- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.461
mrb fıstık napıyosun bakalımmmm oh be adet sancım geçti rahatladım eski neşeme kavuştummmmHu hu kızlar merhabaaa
evet cnm değişmiyolar gerçekten buna inanmıştım ama boşunaymışşişte erkeklerin asla değişmiyeceğini bir kez daha görmüş olduk
farkındaysanız hepimiz barıştık bilmem ne değişti artık diye konuşurken gene eski hallerini alıyorlar işte erkek milleti değeer veermiceksin hiç onlara ne halleri varsa görsünler
cıkcık hiç üzülme canım öküz işte napsın romantizmden anlamaz
birde evlilik planlaarından hep kaçıyor ne zaman evlenicek bu adam acaba 40 ında falan mı
mrb fıstık napıyosun bakalımmmm oh be adet sancım geçti rahatladım eski neşeme kavuştummmm
üzüldüm canım yaa yasadıkların kolay değil gerçekten yanı hayal ettimde sanırım ben böyle bi evlilik istemezdim bunları yaşamak istemem tabi neolacağımızı bilmiyoruzz..sıkıntıların bi an önce feraha kavuşur umarım sevginiz daim olsunhayır hiç bir şeyimiz 4 * 4 lük değildi. 1 yıl nişanlı kaldık. Hiç bir şey yapmadı erkek tarafı. nişanlım mobilya + beyaz eşya taksitlerini ödedi
ufak tefek eşyaları falan ben aldım. annem aldı ... 1 tane elbise bile almadılar üstüme.. 1 yüzükle 1 sene durdum. çok üzüldüm ozamanlar..
neyse bende arabam vardı, sattım düğünümüzü yaptık, evimizi kiraladık, depozit falan işte herneyse... gelinliğimi, kına kıyafetimi dahi kendim aldım...
nihayet evlendik.. evimde çok eksiğim var.. halı, tv, ocak, fırın, şohben vs. vs... hala yok bunlar..
borcumuz çok 15.000 civarı... 6 ay kadar sıkıntı çekeceğiz sonu ferah inşallah... sonra istediğimizi alabileceğiz Allah'ın izni ile. dedimya borç dışında bir sıkıntımız yok çok şükür :)
İyidir canım biraz kaşlarım çıkmış onları alıyordum :)
Adet sancısı çok kötü yaa bende yakında olucam sinyalleri geliyor sanırım :)))[/QUOTE
ben senede 1 yada en fazla 2 kez çekiyorum adet sancısını onun dısında hiç ağrım olmaz bi bakarım adet olmusummm ama bugun ağlıcaktım resmen cok fena bişey her ay yaşayana Allah sabır versınn :18:
Adet sancısı çok kötü yaa bende yakında olucam sinyalleri geliyor sanırım :)))[/QUOTE
ben senede 1 yada en fazla 2 kez çekiyorum adet sancısını onun dısında hiç ağrım olmaz bi bakarım adet olmusummm ama bugun ağlıcaktım resmen cok fena bişey her ay yaşayana Allah sabır versınn :18:
doktora gorun bi ama adet sancısı iyi birsey degil
Kadın olmak zor kuzum ya,adettir sancısıdır bilmemnesidir:)
Allah bize kolaylık versin gerçekten :)
herzaman olmuo ama kuzum mesela en son geçen yıl bu ağrıyı çekmiştimmm o yüzden şimdi iğne falan yaparlar gerek yok ben almıyım :18:doktora gorun bi ama adet sancısı iyi birsey degil
öyle vallaaa buarada biz hala soğuğuzz bana soguk msj atmış işe giderken sanki ben bişey yaptım hem suclu hem güçlüKadın olmak zor kuzum ya,adettir sancısıdır bilmemnesidir:)
Allah bize kolaylık versin gerçekten :)
maşallah cnm evlilik nişan planınız var mı
anladım cnm sende bizdensin ozamanyok daha yani şuan değil zamanı var bi kaç yıl daha nişan için :)
öyle vallaaa buarada biz hala soğuğuzz bana soguk msj atmış işe giderken sanki ben bişey yaptım hem suclu hem güçlü
üstüne varma canım onun davrandığı gibi davran sende ona.
Elbet soğuk msja son vericek ...
aynen bugn acayip bi sıcak vardı yaaaakşam olunca havanın serinlemesine bayılıyorum
bakalım ne yapacak yok üstüe varmıorum msj atarsa attım hep..hiç değişmemiş bende değişti deyip amma sevinmiştimüstüne varma canım onun davrandığı gibi davran sende ona.
Elbet soğuk msja son vericek ...
aynen bugn acayip bi sıcak vardı yaaa
akşam olunca havanın serinlemesine bayılıyorum
Burası akşam oluncada serinlemiyor bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?