Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynenn mesela bu kız ne iyi çocuk buldu diyosunnn evlenıyolar ne daayak atmadıgı kalıyo ne aldatmadıgı cok şahit oldum bu durumlara o yüzden gerçektende evlilik tamamen bi kumar işii kaybetmekte var kazanmakta

RABBİM yar ve yardımcımız olsun gelecek için atıcağımız adımlariçin ve alıcağımız kararlar için AMİN

ne anlamda o gordunmu bakalım adama desene gozunu haramdan sakın goz zinası yapma gunah diye
yawrum kız dew anası gıbıydı ultra kısa da etek gıymıs.bak nası gıyınmıs gordun mu manasında dedı dıye dusunuyorum.offf fıstıga bak gordun mu demiş olamaz herlde gercı bnm okuzcuk onu da yapar.aynen ne gunah pek bılıyo ama kendıne serbest heral gıcık yaaaa
bişi diyim mi bir daha da sen süper bir mini etekle gitseydin yanına o zaman diğer erkeklerde sana bakınca çok süper hissederdi kendini öküzcükler diye boşuna demiyorum
yaaa ben gıysem ewden cıkarmaz

kızım hastanelik olursun saçmalama
neden ki ilk gece herkesde istek olur yani ilk kez hissediyorsun sonuçta seni anlaıyorum benim gibi korkuyorsun ama ben onunda çaresini buldum emla krem sür uyuşsun ohh rahat
evet onu okumuştummmm benımki uyuşmaz gibime geliyoo

zaten onlara helal bize haram aslında onları kendi silahlarıyla vurucaksın nasıl eevden çıkamazmışım diye giyiceksin bir parlak bir çorap giyiceksin bak bakalım full dikkati nasıl çekiyorsun

zaten onlara helal bize haram aslında onları kendi silahlarıyla vurucaksın nasıl eevden çıkamazmışım diye giyiceksin bir parlak bir çorap giyiceksin bak bakalım full dikkati nasıl çekiyorsun

ben oyle yapıyorum hatta gorustugumuzde super mini giycem topuklularla yiyosa baksın millet bana baktıkca kufur ediyo kendi kendine

düşünüyorum okadar can yakıcı bişey olsa evli kalmazdı kadınlar bosanırdı acı mı çekecek sürekli sonuçta :44:

diğer zamanlarda can yakıcı olmazdır heralde ilk seferde olur o acı belki bir kaç kez daha benim arkadaşımın bir ay her seferinde acımış mesela
şöyle açıklama yapmıştı mesela kocamla 2 gün arayla birlikte olduğumuz için yaram tam kabuk bağlamasına yakın tekrar açılıyor sanırım ve tekrar acı hissediyorum diyordu :44:

sedulu onlar ne romantık pozlar öyle kızz gece gece aşkım depreştiiii ahhhh yanımda olsaydıdaa basımı göğsüne koysaydımmm koklasaydım onu off offf

yaa kızlar ınanmayın su masallara.kımseden canım acıdı dıye duymadım.korkutmayın kendınızı yasadıgınız anın keyfını sürmıceksınız kasıntıdan..

ben çok kasıyorum kendimi ya harbi hiç canım acımasa strestennn bayılabilirim canım acıcak gibi gelir çok stres yapıyorum heyecan var acıcak sanki çok acıcak gibi içimde korkum var:18:
len vajinusmus olucam korkudan:18::18::18:

Son düzenleme:
yara mıııı :18:kızlar zarımız zaten delikliymiş bunu biliyomuydunuzz bende bi yerde okudum elek gibiymiş ve bu deliklerden adet kanımız geliyomuşş akıl var mantık var zaten tamamen kapalı olsa nasıl adet olacaktık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…