Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

o özledimi bilmiyorum ama ben kırk kere söyledim cok özledim 1 ay dayanamam diye o gene zaman cabuk geçiyo o 1 ay nasıl geçer anlamazsın diyo

Dayanmak lazım canım.. sonunda onu görme umudu olduğu müddetce herşey çabucak geçiveriyor. bakmışsın evlenmişsiniz çocuklarınız olmuş. hayat göz kapayıp açıncaya kadar bitiyor. erkekler biraz daha sert bakıyor konuya 1 ay nolmuş diyorlar. aslında bizde böyle düşünsek daha az üzülcez :)

canim sen neden 19 yasina takiyorsun bak sen suanda okuyorsun yani hemen evelenecek kisi sen degilsin

tecrübe diyorsun ama inan insan 1 yilki ,1 yili birak 1 ay önceki aklini begenmiyor..ben 19 yasinda hayata daha farkli pencereden bakiyordum suanda daha farkli ben hergün degisiyorum

bu arada Allah sabir versin...

bundan sonra ona duygularımı belli etmicem böyle bi karar aldımm elime bişey geçermi bilmiyorum ama böylede geçmiyo kaybedeceğim pek bişey yok

bizim aramızdaki mesafede okadar cnm ben bursaddayım o gebzede normal şartlarda heray gbi görüşmemiz lazımm ama öyle olmuyo işte maddiyat uymuyo çalışıyo oluyoruz vsvs

kesinlikle bazı şeyler elimizde olmuyor ben alıştım artık net ten görüşüryoruz tlf la konuşuyoruz ki onu bile uzatmıyoruz çünkü konuşacak bişey kalmıyor bir süre sonra benim burda ailemle bi hayatım var onunda orda yapacak bişey yok her zaman herşey toz pembe olamıyor tabi ki şu an yanımda olmasını çok isterdim ama bir gün olacak diye kendi kendimi avutuyorum olur bee olur bir gün

tamam bu konunun kapatılmasını istiyorum lütfen iyi değilim hastaydm iyice hasta oldum diyebilirim ben ne olursa olsun bu sitede 1 yıl öncede üyeydm ama kimsenin üstüne bu kdar gitmedim bu kadar kırıcı konuşmadım her ne kadar iyiliğini düşünürsem düşüneym :S bi kere şunu anlamıyorum iyiliğimi düşünüyosnz tamam okumamama tepki gösterdnz peki gerçekten iyilik düşünen insan karsısındaki insanın neden 2 kere ölümden döndüğünü sormaz mı ? sormadınız takıldıgınız iyiliğimi düşündüğnz tek konu evlilik benm kudurmuşluğum dmi çok iyi ablalrsnz neyse benm hakkım helal varsa eğer sizde edersenz sevnrm bu bu topikte son yazışım evet takip ederim burdn bi kaç kişiyle arkdslgmda kesmicem ama son yazışım verdiğim tatsızlktn dolayı kusura bakmayın iyi geceler :26: .....

Semiramis :))) kavgaların da ilginç kız senin :)) ne yazsam bilemedim. Çok küçük şeyler bunlar. Sen ilgi bekliyorsun sürekli sanırım oda yoruluyor sonra şaka yaptım deyince yemiyor:))) Ayh valla çok hoşsun :))))

Canim sen 19 yaşında farklı düşünüyodun

28 yaşında farklı bakıyorsun fikirlerin değişti

E 38 yaşında da fikirlerin değişecek

O zaman da 28 yaşındaki aklını beğenmeyeceksin

50 yaşına geldiğinde 40 yaşındaki aklını beğenmeyeceksin

Umarım ne demek istediğimi anlatabildim

Ben yaşa takılmıyorum

Yaşa siz takılıyorsunuz

bundan sonra ona duygularımı belli etmicem böyle bi karar aldımm elime bişey geçermi bilmiyorum ama böylede geçmiyo kaybedeceğim pek bişey yok

Akışına bırakmak en doğrusu bazen çok duygusallaşabiliyoruz bu bizim en güzel yanımız onlar bizi bu özelliklerimizden dolayı seviyorlar .. ağlama ama kendini boş yere yıpratma.. :)

sanırım canım yaaa ama gerçekten şakaydı :)) peki sence nasıl davranayımm yanı yanlışmı yapıyorumm sence :26:

hazır kavgalar bitmişken ben bişey sormak istiyorum kendi üniversite mezunu olupta sevgilisi lise yada başka okul mezunu olan var mı aranızda ve bunu sorun ediyor musunuz

hosgeldın balımmmm sence bu topik neolacak inşallah dağılmayız yaa cok üzülürüm ozamann burdaki arkadaslıgı muhabbet ortamını cok ararım her topikte yok bu çünkü

hoşbulmadım canım ya gelene kadar gerginlik biter diodum ama bitmemiş...
Dağılmasın bu topik evet bakın burda herkes birbirine yardımcı olmaya çalışıyor kafa dağıtıyoruz ..semiramisin dediği gibi her topikte yok bu arkadaşlık...
Küçük laflara takılmayın... Arada yanlış anlaşılmalar olur yada fikir ayrılıkları...Ama büyümeden çözülür..

haklısın cnm ben kendımı avutmaya bıktım gerçiii ama yapacakta baska bişey yok sanırım

hazır kavgalar bitmişken ben bişey sormak istiyorum kendi üniversite mezunu olupta sevgilisi lise yada başka okul mezunu olan var mı aranızda ve bunu sorun ediyor musunuz
bizde öyle bi sorun yok ama ben olsam etmezdımm tabi diğer özellikleri bana hitap ediyosa tek olumsuz yanı buysa asla sorun olmazdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…