Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

tatlım sana demedim anlayan anladı..

Tamam o zaman canım

Canım sen sevdiceğinle hayaller kurmak gelecekten konuşmak mutlu mutlu muhabbet etmek istiyorsun genelde

Sevgilin de bu muhabbeti yapmayı reddediyor çoğu zaman..

ağlama canım yaa geçer bizde iki günde bir kavga ediyoruz geçiyo resmen bağışıklık kazandı bünyem

bilmiyorum cnm yaaa ama cok kötü oldum yanı düşünsene gülüyosun falan birden sana mantıksız mantıksız komikte değilsin falan diyo ölseydım daha iyiydi kendımı okadar salak hissettim kii

yok artik ölseydim daha iyiydi ne Allah askina,bence büyütmeyin yani

burada bu oyun hakkinda yaziyordunuz filan insanlar birbirinden cabuk etkileniyor o yüzden sanirm..

uykusu varmis iste o yüzden yatmak icn sanirim bu kadar seyde yipratma kendini

Tamam o zaman canım

Canım sen sevdiceğinle hayaller kurmak gelecekten konuşmak mutlu mutlu muhabbet etmek istiyorsun genelde

Sevgilin de bu muhabbeti yapmayı reddediyor çoğu zaman..
ya bilmiyorum kendısıne göre haklı belki uykusu var ama benı o şekilde terslemesi cok ağrıma gitti

anzer kurdugun cumlededen boyle bir anlam cıktı bazılarının ne kadar sacmaladıgını gormus oldum deyince aftera degil lafın buguyla ben kaldık aksamki muhabbete dahil olan uzerimize alınmamız cok dogal degilmi..

Ah be kuzum olmamış bu yine...
Şu adama evlilik lafını etme bence...
Çünkü evlilik lafı onu sıkıyor olabilir..
Çünkü belli bi saatten sonra çok üzerine düşülünce sıkıntı yapmıştır kendine :S
Sabret biraz o açsın o konuları...
Hayal kurmak güzeldir böyle hayal kurmak sevgiliyle çok güzeldir..
Mesela ben hiç böyle hayal kurmazdım onunla konuşurken yani ona söylemezdim...
O hep söylerdi Evlenelim biz derdi ben hemen çocuk istiyorum olur dimi derdi..Bende ya olmazsa derdim allah korusun senden bi çocuk istiyorum sana benzesin gülüşü gamzesi derdi...Böyle hayal kurardı sen neden hiç bunlardan bahsetmiyorsun istemiyormusun diye kızardı bana...
Bense onu evlilik muhabbetini açarak sıkmak istemezdim...Böyle konulardan ya sıkılırsa ya evlilikten korkuyorsa diye...
Ama sürekli böyle söylese bana onu o kadar çok sevmeme rağmen sıkılırdım bu hayalden ...
Yani erkekler kadınlardan daha sıkılgan bi yapıya sahip...
Bence üstüne gitme canım..

anzercim ama sanada kimse birsey demedi ki,yani o yazdign bazilarinin nasil oldugunu gördük hos olmadi bence..

sonucta ortada birsey yoktu hala anlayamadim

ayrica bugu neden gidiyorsun onuda anlamadim

canım ben dicemi dedim bence kimse bana bişe demesin daha çünkü benim sözlerimin hepsi yerine ulaştı.. bitek gwen bişeyi üstüne alındı ama neden alındı onuda anlamadım ona bişe demedim çünkü..

ben mutlu oldugum zamanlarda genelde şaka falan yaparım normalde cok öle herşeye espri yapan gülen dalga geçen bi insan değilim..o sekilde terslemesi benı bozması cok ağrıma gitti nekadar odun ya

bilmiyorum cnm yaaa ama cok kötü oldum yanı düşünsene gülüyosun falan birden sana mantıksız mantıksız komikte değilsin falan diyo ölseydım daha iyiydi kendımı okadar salak hissettim kii

canım bizdede olur o bazen, ben bişe anlatıyorum gülüyorum benimkine komik gelmeyebiliyor..
seninkide uykusuzmuş insan uykusuz olunca aksi olur biliyorsun..

aynen bazen bend ekendimi tutamayıp evlikikten bahsediyorum bizimki resmen sinir küpü oluyor bir ton laf ediyor sonra özür diliyor ama boş boş boş kırılan kırılıyo bi kere

Bugu_su

Sana sesleniyorum

Malesef biraz kırıcı davranıyorsun

Benim konuma da fevri bi cevap yazmıştın üzülmüştüm ben

Kırıcı olma lütfen bak ben hala unutmadım

İnsanlara sert cvplar yazıyorsun

tatlımmm benım kızdıgım o değilll ben uyutmucam senı derken zaten şakasına söylemiştimm sonra konu bulalım deyınce aklıma onlar geldii yani ciddi ciddi sorulmuş şeyler değil sadece kızdırmak hosuma gidiyodu bana o sekılde konusmasaydı zaten hadı yat uyu dicektimmm ama bana komikte değil komik olsa neyse falan deyince bi an ne diceğimi şaşırdım yanı ben olsam asla o sekılde bozmazdım onu küçük düşürmezdim

sanırım dolunay vakti olumsuz etkiliyor bu topiği
aaaaa kızlar bi silkelenin ya olmaz böyle

anzer kurdugun cumlededen boyle bir anlam cıktı bazılarının ne kadar sacmaladıgını gormus oldum deyince aftera degil lafın buguyla ben kaldık aksamki muhabbete dahil olan uzerimize alınmamız cok dogal degilmi..

"ama bundan sonra bazılarının nasıl saçmaladığını görmüş oldum iyi oldu.. öpüyorum canım seni.. "

gwen bu cümle benim herşeyden bağımsız yazdığım bi yorumdu sadece..

"gwende bişeye kızmış sanırım ve benim de bişeye kızdığım düşünülmüş.. bu yüzden ikimizde burda olup cevap vermediğimizden konu bu kadar uzamış.. sen bana kızmadıysan zaten ortada sorun yok demektir çünkü gerisi kimseyi ilgilendirmez.."

burdaki cümlenin başında senin geçmen sadece kızların ikimiz içinde bişeye kızdılar ama anlamadık demesiyle ilgiliydi başka bi amacı yok senin isminin geçmesinin..

canım bizdede olur o bazen, ben bişe anlatıyorum gülüyorum benimkine komik gelmeyebiliyor..
seninkide uykusuzmuş insan uykusuz olunca aksi olur biliyorsun..
-
napıcam böyle bilmiyorum ben hep üzülecekmiyim hep kırılacak mıyımmm dedım bulusacak mıyız ben acıklamamı yaptım bilmiyorum bakıcaz diyo dedim bişeylerin askıda olmasından nefret ettıgımı biliyosun tmm ozaman kesin söylüyorum bidahaki aya gelebilirim diyo ben geleyım buarada madem 1 ay cok fazla diyorum bakarız diyo baska zaman konusuruz diyo

Hayır sert cevaplar yazmıyorum,içimden geçeni yazıyorum.

Eğer evlenme konusundan bahsediyorsan malesef orda nazik bile konuştum.

19 yaşında ne evliliği ?

Heee ben kırıcıyım evet.

http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...lar-isteyen-herkes-buyursun-topigime-290.html

Kusura bakmayın,samimiyeti bozan da benim,en azgın olanınız da benim herhalde...

Neyse iyi geceler herkese,sanırım bu topikte zamanım doldu.

Ciddi ciddi sorduğunu düşündü canım sanırım çünkü hep soruyorsan böyle tepki vermiş.
Hoş bir şey değil tepkisi ne demek "komikte değil komik olsa neyse falanda" çok kırıcı gerçekten...
Böyle dememesi gerekiyordu ama odun bunlar.Sanki erkek arkadaşları var karşılarında paldur küldür cümle kuruyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…