Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bir tek beni gördün ya berceste kalp kıran daha ne diyeyim.

Sağol hadis için.

2 senedir canım ama 4 bucuk yldır tanışıyoruzz
yaa böyle uzun sürünce bu işin suyu çıkıyor sanırım bazen sıkıldığımı hissediyorum ben söylemiyorum mesela ama bizim beyefendi pat diye sıkıldım artık deyip suratıma söylüyor bu da beni çok kırıyor ne bileyim diğer arkadaşlarıma bakıyorum hepsi mutlu görünüyor bende mi sorun var diyorum anlamıyorum bazen hiç anlamıyorum

kızlar herkes derdini kırgınlığını söylesin bu aksam çözelim ve konuyu kapatalım ama çıkıyorum girmiyorum falan demedennn lütfenn yarın herkes normal eskisi gibi olsunnn

canım orda kırıcı olmuş haklısın.. yarın dinç kafayla aç bunu ona bence.. haklısın ama burda kırıcı konuştun de.. ki özür dileyecektir büyük ihtimal canım.. uyku kafasına vurmuş onun..

Ben birine kızmışsam onu birşey yerine koyduğumdan NEYİN KUDURMUŞLUĞUDA DERİM ŞEYİN DERDİNE Mİ DÜŞTÜN DERİM BURASI HERKESE AÇIK Bİ YER OLMASA ÇOK DAHA AÇIK ŞEKİLDE KONUŞURUM. Kızmışım ben ona hayatını karartacak diye. Neyse 1 haftadır beni kimsenin tanımasını bekleyemem. Ama yarın yine biri dese 17 yaşında ben okumuyorum evlenecem aynı şeyi yine derim. Ben derim o kişi alınmak yerine düşünmeli neden diyor diye??

Öğretmen olsaydımda çocukları döverdim. Bizim zamanımızda dayak vardı saygı vardı o yüzden. Ben bazı şeylerde şiddet yanlısıyım arkadaş.

bencede üzülme nasıl olsa geri herşey düzeliyor takma kafana

bilmiyorum canım evet gerçekten diğerleri mutlu görünüyo ki daha nişan ve söz muhabbetleri bile yok aramzdaa kendi aramızda söz yapacaktık artık onuda yapamayız

ne kadar sorun oldu bu konu 1.si ben 18de evlenicem demedim zaten liseyi bitirdiğimde 19buçuk 20ye geliyo oluyorum okulumu dondurdugumu söylemiştim ve söz nişan düğün bunlar en en az 1senede olacak şeyler ve 21 yaşında evli olan çook insan var istisna oldugumu düşünmyrm gerçekten aranızda çok kırıcı konusanlar var 17 yaşındaki bi kızın evlenmesinin yanlış oldugunu söylüyosunuz ama 17 yaşındaki bi kıza kudurmayı yakıştırabiliyosunuz helal olsun ne dymki ben de konuşmasını biliyorum ama asla kalp kıran kırmayı seven bi insan değilim ama bi şey diyemem yapı karakter farkı bugün burda son günüm hatta belki son sözlerim sağolun aranıza aldıgınz ve bugüne kadar dertlerime ortak oldugunuz için iyi geceler kızlar dilerim allah sizi sevdiklerinize kavuşturur...

Canım aslında kimse desteklemiyor

Biz burada evrembusla daha önce de konuştuk

Hatta ben de eleştirdim onu

Destek de ölçülü olsun eleştiri de

Çünkü sert tepkiler insanı hırslandırır

Yapma dersen onu yapar

"Çimlere basmayın" misali

cok sağol canım haklısın söylediklerinde yarın nasıl davranacak bakalımm

bilmiyorum canım evet gerçekten diğerleri mutlu görünüyo ki daha nişan ve söz muhabbetleri bile yok aramzdaa kendi aramızda söz yapacaktık artık onuda yapamayız
benim aileme iki kere söz için geleceğiz deyip gelmediler daha doğrusu ne olduğunu tam anlamadım bile ailesine dediğinden bile emin değilim söz olayını ben gelmediklerind eçok kötü olmuştum aileme söylemiştim çünkü ama artık takmıyorum ailemede hiçbir konuyu yansıtmıyorum sende üzülme olacaksa olur annem hep doğumun ölümün ve evliliğin tarihi değişmez kaderdir der

sen demedin mi okul isi yalan oldu diye...

bak ben sana söyleyim bundan 5 yil sonra belki daha az hatirlarsin bana diyorlardi evlenme diye ama

evlendim dersim...

ben 28 yasindayim,öyle cok erken evlenen ve hayatin henüz gerceklerini görmeden evlenen arkadaslarim oldu

ayni yastayiz ama görsen benden büyük sanirsin..

kudurmayi ne anliyorsun anlamiyorum ama sana denilenleri kulagina küpe yap

özlemin getirdiği asabilik oluyor canım. sende hiç olmakdık yerde kırılabiliyorsun yaşadım ben bunu 4 ay görmediğim dönem oldu birbirimizi hiç olmadık yerde kırıyorduk
o özledimi bilmiyorum ama ben kırk kere söyledim cok özledim 1 ay dayanamam diye o gene zaman cabuk geçiyo o 1 ay nasıl geçer anlamazsın diyo

özlemin getirdiği asabilik oluyor canım. sende hiç olmakdık yerde kırılabiliyorsun yaşadım ben bunu 4 ay görmediğim dönem oldu birbirimizi hiç olmadık yerde kırıyorduk

özlem asabilik getirmezki heyecan getirir ben bir sene görmemiştim sonrasında ilk tanıştığımız kadar heyecanlıydım tabi oda öyleydi sorunlar sonradan başladı yani daha çok vakit geçirince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…