- 25 Temmuz 2012
- 164
- 54
- 98
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.381
haklısın cnm ben kendımı avutmaya bıktım gerçiii ama yapacakta baska bişey yok sanırım
sanırım canım yaaa ama gerçekten şakaydı :)) peki sence nasıl davranayımm yanı yanlışmı yapıyorumm sence :26:
evet tek sorun bu da gerçi şu an çalışıyor ve ben atansamda benden çok para kazanıyorbizde öyle bi sorun yok ama ben olsam etmezdımm tabi diğer özellikleri bana hitap ediyosa tek olumsuz yanı buysa asla sorun olmazdı
Ben erkek olsam sürekli ilgi bekleyen biri sıkardı beni. Biraz kendine bırak. Bak bbiz gece hayatım ben yatıyorum tamam hayatım der kapatırız. Gün içinde de 10 dk felan anca konuşuruz. Hadi gelecekten konuşalım demek sıkar bi zaman sonra. Hele ki mütemadiyen oluyorsa. Hem bizim ki gibi olunca bakıyorsun 3 4 gün sonra konuşacak tonla şey var. ama hergün uzun uzun konuşsak konu kalmayacak.
Sende böyle yap. Biraz çek elini üstünden. Konuşacak şeyler biriksin bak o kadar çok konuşuyorsunuz demekki gün içinde ki konular bitmiş gelecekten konuşalıma gelmiş. Yanlış bu bence..
Ben erkek olsam sürekli ilgi bekleyen biri sıkardı beni. Biraz kendine bırak. Bak bbiz gece hayatım ben yatıyorum tamam hayatım der kapatırız. Gün içinde de 10 dk felan anca konuşuruz. Hadi gelecekten konuşalım demek sıkar bi zaman sonra. Hele ki mütemadiyen oluyorsa. Hem bizim ki gibi olunca bakıyorsun 3 4 gün sonra konuşacak tonla şey var. ama hergün uzun uzun konuşsak konu kalmayacak.
Sende böyle yap. Biraz çek elini üstünden. Konuşacak şeyler biriksin bak o kadar çok konuşuyorsunuz demekki gün içinde ki konular bitmiş gelecekten konuşalıma gelmiş. Yanlış bu bence..
yazdıkların mantıklı gerçekten cnm benı kıran komikte değil falan demesiydi uykusu olmasına falan kızmadım yani..peki kendini çek derken onu nasıl yapayımm biraz daha açsan :26:Buna katılıyorum Semiramis
Sana herkes kendini biraz geri çek diyor
Ama sen başaramıyorsun pek
evet tek sorun bu da gerçi şu an çalışıyor ve ben atansamda benden çok para kazanıyorbizde öyle bi sorun yok ama ben olsam etmezdımm tabi diğer özellikleri bana hitap ediyosa tek olumsuz yanı buysa asla sorun olmazdı
Konuşmak için üstüne gitme hatta sen arama o konuşalım diyene kadar konuşalım lafını etme bırak o desin hadi telefonda konuşalımmı diye...yazdıkların mantıklı gerçekten cnm benı kıran komikte değil falan demesiydi uykusu olmasına falan kızmadım yani..peki kendini çek derken onu nasıl yapayımm biraz daha açsan :26:
yazdıkların mantıklı gerçekten cnm benı kıran komikte değil falan demesiydi uykusu olmasına falan kızmadım yani..peki kendini çek derken onu nasıl yapayımm biraz daha açsan :26:
yazdıkların mantıklı gerçekten cnm benı kıran komikte değil falan demesiydi uykusu olmasına falan kızmadım yani..peki kendini çek derken onu nasıl yapayımm biraz daha açsan :26:
tmm ozaman kuzum askerlik gelir geçerr bişekilde önemli olan saa hitap eden adam akıllı birini bulabilmekkevet tek sorun bu da gerçi şu an çalışıyor ve ben atansamda benden çok para kazanıyortek kötü yönü özel sektörde çalışıyor olması ve askerliğini uzun dönem yapacak olması birde askerlik var yani
haklısın valla farketmeden bayaaa üstüne düşmüşümmm aman artık aslaaaaaa dememmm aldım ağzımın payınııı
Komik de değil demesi kırıcı olmuş
Ama sen aynı gün içinde bi maç izletmicem senle konuscam dedin
Bi de uyutmucam senle konuscam dedin :)
O da kızmış haliye :)
Böyle şeyler deme istersen :)
beş senedir bulduğumu düşünüyorum :44: umarım yanılmıyorumdur çünkü insanları tabımak gerçekten zor iştmm ozaman kuzum askerlik gelir geçerr bişekilde önemli olan saa hitap eden adam akıllı birini bulabilmekk
hımmm tmm kuzumm söyledikleriniz cok mantıklı bakalım bide böyle yapayımm bişeyler değişecek miiKonuşmak için üstüne gitme hatta sen arama o konuşalım diyene kadar konuşalım lafını etme bırak o desin hadi telefonda konuşalımmı diye...
Birde şakasına dahi olsa ciddi konuları açma canım...
Bırak o açsın...
Bu şekilde kendini geri çekebilirsin..
sohbete daalıp sofra hazırlamadım herkes aç kalacak benim yüzümdenbeş senedir bulduğumu düşünüyorum :44: umarım yanılmıyorumdur çünkü insanları tabımak gerçekten zor iş
hımmm tmm kuzumm söyledikleriniz cok mantıklı bakalım bide böyle yapayımm bişeyler değişecek mii
ya aslında bizde cok konusmayız bana işe gidiyorum yazıyo bende uyanınca uyandım yazıorum onun dısında taaa işten cıkınca aksam arıyo yolda konusarak gidiyo sonra msnde konusuyosak konusuyoruz ki çoğu zaman konusmuyoruz bidaha uyuyacağımız zaman konusuyruz bazen sadece msj atıyoruz senı cok sevıyorum öptüm falan dieben kalkınca sevgilime bi günaydın yazarım. yada zaten o arar uyandırır. öyle zırt zırt mesajlasmayız zaten. genelde hep o bana bişe sorucak yada danışıcak olur o zaman msj atar. yurtdışındaykende whatsappdan yazıyo sabah kalkınca. işte diyo ben işe gidiyorum felan. sonra akşamda gelince skype dan konuşuyoruz 5 10 dk o kadar yani.
bide bizim öyle çok önemli bişe olmadğı sürece kırılma darılma olayımız yok. rahatız yani. ne biliyim.
sen herşeyi takma kafana semiramis yaa. amaaan boşver. olur öyle şeyler. mesela benim sevgilimin telefonda çenesi düşünce ben diyorum off yine kitlendin beni. beni bi bırak aşkım yaa felan diyorum
tmm cnm cok sağol bunları bi deneyeyımmm gelişme olursa paylaşırım zatennnnO aramadan sen arama. mesaj atmadan sen mesaj atma. Konuları sen açma yada konuşma çabası içinde olma. konuştunuz bi konuyu bitti yeni konu açma. sessiz kalırsanız o an sen konuşma o sana desin eee ne konuşacaz sende bilmem dersin oda iyi madem yatalım felan derse tamam de. Anlatabildim mi. İlk adımlar senden gelmesin. Sen sürekli onun peşindesin o senin peşinde olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?