- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.661
o da doğru ama bebişim yaş gidiyo kudurma kat sayın çoğalıyor ondan şey ettim
ay onu dıcem kız uzaktan uzaga nası dayanıyon ayda yılda bırlen kudursam 7 senede kudururdum ayda yılda bir goruyoruz
30 ları gecince baslar o dedigin bikerem daha 24 um ben cıtırım gencim ben daha kucucugum gelisme cagındayım ergenim ben
hahahhh ergennnnn30 ları gecince baslar o dedigin bikerem daha 24 um ben cıtırım gencim ben daha kucucugum gelisme cagındayım ergenim ben
ay onu dıcem kız uzaktan uzaga nası dayanıyon ayda yılda bır
örümcek kaplıcak kız benden sülemesı
öyle ciddiye alacağını sanmıyorum canım yaaa bide tele atmam lazım resimleriii göstermek ıcın net çıkmaz o yüzden benım dediğime daha iyi bakarr sen bana bırakkk ama tabi özelden bana adını söyle
gwenle benı o örümcekler coktan kapladı zatennnay onu dıcem kız uzaktan uzaga nası dayanıyon ayda yılda bır
örümcek kaplıcak kız benden sülemesı
hahahhh ergennnnnbiz bu gidişle hepimiz kuduurucaz yalnızz sabrımız tükenmek üzere sankiiiii
abooo ne ergeni lennn baya olgunlaşıyoruz bende 24 üm ben ergenim diyor muyum
anlastık kuzumm adını yazmayı unutma bana :13:tamam yavrum o zaman oyle yapalım .anlastık bebek
gwenle benı o örümcekler coktan kapladı zatennn
sen yaslısın evet evde kaldın ama ben daha gencimkızım 40 ımıza gelmisiz gibi konusma len
9 Mart ewt balik :)burcun balık mı benden mısın sende
aynen kızım bastan berı boyle alıstın o yuzdenahhh bacım ahhhhhalısmısız bir kere onceden olup sonradan ayrı kalsaydık daha fena olurdu heralde
eheheh kızım gwenı bılmem de senı kapladı yanı,adam gelıyo kafede ıkı ssat goruyosunuz bırbırınızı sonra hosşçakal ama olmazkıııııııııııııııııııgwenle benı o örümcekler coktan kapladı zatennn
aynen kızım bastan berı boyle alıstın o yuzden
eheheh kızım gwenı bılmem de senı kapladı yanı,adam gelıyo kafede ıkı ssat goruyosunuz bırbırınızı sonra hosşçakal ama olmazkııııııııııııııııııı
en ateşli çağlarım böyle evde uyuyarak gidecekkkkkkk of ofalmıyorlar bizi ne edek ki acaba len bu kadar süse püse bence çok yazık ediyorlar kendilerine evde bir ses nefes yok hıhhhh
ya benim yaş 24 ama ruh 45 gibi
heee ben evde kaldım tamam sen çok çıtırsın buna kadir bile inanamaz yani böyle kalır
aynen kızım bastan berı boyle alıstın o yuzden
eheheh kızım gwenı bılmem de senı kapladı yanı,adam gelıyo kafede ıkı ssat goruyosunuz bırbırınızı sonra hosşçakal ama olmazkııııııııııııııııııı
napalm kızzzz otelde kalıp bi hasret gidericezz yooooookkk aileme ne dicem derdi varr ben daha cooooookk beklerim böylee yıllarcaaaynen kızım bastan berı boyle alıstın o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?