliyorum. bizim de söz seneye olucak, malesef okul engelimiz var bizim, ama 7 yıl olduğundan artık isteme olsun istiyoruz. ondan sonra da iş engeliyle çok uğraşıcaz eminim ama bu işler hiç engel olmadığında ve uzamadığında çok daha güzel oluyo, inş işini bulucak ve rahatla sözünüzü yapıcaksınız, sonra da inş çok uzamadan evlenirsiniz tatlım
fıstıklar ben çıkıyorum, yaz okulu finalim var, ona bakayım biraz
öpüldünüzzzz

kızlar ben geldım ya artık gecelerı erkenden uykum gelıyor sabah dersane aksamda ıftardaydım burya gıremıyorum ne var ne yok havadıs var mı gundemde ne var

Başarılar cnm. iyi geceler

inşallah tatlım ya amin.. başarılar dilerim o zaman canım allah zihin açıklığı versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…