- 1 Ağustos 2012
- 1.456
- 520
- 148
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.301
tatlımmm benım kızdıgım o değilll ben uyutmucam senı derken zaten şakasına söylemiştimm sonra konu bulalım deyınce aklıma onlar geldii yani ciddi ciddi sorulmuş şeyler değil sadece kızdırmak hosuma gidiyodu bana o sekılde konusmasaydı zaten hadı yat uyu dicektimmm ama bana komikte değil komik olsa neyse falan deyince bi an ne diceğimi şaşırdım yanı ben olsam asla o sekılde bozmazdım onu küçük düşürmezdim
Bugu_su
Sana sesleniyorum
Malesef biraz kırıcı davranıyorsun
Benim konuma da fevri bi cevap yazmıştın üzülmüştüm ben
Kırıcı olma lütfen bak ben hala unutmadım
İnsanlara sert cvplar yazıyorsun
fatihtemi dolunaydan etkilendi acabaaaasanırım dolunay vakti olumsuz etkiliyor bu topiği
aaaaa kızlar bi silkelenin ya olmaz böyle
fatihtemi dolunaydan etkilendi acabaaaa
-
napıcam böyle bilmiyorum ben hep üzülecekmiyim hep kırılacak mıyımmmdedım bulusacak mıyız ben acıklamamı yaptım bilmiyorum bakıcaz diyo dedim bişeylerin askıda olmasından nefret ettıgımı biliyosun tmm ozaman kesin söylüyorum bidahaki aya gelebilirim diyo ben geleyım buarada madem 1 ay cok fazla diyorum bakarız diyo baska zaman konusuruz diyo
Hayır sert cevaplar yazmıyorum,içimden geçeni yazıyorum.
Eğer evlenme konusundan bahsediyorsan malesef orda nazik bile konuştum.
19 yaşında ne evliliği ?
Heee ben kırıcıyım evet.
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...lar-isteyen-herkes-buyursun-topigime-290.html
Kusura bakmayın,samimiyeti bozan da benim,en azgın olanınız da benim herhalde...
Neyse iyi geceler herkese,sanırım bu topikte zamanım doldu.
berceste yapma lütfen yani bugu ne dedi ki yani kirici olacak ne dedi
sadece konustugumuz konudan dolayi sapik ilan edildik dedi belki onun icin
bu yaklasim bunu hissetmesi bile kötü,sende tuttun eski konuyu getirdin ooo
olmaz ki böyle cocuk muyuz biz
sanmıyorum benım söylediğim herşey onu sinirlendiriyo artık dahada yenı barıştık yaniii bulusamıcazda Allahım yardım et yaGercekten yorgun olduklarında kendilerinden başka kimseyi düşünmezler sende tanımışsındır sevdiğini sabah olduğunda hiç bişey olmamış gibi davranacaktır :)
Bugu_su
Sana sesleniyorum
Malesef biraz kırıcı davranıyorsun
Benim konuma da fevri bi cevap yazmıştın üzülmüştüm ben
Kırıcı olma lütfen bak ben hala unutmadım
İnsanlara sert cvplar yazıyorsun
Kırıcısın evet
Buna hakkın yok
"19 yaşında ne evliliği" demen bile kırıcı
Kalp kırma lütfen
Tatlım az önce evrembus a kudurmuş dediği icin içimde tutamadım
Ta benim zoruma gitti çünkü
Kırıcısın evet
Buna hakkın yok
"19 yaşında ne evliliği" demen bile kırıcı
Kalp kırma lütfen
Tatlım az önce evrembus a kudurmuş dediği icin içimde tutamadım
Ta benim zoruma gitti çünkü
Hayır sert cevaplar yazmıyorum,içimden geçeni yazıyorum.
Eğer evlenme konusundan bahsediyorsan malesef orda nazik bile konuştum.
19 yaşında ne evliliği ?
Heee ben kırıcıyım evet.
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...lar-isteyen-herkes-buyursun-topigime-290.html
Kusura bakmayın,samimiyeti bozan da benim,en azgın olanınız da benim herhalde...
Neyse iyi geceler herkese,sanırım bu topikte zamanım doldu.
sanmıyorum benım söylediğim herşey onu sinirlendiriyo artık dahada yenı barıştık yaniii bulusamıcazda Allahım yardım et ya
ya haklısın cnm ama komikte değil falan demesi benı kırdı sonuçta komik veya değil ben orda bişeyler söylüyorumm alttan alırsın tmm bitanem ama lütfen yarın konusalım dersın ben zaten ısrar etmem etmeyecektimdetatlım ama çocuğun uykusu varmış sen buluşmadan bahsetmişsin..
o yüzden ters tepmiş.. bişe düşünecek hali olsa düşünür tamam sen gel veya gelme beni bekle derdi.. ki maddiyat konusunda bende çok çektim 3-4 ayda bir görüşür olduk bu para sorunu yüzünden.. erkekler hassas oluyolar bence maddiyet yüzünden..
ne alaka yahunerden çıkardın bugu seninle uzaktan yakından alakası yok benim ordaki düşüncelerimin
Kudurmuşu after dedi berceste,ben değil.
2 senedir canım ama 4 bucuk yldır tanışıyoruzzyaa bizim ilişkimizde sizin ilişkiniz gibi siz ne kadar süredir birliktesiniz ki
hımmm doğruu valla :26:doğa hareketlerinin insan üzerinde etkileri olduğunu düşünürüm.
bi gerginlik başlamış topikte fatihte niye olmasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?