- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.681
kızım bak düverim seni cıkısta goruselim
ayol benımde ruh yasım 65 anasını satiiim çökertti benı benım heruf kendı yasına yakınlastırmaya calısıyo ..ya benim yaş 24 ama ruh 45 gibi
heee ben evde kaldım tamam sen çok çıtırsın buna kadir bile inanamaz yani böyle kalır
hehehe aynen onu dıyom bende ıste yawrumyani semiramisin durum fena biz geldinmi acısını cıkarıyoruz
ben sevmıyorum burcumu pek yaaa helede bazen cok saf oluyorummm9 Mart ewt balik :)
en ateşli çağlarım böyle evde uyuyarak gidecekkkkkkk of of
ben sevmıyorum burcumu pek yaaa helede bazen cok saf oluyorummm9 Mart ewt balik :)
öyle bişey olursa varya fatihi elimden kimse alamazzzbenim içimde hiç istek yoktu iyice yok oldu yaa eskiden böylemiydim ahh ahhh hormonlarımda mı yaşlandı ki acaba
semiramis zaten senle ben bi de gwen evde kaldık bu diğer hatunlar ilerde kocalarının koynunda uyurken biz üçümüz chat yaparız herhalde
atroş kız düşçüğümüde koy bi yerlere bakalımmmmm
kız koptum su yazıyaaaaanammm hürrem senden hiç ummadığım şeyler duyuyorum bacım söyle bakalım sen sevgilinin evinde ne haltlar karıştırıyorsun ben sezdim bişiler bak bu sözlerinden
ewet aıle faktoru hep oluyor ama bı yandan da ıyı oluyornapalm kızzzz otelde kalıp bi hasret gidericezz yooooookkk aileme ne dicem derdi varr ben daha cooooookk beklerim böylee yıllarcaa
öyle bişey olursa varya fatihi elimden kimse alamazzzay bi an hayal ettimde düşünsene buraya geliyolarmış kızlarr kocamla dün aksam şunu yaptık bunu yaptıkk ben hala bulusacağımız günü bekliyomuşummmm Allahımm olamazzz
benim içimde hiç istek yoktu iyice yok oldu yaa eskiden böylemiydim ahh ahhh hormonlarımda mı yaşlandı ki acaba
semiramis zaten senle ben bi de gwen evde kaldık bu diğer hatunlar ilerde kocalarının koynunda uyurken biz üçümüz chat yaparız herhalde
siz benımle dalgamı geçiyonuz kızayol benımde ruh yasım 65 anasını satiiim çökertti benı benım heruf kendı yasına yakınlastırmaya calısıyo ..
off kızlar yaaa kanı kaynayan bı genc gıbı hıssedemıyom kendımı hakkaten uzulmekten.halbukı en delı cılgın cağlarımız olmalı
ama kafaya onu tak bunu tak aklıma baska sey gelmıyo valla bu durumda
hehehe aynen onu dıyom bende ıste yawrum
atroş kız düşçüğümüde koy bi yerlere bakalımmmmm
ya kızım ben sımdıkı manıtamla ewlenırsem emın olun buraya gelıp hava bascagım yerde kesın kocam ılgısız bu gecede horul horul sızdı dıye yakınır dururumolur mu olur bu hainler hava da atarlar bize
bend hayal ettim biz hala ayy neden bizze öküzler denk geliyor diye dem vururken diğerleri kocamın yanına uyumaya gidiyorum sevdicecğimin koynuna der biz morarırız burda
valla ben senı nereye koyacağımı bilemedimmmm atroşa yazdım ama ya görmedı yada o da nereye koyacağını bilemediehehehheheh
koyun bakayım benide bi yerlere :)))))))
valla cicim biri olmaz digeri olurbizi alan yasadı almayan ölsün
hmmm görüyorum görüyorummm düş de 12 sırada
ayy düşcüm sana bişi hissedemiyorum şuan ama senden bence önce evlenirsen artık ne diyim ben ya
ya kızım ben sımdıkı manıtamla ewlenırsem emın olun buraya gelıp hava bascagım yerde kesın kocam ılgısız bu gecede horul horul sızdı dıye yakınır dururum
öküzcüklerevet ya böyle kızları kaçırmamalılar bence öküzcükler
zaten ebni alan yaşadı ya mutfakda aşçı,evde temizlikci,yatakda da anlaadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?