- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.341
cok sağol canım haklısın söylediklerinde yarın nasıl davranacak bakalımm
senınkıde kötü olmus baya cnm yaa bende olsam o durumda cok kötü olurdum yani...bakalım ya herşeyin hayırlısıbenim aileme iki kere söz için geleceğiz deyip gelmediler daha doğrusu ne olduğunu tam anlamadım bile ailesine dediğinden bile emin değilim söz olayını ben gelmediklerind eçok kötü olmuştum aileme söylemiştim çünkü ama artık takmıyorum ailemede hiçbir konuyu yansıtmıyorum sende üzülme olacaksa olur annem hep doğumun ölümün ve evliliğin tarihi değişmez kaderdir der
sen demedin mi okul isi yalan oldu diye...
bak ben sana söyleyim bundan 5 yil sonra belki daha az hatirlarsin bana diyorlardi evlenme diye ama
evlendim dersim...
ben 28 yasindayim,öyle cok erken evlenen ve hayatin henüz gerceklerini görmeden evlenen arkadaslarim oldu
ayni yastayiz ama görsen benden büyük sanirsin..
kudurmayi ne anliyorsun anlamiyorum ama sana denilenleri kulagina küpe yap
tamam kuzum üzülmemeye calısıcamm üstüne topikteki tartısmalar anlaşmazlıklar eklenınce dahada cok üzüldümmüzülme artık canım tamam mı?? gözlerine yazık..
babam bayağı karşı çıkmıştı hoş hala sevmiyor istemiyor ama benim çok sevdiğimi bildiği için bişey diyemiyor ben tavrımı koydum bu senebişey oldu oldu olmadı ben yokum artık dedim hala bana 29 aralıkta nişan yaparız düğün seneye kalır diye şaka yaptı üzüldüğümü fark etmiyor mu bilmiyorum onuda anlamaya çalışıyorum ama ben artık yanında olmak istiyorum uzakta bir ilişkiyi yürütmek çok zorsenınkıde kötü olmus baya cnm yaa bende olsam o durumda cok kötü olurdum yani...bakalım ya herşeyin hayırlısı
siz sevgilinle hangı şehrlerdesınız cnm baya uzakmı aranızbabam bayağı karşı çıkmıştı hoş hala sevmiyor istemiyor ama benim çok sevdiğimi bildiği için bişey diyemiyor ben tavrımı koydum bu senebişey oldu oldu olmadı ben yokum artık dedim hala bana 29 aralıkta nişan yaparız düğün seneye kalır diye şaka yaptı üzüldüğümü fark etmiyor mu bilmiyorum onuda anlamaya çalışıyorum ama ben artık yanında olmak istiyorum uzakta bir ilişkiyi yürütmek çok zor
Berceste ve evrembus ben sizin üstünüze üniversite okudum. Şehir dışında okudum pisliğin çok olduğu yerde okudum. Ne kızlar gördüm ben. Hayat kimseye narin değil. Ben birşeyi diyorsam bana birşey olduğundan değil ona birşey olmasın diye. Gördüklerim bende acaba onun arkadaşının zoruna gider mi diye düşünmeyi çoktan unutturdu. Yani hiç zoruna gitmesin berceste neyin kudurmuşluğu demem. Konuşuyorsa eğer neden konuşuyor bakmak lazım.
özlem asabilik getirmezki heyecan getirir ben bir sene görmemiştim sonrasında ilk tanıştığımız kadar heyecanlıydım tabi oda öyleydi sorunlar sonradan başladı yani daha çok vakit geçirince
siz sevgilinle hangı şehrlerdesınız cnm baya uzakmı aranız
okul işi yalan oldu derken üniversiteden bahsetiyodum ne kadar yanlış anlaşılmışım , ayrıca amacım yok değil var kafamda bi iş var liseden sonra tanıdıklar aracılıgı ile giricem aynı zamandada dışarıdan üni okumaya karar verdiğimi söyledim ki küpe yapmasam bunları kaale almasam bu kararı almazdım emin olun
Tabiki heyecan getiriyor ama daha sık kırılıyorsun onu demeye çalışıyorum yani ben öyleydim diyelim :) gördüğümde herşeyi unuttum şükür şuan iyiyiz. ama 3 ayın sonunda bi beklemenin ve özlemin getirdiği 'yetti artık' gibi bi sıkılganlık oluşuyo ve istemeden kırıyorsun karşındakini.
Öff neyse 24 yaşınıza geldiğinizde tecrübelerinizle tekrar konuşuruz. Aramızda ki 5 yılın farkını siz 25 ben 30 olduğumda kapatırız..
Buradu hiç birimiz birbirimizi yeterince tanımıyoruz canım
Yaşantılarımızı bilmiyoruz
O yüzden çok önyargılı davranmamalı diye düşünüyorum
Hayat tozpembe değil diyorsunuz
Ben ablamı 9 ay önce toprağa gömdüm
Hayatın toz pembe olmadığını ben çok iyi bilirim..
ne kadar sorun oldu bu konu 1.si ben 18de evlenicem demedim zaten liseyi bitirdiğimde 19buçuk 20ye geliyo oluyorum okulumu dondurdugumu söylemiştim ve söz nişan düğün bunlar en en az 1senede olacak şeyler ve 21 yaşında evli olan çook insan var istisna oldugumu düşünmyrmgerçekten aranızda çok kırıcı konusanlar var 17 yaşındaki bi kızın evlenmesinin yanlış oldugunu söylüyosunuz ama 17 yaşındaki bi kıza kudurmayı yakıştırabiliyosunuz helal olsun ne dymki ben de konuşmasını biliyorum ama asla kalp kıran kırmayı seven bi insan değilim ama bi şey diyemem yapı karakter farkı bugün burda son günüm hatta belki son sözlerim sağolun aranıza aldıgınz ve bugüne kadar dertlerime ortak oldugunuz için iyi geceler kızlar dilerim allah sizi sevdiklerinize kavuşturur...
bizim aramızdaki mesafede okadar cnm ben bursaddayım o gebzede normal şartlarda heray gbi görüşmemiz lazımm ama öyle olmuyo işte maddiyat uymuyo çalışıyo oluyoruz vsvsçok uzak sayılmaz aslında ben adıyaman dayım o antep de ama çalışıyor bir pazar günleri var bende bu zamana kadar kpss ye çalıştım ve bir sene nerdeyse hiç görüşemedik aramaızdaki mesafe 2.5 3 saat ama tabi buralar küçük yerler olduğu için gidip gelemk zorun oluyor
Ölümden acısı yok.. Evet bu senin çok acı bi tecrübe anneni babana sana bağışlasın allahım. Ama birde görmediğin zamanla göreceğin şeyler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?