Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bende kudurmuşa çok kıırıldım mesela nasıl böyle bi şey düşünülür aklım almıyo allah şahit aklımdan aslla onunla ilgili bi şey geçmiyo. ama büyüklerimsiniz doğrusunu siz bilirsnz deyip sesimi çıkarmıyorum

Gercekten yorgun olduklarında kendilerinden başka kimseyi düşünmezler sende tanımışsındır sevdiğini sabah olduğunda hiç bişey olmamış gibi davranacaktır :)

berceste yapma lütfen yani bugu ne dedi ki yani kirici olacak ne dedi

sadece konustugumuz konudan dolayi sapik ilan edildik dedi belki onun icin

bu yaklasim bunu hissetmesi bile kötü,sende tuttun eski konuyu getirdin ooo

olmaz ki böyle cocuk muyuz biz

tatlım ama çocuğun uykusu varmış sen buluşmadan bahsetmişsin..
o yüzden ters tepmiş.. bişe düşünecek hali olsa düşünür tamam sen gel veya gelme beni bekle derdi.. ki maddiyat konusunda bende çok çektim 3-4 ayda bir görüşür olduk bu para sorunu yüzünden.. erkekler hassas oluyolar bence maddiyet yüzünden..

Kırıcısın evet

Buna hakkın yok

"19 yaşında ne evliliği" demen bile kırıcı

Kalp kırma lütfen

Tatlım az önce evrembus a kudurmuş dediği icin içimde tutamadım

Ta benim zoruma gitti çünkü

Gercekten yorgun olduklarında kendilerinden başka kimseyi düşünmezler sende tanımışsındır sevdiğini sabah olduğunda hiç bişey olmamış gibi davranacaktır :)
sanmıyorum benım söylediğim herşey onu sinirlendiriyo artık dahada yenı barıştık yaniii bulusamıcazda Allahım yardım et ya

Kudurmuşu after dedi berceste,ben değil.

ne alaka yahu nerden çıkardın bugu seninle uzaktan yakından alakası yok benim ordaki düşüncelerimin

ya haklısın cnm ama komikte değil falan demesi benı kırdı sonuçta komik veya değil ben orda bişeyler söylüyorumm alttan alırsın tmm bitanem ama lütfen yarın konusalım dersın ben zaten ısrar etmem etmeyecektimde

Kudurmuşu after dedi berceste,ben değil.

Aa özür dilerim kudurmuşla ilgili olan sözlerimi geri alıyorum

Ama kırıcı olduğunu geri alamıyorum

Hem kendin de demiştin fevri bi insan olduğunu

Kırıcı olmamaya çalış

Peygamber efendimizin sözü vardı

Kalp kıranın amelleri boşa gider diye

kudurmus kim dedi bilmemde

bence 16 yasinda liseyi birakcak bir kizada aferim iyi ettin denilmez,denilmemeli

o 16 yasinda 18 yasinda evlenmeler eskidendi,

bence mesela evrembusa cok destek verildigini hissediyorum

üzülüyorum..bir düsüncenize ya yairn anne olacak bir kisi hayatini bir erkek icin geri plana atacak eskidendi onlar

okumaz anlarim anlayamiyorum ama anlamaya calisiyorum diyelim ama bu olmaz yinede tabiki bu kararindan döndürmeye yetmez burada denilenler

ama onada kapi acmamak gerek

tamam sorun benden kaynakl sanırım geldiğimden beri hep tatsız konuları ben açıyorum sonradan gelenler gitmeli eğer sorun çözülcekse bi daha girmem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…