- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.361
o özledimi bilmiyorum ama ben kırk kere söyledim cok özledim 1 ay dayanamam diye o gene zaman cabuk geçiyo o 1 ay nasıl geçer anlamazsın diyo
Yaşa bakmaz bu işler imamım
Sen 19 yşına kadar büssürü yakınını toprağa gömmüşsen
19 yaşında değil 30 yaşında gibi acı tecrübelerle dolmuşundur
Hayatta neyin ne olduğunu anlamak için yaşının önemi yok
bundan sonra ona duygularımı belli etmicem böyle bi karar aldımm elime bişey geçermi bilmiyorum ama böylede geçmiyo kaybedeceğim pek bişey yokDayanmak lazım canım.. sonunda onu görme umudu olduğu müddetce herşey çabucak geçiveriyor. bakmışsın evlenmişsiniz çocuklarınız olmuş. hayat göz kapayıp açıncaya kadar bitiyor. erkekler biraz daha sert bakıyor konuya 1 ay nolmuş diyorlar. aslında bizde böyle düşünsek daha az üzülcez :)
bizim aramızdaki mesafede okadar cnm ben bursaddayım o gebzede normal şartlarda heray gbi görüşmemiz lazımm ama öyle olmuyo işte maddiyat uymuyo çalışıyo oluyoruz vsvs
hayat senin hayatin,arkadan atli gelmesin..yasinda evlenmek iyidr
ama sen küpe yaptim,etitm diyorunsa senin sevgilin yarin yine okuma diyecek bunu unutma
sen benim en kücük kardesimden bile kücüksün ve sana bunlari söylememiz normal..
sen kudurmusa kirildim diyorsun bunu cinsellik olarak algilayan sensin...atli mi geliyor filan mi gidiyor bunlar ayni kapiya cikiyor..
bana kizabilirsin istedigin kadar ama benim icim aciyor sen bunlari görmezken gercekten samimi diyorum sinirlerniyorum cok hemde cok...
Ben geldiiiimmm
bizim aramızdaki mesafede okadar cnm ben bursaddayım o gebzede normal şartlarda heray gbi görüşmemiz lazımm ama öyle olmuyo işte maddiyat uymuyo çalışıyo oluyoruz vsvs
hosgeldın balımmmmBen geldiiiimmm
maskelendin mi????
canim sen neden 19 yasina takiyorsun bak sen suanda okuyorsun yani hemen evelenecek kisi sen degilsin
tecrübe diyorsun ama inan insan 1 yilki ,1 yili birak 1 ay önceki aklini begenmiyor..ben 19 yasinda hayata daha farkli pencereden bakiyordum suanda daha farkli ben hergün degisiyorum
bu arada Allah sabir versin...
bundan sonra ona duygularımı belli etmicem böyle bi karar aldımm elime bişey geçermi bilmiyorum ama böylede geçmiyo kaybedeceğim pek bişey yok
sanırım canım yaaa ama gerçekten şakaydı :)) peki sence nasıl davranayımm yanı yanlışmı yapıyorumm sence :26:Semiramis :))) kavgaların da ilginç kız senin :)) ne yazsam bilemedim. Çok küçük şeyler bunlar. Sen ilgi bekliyorsun sürekli sanırım oda yoruluyor sonra şaka yaptım deyince yemiyor:))) Ayh valla çok hoşsun :))))
Şimdi yapcam maskeyi dualarımı okudum ama bazılarını yarına bıraktım hepsini bitirmedim uzun sürcekti yoksa .
hosgeldın balımmmmsence bu topik neolacak inşallah dağılmayız yaa cok üzülürüm ozamann burdaki arkadaslıgı muhabbet ortamını cok ararım her topikte yok bu çünkü
haklısın cnm ben kendımı avutmaya bıktım gerçiii ama yapacakta baska bişey yok sanırımkesinlikle bazı şeyler elimizde olmuyor ben alıştım artık net ten görüşüryoruz tlf la konuşuyoruz ki onu bile uzatmıyoruz çünkü konuşacak bişey kalmıyor bir süre sonra benim burda ailemle bi hayatım var onunda orda yapacak bişey yok her zaman herşey toz pembe olamıyor tabi ki şu an yanımda olmasını çok isterdim ama bir gün olacak diye kendi kendimi avutuyorum olur bee olur bir gün
bizde öyle bi sorun yok ama ben olsam etmezdımm tabi diğer özellikleri bana hitap ediyosa tek olumsuz yanı buysa asla sorun olmazdıhazır kavgalar bitmişken ben bişey sormak istiyorum kendi üniversite mezunu olupta sevgilisi lise yada başka okul mezunu olan var mı aranızda ve bunu sorun ediyor musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?