- 15 Eylül 2009
- 10.114
- 1.270
- 773
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.021
şimdide gelmiş dil döküyo.. ya ben ciddi ciddi istemiyorum, bu oyun işine takmış durumdayım..sinirlerim bozuldu ya..
ayy hadi inşallah hayırlısıyla olsun canım. he yaa aynen şimdi rahat ediyo beyefendi
canım ciddi ciddi bu durumun seni çok üzdüğünü ve sinirlerinin bozulduğunu söyle, yoksa yarın akşam yine aynısını yapıcak
ayyy sıkıntı bastı bana yaw
Yooo siz o tarafımı bilmiyordunuz.
Valla canım hediye konusunda yorum yapamıcam ama uğraşına hayran kaldım.
Neden ateşli piliç(şu an aklıma geldi birden)
Giremediğinden gördün demi kobrayı :))) Neyse kobrayla tanışınca19:) böyle değil 52:) böyle okursun
la havlee..
kobralar götürsün seni after..
amin canım benim çok sağol..bu iş olursa çok rahatlicam bizim söz işi 1 sene sarktı çünkü işsizlik yüzünden
benim annemde ben öle damatla samimi olmam mesafemi korurum falan diyo ama tabi tabi diyorum ben içimden
Benim tek kobram varO götürecek sadece :)
Been geldiim ben geldimmm
ahh canım tahmin edebiliyorum. bizim de söz seneye olucak, malesef okul engelimiz var bizim, ama 7 yıl olduğundan artık isteme olsun istiyoruz. ondan sonra da iş engeliyle çok uğraşıcaz eminim ama bu işler hiç engel olmadığında ve uzamadığında çok daha güzel oluyo, inş işini bulucak ve rahatla sözünüzü yapıcaksınız, sonra da inş çok uzamadan evlenirsiniz tatlım
fıstıklar ben çıkıyorum, yaz okulu finalim var, ona bakayım biraz
öpüldünüzzzz
ahh canım tahmin edebiliyorum. bizim de söz seneye olucak, malesef okul engelimiz var bizim, ama 7 yıl olduğundan artık isteme olsun istiyoruz. ondan sonra da iş engeliyle çok uğraşıcaz eminim ama bu işler hiç engel olmadığında ve uzamadığında çok daha güzel oluyo, inş işini bulucak ve rahatla sözünüzü yapıcaksınız, sonra da inş çok uzamadan evlenirsiniz tatlım
fıstıklar ben çıkıyorum, yaz okulu finalim var, ona bakayım biraz
öpüldünüzzzz
o değilde artık nerde kobra lafı geçse sen gelirsin aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?