Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

olur mu olur bu hainler hava da atarlar bize
bend hayal ettim biz hala ayy neden bizze öküzler denk geliyor diye dem vururken diğerleri kocamın yanına uyumaya gidiyorum sevdicecğimin koynuna der biz morarırız burda
ağlarım valla bennn buaksam benımki bana evlenince cok mutlu olucaz falan yazdıııı o günlerin gelmesini cok ıstıyorum dedım o da bende valla yazmışşş ama o günler gelmiyo kiiii

len boyle yanınızdan guzel seksi acık sacık bir kız gectiginde sevgilinizin gozleri takip ediyomusunuz nereye bakıyo diye

Son düzenleme:
kızlar sevgilim bu pazar gidiyor ya askere gideceği yer belli oldu
acemilik iskenderun da denizci olarak yapıcak askerliği
hep içimden denizci geçiyordu zaten ama ihtimal çok düşüktü gönlümden geçen oldu çok mutluyum

ay sevındım sizin adınıza canımmmm kısa dönem yapıcak dmiiii

len boyle yanınızdan guzel seksi acık sacık bir kız gectiginde sevgilinizin gozleri takip ediyomusunuz nereye bakıyo diye
ay kızlar bunu yazdn da aklıma ne geldı gecen sewgılımle alısverıs merkezıne gıttık yanımızdan 180 boyunda mını eteklı bı kız gectı benımkıde bana dondu GORDUN MU dedı.bende ewet demiş kalmışım neye ugradıgımı sasrdım sızın bu kadar durust ve doğal ve öküz sewgılınız var mı bakiiim

ne anlamda o gordunmu bakalım adama desene gozunu haramdan sakın goz zinası yapma gunah diye

bişi diyim mi bir daha da sen süper bir mini etekle gitseydin yanına o zaman diğer erkeklerde sana bakınca çok süper hissederdi kendini öküzcükler diye boşuna demiyorum

İNŞALLAH canım herkes mutlu olsun ya evlilik de şans işi umarım pişman olmayız evlenince
aynenn mesela bu kız ne iyi çocuk buldu diyosunnn evlenıyolar ne daayak atmadıgı kalıyo ne aldatmadıgı cok şahit oldum bu durumlara o yüzden gerçektende evlilik tamamen bi kumar işii kaybetmekte var kazanmakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…