- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.401
neden hüzünlendın kızzz :26:Kızlar ben de gideyim
Hüzünlendim
Ağlayım biraz
İyi geceler
inş tatlımm ya ben çevremdekilerin ilişkilerine bakıyorum erkekler köpekleri gibi olmuş resmenn mesela tartsınca hemen yalvarıp özür diliyolar haksız bile olsalar sadece kaybetmemek ıcın ama benmki asla öyle değil haksızda olsaa yanına yaklaşamazsınDeğişir tabi canım değişmez mi senden baktı gördü ilgi görmüyor kendi başlar ilgilenmeye :)
neden hüzünlendın kızzz :26:
tmm bizim derdimiz o da senın derdın ne tatlm onu merak ettım tartısma oldu diyemi üzüldün
Aman kuzum
Tek derdiniz sevgililerinizin ilgisizliği olsun
aman benımkine o hiç işlemez zaten fevri yeterince bende fevri olursam her saniye kavga ederizzz o yavaş sakin erkeğe geçerli canımGeçen bana da dedi ki biraz fevri ol :) Deli misin sen üzülme diye öyle değilim dedim. daha çok bağlanırım sana dedi. şimdi daha farklıyım mesela her söylediği tamam değil azıcık naza çekiceksin sert olcaksın bunlara böyle seviyolar :)
inş tatlımm ya ben çevremdekilerin ilişkilerine bakıyorum erkekler köpekleri gibi olmuş resmenn mesela tartsınca hemen yalvarıp özür diliyolar haksız bile olsalar sadece kaybetmemek ıcın ama benmki asla öyle değil haksızda olsaa yanına yaklaşamazsın
tmm bizim derdimiz o da senın derdın ne tatlm onu merak ettım tartısma oldu diyemi üzüldün
ikimizde bulmusuz kovaları baska bişey beklenemezdi zatennnAman huyları kurusun benimkide bazen öyle yapar manyak herifler:)
aman benımkine o hiç işlemez zaten fevri yeterince bende fevri olursam her saniye kavga ederizzz o yavaş sakin erkeğe geçerli canım
kıyamam cnm yaaa ölüm hepimiz için varr yapacak bşeyimz yok neyazıkkihem tartışmaya üzüldüm
Hem de derdimi anlatmış bulundum ya ona üzüldüm
Ablama yani
Ben ailemden 4 ferdi kanserden kaybettim
İnsanların bana kötü davranmasına gelemiyorum artık
Ben bu foruma kafa dağıtmak için geliyordum
Duman oldum
hem tartışmaya üzüldüm
Ablama yani
Duman oldum
ikimizde bulmusuz kovaları baska bişey beklenemezdi zatennn
hem tartışmaya üzüldüm
Ablama yani
Duman oldum
De hadi görüşmemek üzere iyi gecelerr
Kel hasanın bağı olmuş ortalık. Birileri birşey diyor ama sorunca sana demedim sana demedim ee kime dedin. Neyse bende kel hasanı sevmem hiç. Byee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?