- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.281
aynen cnm fatihlede tartıştık zatennn ağlaya ağlaya hal oldum burdaa topiğin halide kötükızlar bugun herkes ozel gununde mı acaba ?
ne bu herkes gergın ne oluyor topıge anlamadım valla
herkes bı gergın .
tatlım sana demedim anlayan anladı..
fatih buaksam geç geldi ya yemek falan yedi aradı benı biraz konustukk 1 ay sonra gelebilirmiş suan maddi durumu uygun değilmiş gelmek ıcın bende üzüldüm dedim sonra cok uykum var dedi bende sakasına uyuma uyutmucam senı bu gece dedim eee nekonusucaz peki hep aynı konular dedi bende konu bul madem dedim gülerek söylüyorum tabi bunları benım uykum var bulamam sen bul dedi bende geleceğimiz hakkında konusalım biz nezaman evlenicez kaç cocuk yapıcaz falan dedim sonra bu kızdı işte uykum var dıyorum anlamıyomusun dedı bende saka yapıyodum zaten dedim ya mantıksız mantıksız şakalar komik olsa neyse böyle şakalar yapma tamam mı bitanem dedi ama nasıl kötü oldum anlatamam ben sadece onu kızdırmayı sevıyodum zaten tmm uyu artık deyip kapatacaktım benı bozdu resmen ağlayacaktım sesim kesildi telde zor tuttum kendımıbende bugun biraz abarttm sanırım ikinci kez onu kızdırdımm biri maçla ilgiliydi biride bu olann :26:
bilmiyorum cnm yaaa ama cok kötü oldum yanı düşünsene gülüyosun falan birden sana mantıksız mantıksız komikte değilsin falan diyo ölseydım daha iyiydi kendımı okadar salak hissettim kii
ya bilmiyorum kendısıne göre haklı belki uykusu var ama benı o şekilde terslemesi cok ağrıma gitti
Tamam o zaman canım
Canım sen sevdiceğinle hayaller kurmak gelecekten konuşmak mutlu mutlu muhabbet etmek istiyorsun genelde
Sevgilin de bu muhabbeti yapmayı reddediyor çoğu zaman..
aynen cnm fatihlede tartıştık zatennn ağlaya ağlaya hal oldum burdaa topiğin halide kötü
fatih buaksam geç geldi ya yemek falan yedi aradı benı biraz konustukk 1 ay sonra gelebilirmiş suan maddi durumu uygun değilmiş gelmek ıcın bende üzüldüm dedim sonra cok uykum var dedi bende sakasına uyuma uyutmucam senı bu gece dedim eee nekonusucaz peki hep aynı konular dedi bende konu bul madem dedim gülerek söylüyorum tabi bunları benım uykum var bulamam sen bul dedi bende geleceğimiz hakkında konusalım biz nezaman evlenicez kaç cocuk yapıcaz falan dedim sonra bu kızdı işte uykum var dıyorum anlamıyomusun dedı bende saka yapıyodum zaten dedim ya mantıksız mantıksız şakalar komik olsa neyse böyle şakalar yapma tamam mı bitanem dedi ama nasıl kötü oldum anlatamam ben sadece onu kızdırmayı sevıyodum zaten tmm uyu artık deyip kapatacaktım benı bozdu resmen ağlayacaktım sesim kesildi telde zor tuttum kendımıbende bugun biraz abarttm sanırım ikinci kez onu kızdırdımm biri maçla ilgiliydi biride bu olann :26:
anzercim ama sanada kimse birsey demedi ki,yani o yazdign bazilarinin nasil oldugunu gördük hos olmadi bence..
sonucta ortada birsey yoktu hala anlayamadim
ayrica bugu neden gidiyorsun onuda anlamadim
ben mutlu oldugum zamanlarda genelde şaka falan yaparım normalde cok öle herşeye espri yapan gülen dalga geçen bi insan değilim..o sekilde terslemesi benı bozması cok ağrıma gitti nekadar odun yayok artik ölseydim daha iyiydi ne Allah askina,bence büyütmeyin yani
burada bu oyun hakkinda yaziyordunuz filan insanlar birbirinden cabuk etkileniyor o yüzden sanirm..
uykusu varmis iste o yüzden yatmak icn sanirim bu kadar seyde yipratma kendini
bilmiyorum cnm yaaa ama cok kötü oldum yanı düşünsene gülüyosun falan birden sana mantıksız mantıksız komikte değilsin falan diyo ölseydım daha iyiydi kendımı okadar salak hissettim kii
aynen bazen bend ekendimi tutamayıp evlikikten bahsediyorum bizimki resmen sinir küpü oluyor bir ton laf ediyor sonra özür diliyor ama boş boş boş kırılan kırılıyo bi kereAh be kuzum olmamış bu yine...
Şu adama evlilik lafını etme bence...
Çünkü evlilik lafı onu sıkıyor olabilir..
Çünkü belli bi saatten sonra çok üzerine düşülünce sıkıntı yapmıştır kendine :S
Sabret biraz o açsın o konuları...
Hayal kurmak güzeldir böyle hayal kurmak sevgiliyle çok güzeldir..
Mesela ben hiç böyle hayal kurmazdım onunla konuşurken yani ona söylemezdim...
O hep söylerdi Evlenelim biz derdi ben hemen çocuk istiyorum olur dimi derdi..Bende ya olmazsa derdim allah korusun senden bi çocuk istiyorum sana benzesin gülüşü gamzesi derdi...Böyle hayal kurardı sen neden hiç bunlardan bahsetmiyorsun istemiyormusun diye kızardı bana...
Bense onu evlilik muhabbetini açarak sıkmak istemezdim...Böyle konulardan ya sıkılırsa ya evlilikten korkuyorsa diye...
Ama sürekli böyle söylese bana onu o kadar çok sevmeme rağmen sıkılırdım bu hayalden ...
Yani erkekler kadınlardan daha sıkılgan bi yapıya sahip...
Bence üstüne gitme canım..
tatlımmm benım kızdıgım o değilll ben uyutmucam senı derken zaten şakasına söylemiştimm sonra konu bulalım deyınce aklıma onlar geldii yani ciddi ciddi sorulmuş şeyler değil sadece kızdırmak hosuma gidiyodu bana o sekılde konusmasaydı zaten hadı yat uyu dicektimmm ama bana komikte değil komik olsa neyse falan deyince bi an ne diceğimi şaşırdım yanı ben olsam asla o sekılde bozmazdım onu küçük düşürmezdimAh be kuzum olmamış bu yine...
Şu adama evlilik lafını etme bence...
Çünkü evlilik lafı onu sıkıyor olabilir..
Çünkü belli bi saatten sonra çok üzerine düşülünce sıkıntı yapmıştır kendine :S
Sabret biraz o açsın o konuları...
Hayal kurmak güzeldir böyle hayal kurmak sevgiliyle çok güzeldir..
Mesela ben hiç böyle hayal kurmazdım onunla konuşurken yani ona söylemezdim...
O hep söylerdi Evlenelim biz derdi ben hemen çocuk istiyorum olur dimi derdi..Bende ya olmazsa derdim allah korusun senden bi çocuk istiyorum sana benzesin gülüşü gamzesi derdi...Böyle hayal kurardı sen neden hiç bunlardan bahsetmiyorsun istemiyormusun diye kızardı bana...
Bense onu evlilik muhabbetini açarak sıkmak istemezdim...Böyle konulardan ya sıkılırsa ya evlilikten korkuyorsa diye...
Ama sürekli böyle söylese bana onu o kadar çok sevmeme rağmen sıkılırdım bu hayalden ...
Yani erkekler kadınlardan daha sıkılgan bi yapıya sahip...
Bence üstüne gitme canım..
anzer kurdugun cumlededen boyle bir anlam cıktı bazılarının ne kadar sacmaladıgını gormus oldum deyince aftera degil lafın buguyla ben kaldık aksamki muhabbete dahil olan uzerimize alınmamız cok dogal degilmi..
-canım bizdede olur o bazen, ben bişe anlatıyorum gülüyorum benimkine komik gelmeyebiliyor..
seninkide uykusuzmuş insan uykusuz olunca aksi olur biliyorsun..
Bugu_su
Sana sesleniyorum
Malesef biraz kırıcı davranıyorsun
Benim konuma da fevri bi cevap yazmıştın üzülmüştüm ben
Kırıcı olma lütfen bak ben hala unutmadım
İnsanlara sert cvplar yazıyorsun
tatlımmm benım kızdıgım o değilll ben uyutmucam senı derken zaten şakasına söylemiştimm sonra konu bulalım deyınce aklıma onlar geldii yani ciddi ciddi sorulmuş şeyler değil sadece kızdırmak hosuma gidiyodu bana o sekılde konusmasaydı zaten hadı yat uyu dicektimmm ama bana komikte değil komik olsa neyse falan deyince bi an ne diceğimi şaşırdım yanı ben olsam asla o sekılde bozmazdım onu küçük düşürmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?