- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.421
Tabi açık yürekli olmak yada kaçak dövüşmek kişisel tercihler karışamayız.
Yooo genelleme yaptım
en iyisi bu bence
sanal ortamdayız açıklama yapma zorunluluğumuz yok haliyle
bu sebepten dolayı kimsenin kimseye hesap sorma hakkı yokmuş diymiii
sana mı cevap yazayım genelleme mi yapayım???
bilmem o senin kararın tek bildiğim iftarımı yapıp uyumak
kızlar iyi geceler
Sahurla iftaarı genelledin herhalde. neyse kurabiye emin ol yazılacak şeyler var ama nedense 1 haftanın hatrını düşünüyorum şu an. Sanırım insan yıllar geçtikçe duruluyor. İyi geceler.
focada teror olayı yasanmıs bir askerimiz sehit ve bircok askerimizde yaralanmıs vefat edene Allahtan rahmet yaralı olanlarada acil sifalarcok uzucu artık izmire kadar sıcradı pislikler bunun onune gecsinler artık yettii
focada teror olayı yasanmıs bir askerimiz sehit ve bircok askerimizde yaralanmıs vefat edene Allahtan rahmet yaralı olanlarada acil sifalarcok uzucu artık izmire kadar sıcradı pislikler bunun onune gecsinler artık yettii
Kızlar aslında burası ne kadar sanal ortam gibi görünüyor olsada değil aslında...Karşılıklı oturmuş sohbet eder gibi konuşuyoruz... Dertleşiyoruz... Çözüm üretiyoruz fikir veriyoruz...
Kızgınlıklarımız gerçek...Sevinçlerimiz gerçek... üzüntümüz gerçek....
Gerçekte olduğu gibi...Sanal adı altında gerçek duyguları yaşıyoruz bence..
Burda yazılan üzücü sözler sizi gerçekten üzer...Ya da güzel bir şey gerçekten sevindirir... Sanallık nerde... Yok...Bence tabi...
sabah sabah okuyunca çok üzüldüm
terör artık her şehirde var ve sağ olsun medya bu olayları artık o kadar normalleştirdi ki şehit olunca bi iki dakika gösterip bambaşka şeyler konuşabiliyorlar
ben geç uyandım yeni gördüm içim parçalandı yine
artık kesin olarak bişeyler yapılmalı
canım ya on dakika bekleyemicemm burdan yazayım henüz bi gelişme yokk yalnızca soğuk bi 'çıktım evden' diye msj atmış..Yandı yine bir ana yureği.....
Yandı yine bir ana yureği.....
ben geç uyandım yeni gördüm içim parçalandı yine
artık kesin olarak bişeyler yapılmalı
bazen cıktıkları 1 sene icerisinde evlenenleri goruyorumsinirim bozuluyor ya ölelim biz:26:
hadı yaa off biz senelerdir bekliyoruz ve beklemeye devam edicezz peki 1 ay tanıdıgın biriyle evlenmeye çekinmedin mi nebileyim insan tanıyabilirmi ki :44:1 sene uzun zaman 1 ayda karar verdik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?