- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.321
Aa özür dilerim kudurmuşla ilgili olan sözlerimi geri alıyorum
Ama kırıcı olduğunu geri alamıyorum
Hem kendin de demiştin fevri bi insan olduğunu
Kırıcı olmamaya çalış
Peygamber efendimizin sözü vardı
Kalp kıranın amelleri boşa gider diye
tamam sorun benden kaynakl sanırım geldiğimden beri hep tatsız konuları ben açıyorumsonradan gelenler gitmeli eğer sorun çözülcekse bi daha girmem?
Kalp kırma diyorsun da senin yaptığın ne acaba ? :44:
yaa böyle uzun sürünce bu işin suyu çıkıyor sanırım bazen sıkıldığımı hissediyorum ben söylemiyorum mesela ama bizim beyefendi pat diye sıkıldım artık deyip suratıma söylüyor bu da beni çok kırıyor ne bileyim diğer arkadaşlarıma bakıyorum hepsi mutlu görünüyor bende mi sorun var diyorum anlamıyorum bazen hiç anlamıyorum2 senedir canım ama 4 bucuk yldır tanışıyoruzz
sanmıyorum benım söylediğim herşey onu sinirlendiriyo artık dahada yenı barıştık yaniii bulusamıcazda Allahım yardım et ya
ya haklısın cnm ama komikte değil falan demesi benı kırdı sonuçta komik veya değil ben orda bişeyler söylüyorumm alttan alırsın tmm bitanem ama lütfen yarın konusalım dersın ben zaten ısrar etmem etmeyecektimde
Bir tek beni gördün ya berceste kalp kıran daha ne diyeyim.
Sağol hadis için.
2 bucuk 3 ay falan oldu sanırım :26:​ama bu arada 1 ay ayrı kaldık sonra barıştık falan...ne zamandır görüşmüyorsunuz peki
bencede üzülme nasıl olsa geri herşey düzeliyor takma kafanacanım orda kırıcı olmuş haklısın.. yarın dinç kafayla aç bunu ona bence.. haklısın ama burda kırıcı konuştun de.. ki özür dileyecektir büyük ihtimal canım.. uyku kafasına vurmuş onun..
bilmiyorum canım evet gerçekten diğerleri mutlu görünüyo ki daha nişan ve söz muhabbetleri bile yok aramzdaa kendi aramızda söz yapacaktık artık onuda yapamayızyaa böyle uzun sürünce bu işin suyu çıkıyor sanırım bazen sıkıldığımı hissediyorum ben söylemiyorum mesela ama bizim beyefendi pat diye sıkıldım artık deyip suratıma söylüyor bu da beni çok kırıyor ne bileyim diğer arkadaşlarıma bakıyorum hepsi mutlu görünüyor bende mi sorun var diyorum anlamıyorum bazen hiç anlamıyorum
kudurmus kim dedi bilmemde
bence 16 yasinda liseyi birakcak bir kizada aferim iyi ettin denilmez,denilmemeli
o 16 yasinda 18 yasinda evlenmeler eskidendi,
bence mesela evrembusa cok destek verildigini hissediyorum
üzülüyorum..bir düsüncenize ya yairn anne olacak bir kisi hayatini bir erkek icin geri plana atacak eskidendi onlar
okumaz anlarim anlayamiyorum ama anlamaya calisiyorum diyelim ama bu olmaz yinede tabiki bu kararindan döndürmeye yetmez burada denilenler
ama onada kapi acmamak gerek
kudurmus kim dedi bilmemde
bence 16 yasinda liseyi birakcak bir kizada aferim iyi ettin denilmez,denilmemeli
o 16 yasinda 18 yasinda evlenmeler eskidendi,
bence mesela evrembusa cok destek verildigini hissediyorum
üzülüyorum..bir düsüncenize ya yairn anne olacak bir kisi hayatini bir erkek icin geri plana atacak eskidendi onlar
okumaz anlarim anlayamiyorum ama anlamaya calisiyorum diyelim ama bu olmaz yinede tabiki bu kararindan döndürmeye yetmez burada denilenler
ama onada kapi acmamak gerek
cok sağol canım haklısın söylediklerinde yarın nasıl davranacak bakalımmcanım orda kırıcı olmuş haklısın.. yarın dinç kafayla aç bunu ona bence.. haklısın ama burda kırıcı konuştun de.. ki özür dileyecektir büyük ihtimal canım.. uyku kafasına vurmuş onun..
2 bucuk 3 ay falan oldu sanırım :26:​ama bu arada 1 ay ayrı kaldık sonra barıştık falan...
benim aileme iki kere söz için geleceğiz deyip gelmediler daha doğrusu ne olduğunu tam anlamadım bile ailesine dediğinden bile emin değilim söz olayını ben gelmediklerind eçok kötü olmuştum aileme söylemiştim çünkü ama artık takmıyorum ailemede hiçbir konuyu yansıtmıyorum sende üzülme olacaksa olur annem hep doğumun ölümün ve evliliğin tarihi değişmez kaderdir derbilmiyorum canım evet gerçekten diğerleri mutlu görünüyo ki daha nişan ve söz muhabbetleri bile yok aramzdaa kendi aramızda söz yapacaktık artık onuda yapamayız
ne kadar sorun oldu bu konu 1.si ben 18de evlenicem demedim zaten liseyi bitirdiğimde 19buçuk 20ye geliyo oluyorum okulumu dondurdugumu söylemiştim ve söz nişan düğün bunlar en en az 1senede olacak şeyler ve 21 yaşında evli olan çook insan var istisna oldugumu düşünmyrmgerçekten aranızda çok kırıcı konusanlar var 17 yaşındaki bi kızın evlenmesinin yanlış oldugunu söylüyosunuz ama 17 yaşındaki bi kıza kudurmayı yakıştırabiliyosunuz helal olsun ne dymki ben de konuşmasını biliyorum ama asla kalp kıran kırmayı seven bi insan değilim ama bi şey diyemem yapı karakter farkı bugün burda son günüm hatta belki son sözlerim sağolun aranıza aldıgınz ve bugüne kadar dertlerime ortak oldugunuz için iyi geceler kızlar dilerim allah sizi sevdiklerinize kavuşturur...
o özledimi bilmiyorum ama ben kırk kere söyledim cok özledim 1 ay dayanamam diye o gene zaman cabuk geçiyo o 1 ay nasıl geçer anlamazsın diyoözlemin getirdiği asabilik oluyor canım. sende hiç olmakdık yerde kırılabiliyorsun yaşadım ben bunu 4 ay görmediğim dönem oldu birbirimizi hiç olmadık yerde kırıyorduk
özlemin getirdiği asabilik oluyor canım. sende hiç olmakdık yerde kırılabiliyorsun yaşadım ben bunu 4 ay görmediğim dönem oldu birbirimizi hiç olmadık yerde kırıyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?