Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Geçen bana da dedi ki biraz fevri ol :) Deli misin sen üzülme diye öyle değilim dedim. daha çok bağlanırım sana dedi. şimdi daha farklıyım mesela her söylediği tamam değil azıcık naza çekiceksin sert olcaksın bunlara böyle seviyolar :)

Değişir tabi canım değişmez mi senden baktı gördü ilgi görmüyor kendi başlar ilgilenmeye :)
inş tatlımm ya ben çevremdekilerin ilişkilerine bakıyorum erkekler köpekleri gibi olmuş resmenn mesela tartsınca hemen yalvarıp özür diliyolar haksız bile olsalar sadece kaybetmemek ıcın ama benmki asla öyle değil haksızda olsaa yanına yaklaşamazsın

aman benımkine o hiç işlemez zaten fevri yeterince bende fevri olursam her saniye kavga ederizzz o yavaş sakin erkeğe geçerli canım

Aman huyları kurusun benimkide bazen öyle yapar manyak herifler:)

tmm bizim derdimiz o da senın derdın ne tatlm onu merak ettım tartısma oldu diyemi üzüldün

hem tartışmaya üzüldüm

Hem de derdimi anlatmış bulundum ya ona üzüldüm

Ablama yani

Ben ailemden 4 ferdi kanserden kaybettim

İnsanların bana kötü davranmasına gelemiyorum artık

Ben bu foruma kafa dağıtmak için geliyordum

Duman oldum

Son düzenleme:
aman benımkine o hiç işlemez zaten fevri yeterince bende fevri olursam her saniye kavga ederizzz o yavaş sakin erkeğe geçerli canım

Bizim kide sakin değil ki damarına bastın mı ne söylediğini bilmez çok korkarım ben ondan sinirlenince uzak dururum yoksa daha çok kırar olmadık şeyi olmuş gibi gösterir uww aman uzak dursun tartışma. şimdi der akşama kadar koştururyorum bide senle mi uğraşcam ben susim da ilerde bol bol konuşurumm

kıyamam cnm yaaa ölüm hepimiz için varr yapacak bşeyimz yok neyazıkki

ALLAH sabır versin. geride kalanları birbirinize bağışlasın

Ölüm bizler için canım...
Bu hayatta öldüklerini sandıklarımızı gerçek yaşama uğurluyoruz...
Bizde misafir gibi yaşıyoruz işte... Rabbim sabır versin..

Kel hasanın bağı olmuş ortalık. Birileri birşey diyor ama sorunca sana demedim sana demedim ee kime dedin. Neyse bende kel hasanı sevmem hiç. Byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…