Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Kızlar aslında burası ne kadar sanal ortam gibi görünüyor olsada değil aslında...Karşılıklı oturmuş sohbet eder gibi konuşuyoruz... Dertleşiyoruz... Çözüm üretiyoruz fikir veriyoruz...
Kızgınlıklarımız gerçek...Sevinçlerimiz gerçek... üzüntümüz gerçek....
Gerçekte olduğu gibi...Sanal adı altında gerçek duyguları yaşıyoruz bence..
Burda yazılan üzücü sözler sizi gerçekten üzer...Ya da güzel bir şey gerçekten sevindirir... Sanallık nerde... Yok...Bence tabi...

focada teror olayı yasanmıs bir askerimiz sehit ve bircok askerimizde yaralanmıs vefat edene Allahtan rahmet yaralı olanlarada acil sifalar cok uzucu artık izmire kadar sıcradı pislikler bunun onune gecsinler artık yettii

focada teror olayı yasanmıs bir askerimiz sehit ve bircok askerimizde yaralanmıs vefat edene Allahtan rahmet yaralı olanlarada acil sifalar cok uzucu artık izmire kadar sıcradı pislikler bunun onune gecsinler artık yettii

İzmir mii Allah rahmet eylesin askerlerinizi sizlere bağışlasın kızlar şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum Geride kalanlara sabır diliyorum

Son düzenleme:

sabah sabah okuyunca çok üzüldüm
terör artık her şehirde var ve sağ olsun medya bu olayları artık o kadar normalleştirdi ki şehit olunca bi iki dakika gösterip bambaşka şeyler konuşabiliyorlar

Aynen öyle oluyor. Ama sanalı cokta fazla ciddiye almamak gerekiyor..

sabah sabah okuyunca çok üzüldüm
terör artık her şehirde var ve sağ olsun medya bu olayları artık o kadar normalleştirdi ki şehit olunca bi iki dakika gösterip bambaşka şeyler konuşabiliyorlar

ben geç uyandım yeni gördüm içim parçalandı yine
artık kesin olarak bişeyler yapılmalı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…