- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.721
ben ilk gece kadınlar ıcın olanından 2-3 adet içmeyi planlıyorummmm
ya aslında daha öncede dediğim gibiii insanda merakta oluyo acaba nasıl falan diye ama bilmiyorum yaniiiiilk gece fobi oldu sizde iyice
aynenn mesela bu kız ne iyi çocuk buldu diyosunnn evlenıyolar ne daayak atmadıgı kalıyo ne aldatmadıgı cok şahit oldum bu durumlara o yüzden gerçektende evlilik tamamen bi kumar işii kaybetmekte var kazanmakta
yawrum kız dew anası gıbıydı ultra kısa da etek gıymıs.bak nası gıyınmıs gordun mu manasında dedı dıye dusunuyorum.offf fıstıga bak gordun mu demiş olamaz herlde gercı bnm okuzcuk onu da yapar.aynen ne gunah pek bılıyo ama kendıne serbest heral gıcık yaaaane anlamda o gordunmu bakalımadama desene gozunu haramdan sakın goz zinası yapma gunah diye
yaaa ben gıysem ewden cıkarmazbişi diyim mi bir daha da sen süper bir mini etekle gitseydin yanına o zaman diğer erkeklerde sana bakınca çok süper hissederdi kendini öküzcükler diye boşuna demiyorum
ya aslında daha öncede dediğim gibiii insanda merakta oluyo acaba nasıl falan diye ama bilmiyorum yaniiii
evet onu okumuştummmm benımki uyuşmaz gibime geliyookızım hastanelik olursun saçmalama
neden ki ilk gece herkesde istek olur yani ilk kez hissediyorsun sonuçta seni anlaıyorum benim gibi korkuyorsun ama ben onunda çaresini buldum emla krem sür uyuşsun ohh rahat
yawrum kız dew anası gıbıydı ultra kısa da etek gıymıs.bak nası gıyınmıs gordun mu manasında dedı dıye dusunuyorum.offf fıstıga bak gordun mu demiş olamaz herlde gercı bnm okuzcuk onu da yapar.aynen ne gunah pek bılıyo ama kendıne serbest heral gıcık yaaaa
yaaa ben gıysem ewden cıkarmaz
zaten onlara helal bize haram aslında onları kendi silahlarıyla vurucaksın nasıl eevden çıkamazmışım diye giyiceksin bir parlak bir çorap giyiceksin bak bakalım full dikkati nasıl çekiyorsun
evet onu okumuştummmm benımki uyuşmaz gibime geliyoo
kızım uyustuktan sonra ne anlamı kaldıkızım hastanelik olursun saçmalama
neden ki ilk gece herkesde istek olur yani ilk kez hissediyorsun sonuçta seni anlaıyorum benim gibi korkuyorsun ama ben onunda çaresini buldum emla krem sür uyuşsun ohh rahat
düşünüyorum okadar can yakıcı bişey olsa evli kalmazdı kadınlar bosanırdı acı mı çekecek sürekli sonuçta :44:merak bende de çok nasıl bir duygu diye:44:
ooooo süper ozamannnn aklımın bi köşesinde bulunsunnnnuyulur uyuşur vajinanın içine kadar parmağınla srücekmişsin ulaşabildiğin kadar 10 dk kadar sonra uyuşuyormuş hissetmiyormuşsun
kızım uyustuktan sonra ne anlamı kaldı
yaa kızlar ınanmayın su masallara.kımseden canım acıdı dıye duymadım.korkutmayın kendınızı yasadıgınız anın keyfını sürmıceksınız kasıntıdan..aman ben ilk gece zevk almasamda olur canım acımasın yeter benim için:18:
düşünüyorum okadar can yakıcı bişey olsa evli kalmazdı kadınlar bosanırdı acı mı çekecek sürekli sonuçta :44:
yaa kızlar ınanmayın su masallara.kımseden canım acıdı dıye duymadım.korkutmayın kendınızı yasadıgınız anın keyfını sürmıceksınız kasıntıdan..
yara mıııı :18:kızlar zarımız zaten delikliymiş bunu biliyomuydunuzz bende bi yerde okudum elek gibiymiş ve bu deliklerden adet kanımız geliyomuşş akıl var mantık var zaten tamamen kapalı olsa nasıl adet olacaktıkdiğer zamanlarda can yakıcı olmazdır heralde ilk seferde olur o acı belki bir kaç kez daha benim arkadaşımın bir ay her seferinde acımış mesela
şöyle açıklama yapmıştı mesela kocamla 2 gün arayla birlikte olduğumuz için yaram tam kabuk bağlamasına yakın tekrar açılıyor sanırım ve tekrar acı hissediyorum diyordu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?