Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ya benim yaş 24 ama ruh 45 gibi
heee ben evde kaldım tamam sen çok çıtırsın buna kadir bile inanamaz yani böyle kalır
ayol benımde ruh yasım 65 anasını satiiim çökertti benı benım heruf kendı yasına yakınlastırmaya calısıyo ..
off kızlar yaaa kanı kaynayan bı genc gıbı hıssedemıyom kendımı hakkaten uzulmekten.halbukı en delı cılgın cağlarımız olmalı
ama kafaya onu tak bunu tak aklıma baska sey gelmıyo valla bu durumda

yani semiramisin durum fena biz geldinmi acısını cıkarıyoruz
hehehe aynen onu dıyom bende ıste yawrum

en ateşli çağlarım böyle evde uyuyarak gidecekkkkkkk of of

benim içimde hiç istek yoktu iyice yok oldu yaa eskiden böylemiydim ahh ahhh hormonlarımda mı yaşlandı ki acaba
semiramis zaten senle ben bi de gwen evde kaldık bu diğer hatunlar ilerde kocalarının koynunda uyurken biz üçümüz chat yaparız herhalde

öyle bişey olursa varya fatihi elimden kimse alamazzz ay bi an hayal ettimde düşünsene buraya geliyolarmış kızlarr kocamla dün aksam şunu yaptık bunu yaptıkk ben hala bulusacağımız günü bekliyomuşummmm Allahımm olamazzz

anammm hürrem senden hiç ummadığım şeyler duyuyorum bacım söyle bakalım sen sevgilinin evinde ne haltlar karıştırıyorsun ben sezdim bişiler bak bu sözlerinden
kız koptum su yazıyaaaa meraklı taze senıııııyok kız bı halt yedıgımız zaten kedı kopek gıbıyız
napalm kızzzz otelde kalıp bi hasret gidericezz yooooookkk aileme ne dicem derdi varr ben daha cooooookk beklerim böylee yıllarcaa
ewet aıle faktoru hep oluyor ama bı yandan da ıyı oluyor

olur mu olur bu hainler hava da atarlar bize
bend hayal ettim biz hala ayy neden bizze öküzler denk geliyor diye dem vururken diğerleri kocamın yanına uyumaya gidiyorum sevdicecğimin koynuna der biz morarırız burda

valla cicim biri olmaz digeri olur bizi alan yasadı almayan ölsün

siz benımle dalgamı geçiyonuz kız biz bulusunca iki gün birlikte olursakkkk tek tekkkk anlatıcam neyaptığımızı çatlayın :2:

olur mu olur bu hainler hava da atarlar bize
bend hayal ettim biz hala ayy neden bizze öküzler denk geliyor diye dem vururken diğerleri kocamın yanına uyumaya gidiyorum sevdicecğimin koynuna der biz morarırız burda
ya kızım ben sımdıkı manıtamla ewlenırsem emın olun buraya gelıp hava bascagım yerde kesın kocam ılgısız bu gecede horul horul sızdı dıye yakınır dururum

hmmm görüyorum görüyorummm düş de 12 sırada
ayy düşcüm sana bişi hissedemiyorum şuan ama senden bence önce evlenirsen artık ne diyim ben ya

:roflol: :roflol:
umutsuz vakayım ben hakkat yav:)
yok kız ben daha 30 a kadar böyleeee dururum ne evliliği hayatta olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…