Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hadı yaa off biz senelerdir bekliyoruz ve beklemeye devam edicezz peki 1 ay tanıdıgın biriyle evlenmeye çekinmedin mi nebileyim insan tanıyabilirmi ki :44:

Bilmiyorumki, hayatım boyunca hep insanlardan korkmuşumdur. Çünki insana en büyük zarar gene insandan gelir.
Aynı evin iine girmeyi düşünüyorsun, adam hırsızmı, arsızmı, içkici kumarcımı, yalancımı, gözü dışardamı, sapıkmı, katilmi, dayakçımı neci bilemiyorsun.
30 yaşı geçerken evlenmeye karar verdim.

Eşime nasıl güvendim bilmiyorum, sanki yıllardır tanıyor gibiydim, oda aynı şekilde beni...
iki farklı şehirde aile ve isteme töreninde annem diyor kayınvalideye ben seni bir yerden tanıyorum, onlar diyor biz sizi nerde gördük :)

yani ilginç bir durum. Sonrasında nişanlandık. 1 yıl nişan süresinden sonra evlilik. şimdilik bir sorunumuz yok çok şükür. her yeni evlinin borcu olur değilmi sağa sola :)
başka bişey yok çok şükür :))

negüzel yaaa eşininde evlenmeye niyeti varmış ki hemen olmuş bitmiş herşeyy Allah mutluluğunuzu bozmasın ben bişeyi merak edıyorumm evlenirken eşinin ve senın herşeyiniz dört dörtlük müydü malum bizimkiler dört dörtlük olmadan bizimle evlenmeyeceklerde yoksa herşey tam olmasada insan sevince herşeyi göze alıyor mu

yine mi şehit ya
bak görüyor musun dün gece rüyamda çatışma gördüm hatta bende vardım savaşanlar içinde demek ki bunu duyucakmışım

ALLAH o teröristlerin cezasını versin İNŞALLAH

demekki ayan olmuş sana
Allah tez zamanda bu sorunları ortadan kaldırsın kimsenin ocağına ateş düşürmesin inşallah

Niye moralin bozuk canım?
Sancın içinde bitki çayı varsa iç iyi gelir tatlım rezene mesela
aksam benımkiyle tartıştıkkk geçmiş sayfalarda yazmıştım okumadıysan tekrar yazarımm :) yokki bitki çayı falann ben herzaman çekmiyorum Allahtan bu ağrıyıı 3-5 ayda bir çekiyorum diğer aylarda anlamadan oluyorum

Yok okumadım canım ya
Anladım canım benimde zor geçer adetim hatta bayıldığım bile olur..

Yok okumadım canım ya
Anladım canım benimde zor geçer adetim hatta bayıldığım bile olur..
benımki dün aksam geç geldi http://www.kadinlarkulubu.com/yemek-tarifleri-mekanlar-oneriler-tarifler-f430/yemek falan yedi aradı benı biraz konustukk 1 ay sonra gelebilirmiş suan maddi durumu uygun değilmiş gelmek ıcın bende üzüldüm dedim sonra cok uykum var dedi bende sakasına uyuma uyutmucam senı bu gece dedim eee nekonusucaz peki hep aynı konular dedi bende konu bul madem dedim gülerek söylüyorum tabi bunları benım uykum var bulamam sen bul dedi bende geleceğimiz hakkında konusalım biz nezaman evlenicez kaç http://www.kadinlarkulubu.com/cocuk-buyuturken-f34/cocuk yapıcaz falan dedim sonra bu kızdı işte uykum var dıyorum anlamıyomusun dedı bende saka yapıyodum zaten dedim ya mantıksız mantıksız şakalar komik olsa neyse böyle şakalar yapma tamam mı bitanem dedi ama nasıl kötü oldum anlatamam ben sadece onu kızdırmayı sevıyodum zaten tmm uyu artık deyip kapatacaktım benı bozdu resmen ağlayacaktım sesim kesildi telde zor tuttum kendımı

Kıyamam kötü olmuşsundur tabi canım ama uykusuna düşkünse ondan böyle yapmıştır belki fazla alınganlık yapma sende benim gibi :2:
Şuan nasılsınız peki?

offf off yemın ederım sana aynı seyı su yasadıgını hep yasıyorum ne kıymetlı bı uykuymuş be arkadas zaten gun ıcınde pek konusamıyoruz bıde eve gıdıyor benım cok uykum var uyucam sozunu duydukca artık tuylerım dıken dıken oluyor. bıraz ılgılen bıraz konus bı ama demı yok nerdeeee... bıde ustune su konu yok hep aynı konular konuscak sey yok muhabbetı yok mu sankı herseyı yasamısız herseyı konusmusuz nasıl konu yok ya bıde ustune sen bul konu derler sinir hastası eder bunlar erkekleri.. benım de 5 yıllık ılıskım 6 olucak artık az kaldı ..

hayır hiç bir şeyimiz 4 * 4 lük değildi. 1 yıl nişanlı kaldık. Hiç bir şey yapmadı erkek tarafı. nişanlım mobilya + beyaz eşya taksitlerini ödedi
ufak tefek eşyaları falan ben aldım. annem aldı ... 1 tane elbise bile almadılar üstüme.. 1 yüzükle 1 sene durdum. çok üzüldüm ozamanlar..
neyse bende arabam vardı, sattım düğünümüzü yaptık, evimizi kiraladık, depozit falan işte herneyse... gelinliğimi, kına kıyafetimi dahi kendim aldım...

nihayet evlendik.. evimde çok eksiğim var.. halı, tv, ocak, fırın, şohben vs. vs... hala yok bunlar..
borcumuz çok 15.000 civarı... 6 ay kadar sıkıntı çekeceğiz sonu ferah inşallah... sonra istediğimizi alabileceğiz Allah'ın izni ile. dedimya borç dışında bir sıkıntımız yok çok şükür :)

Son düzenleme:

işte erkeklerin asla değişmiyeceğini bir kez daha görmüş olduk
farkındaysanız hepimiz barıştık bilmem ne değişti artık diye konuşurken gene eski hallerini alıyorlar işte erkek milleti değeer veermiceksin hiç onlara ne halleri varsa görsünler
cıkcık hiç üzülme canım öküz işte napsın romantizmden anlamaz
birde evlilik planlaarından hep kaçıyor ne zaman evlenicek bu adam acaba 40 ında falan mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…