- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #19.741
aman Allah korusun canım senın gıbı ateşli bir baaayana yakısıyormu bu sozlerben çok kasıyorum kendimi ya harbi hiç canım acımasa strestennn bayılabilirim canım acıcak gibi gelir çok stres yapıyorum heyecan var acıcak sanki çok acıcak gibi içimde korkum var:18:
len vajinusmus olucam korkudan:18::18::18:
öyle tabide işteee cok acırsaaa ağlasam falan rezil olacağımı şimdiden hissediyorumKızlar ilk geceyi bu kadar abartmayın adamı kesmiyorlar ki:)
yara mıııı :18:kızlar zarımız zaten delikliymiş bunu biliyomuydunuzz bende bi yerde okudum elek gibiymiş ve bu deliklerden adet kanımız geliyomuşş akıl var mantık var zaten tamamen kapalı olsa nasıl adet olacaktık
öyle tabide işteee cok acırsaaa ağlasam falan rezil olacağımı şimdiden hissediyorum
sedulu onlar ne romantık pozlar öyle kızz gece gece aşkım depreştiiii ahhhh yanımda olsaydıdaa basımı göğsüne koysaydımmm koklasaydım onu off offf
aynenn mesela bu kız ne iyi çocuk buldu diyosunnn evlenıyolar ne daayak atmadıgı kalıyo ne aldatmadıgı cok şahit oldum bu durumlara o yüzden gerçektende evlilik tamamen bi kumar işii kaybetmekte var kazanmakta
aman Allah korusun canım senın gıbı ateşli bir baaayana yakısıyormu bu sozler
inşallah cnm yaa o geceyi güzel bi şekilde bi atlataymmmm göbek atıcammmmmYok canım ağlamazsın :)
öyle tabide işteee cok acırsaaa ağlasam falan rezil olacağımı şimdiden hissediyorum
evet cnmm buaksam düzeldiii biz öyleiyiz ya bakmışsın küsmüşüz feci kavga etmişiz bi saat sonra barışmışızz bişey olmamış gibiii hiç konuyu acmadık ikimizdesemiramis seninkiyle düzeldi mi aranız :)
evet cnmm buaksam düzeldiii biz öyleiyiz ya bakmışsın küsmüşüz feci kavga etmişiz bi saat sonra barışmışızz bişey olmamış gibiii hiç konuyu acmadık ikimizde
ayyy atroşşş inşallah bizde öyle hissederizz duygulanırız sadeceee aslında evli baayanların ağzını aramak lazım ama utanıyorum işteeebende acırsa oturup ağlarım valla
burda bir bayan şey yazmıştı eskiden okumuştum ilk gece acıdan değil ama onu ilk kez hissettiğim için duygulanıp ağladım dedibana pek inanadırıcı gelmedi ama bilemiyorum benim ağlayışım acıdan olur da yani
cok sağol tatlımm aksamda yanımda oldunn destek oldunn topiğimde senıde görmek isterim bundan sonraaüzülmene değdi miçok sevindim canım Ağzınızın tadı bozulmasın
tamam fıstıkkk ablanla bol bol özlem giderinnnn iyi uykularr öptum senikızlar ben yawastan kacacam uykum geldı malumn artık erken kalkıp ders yapıyorum gecelerı gıdıyorum erkenden.bıde yarın yurtduısından ablam gelıcek sabah erkenden
aynen cnmm ama cooooooooook özledim yaaaaaTipik sevgilisiniz sizde o zaman semiramis :)
kurabiye nereye gitti albüm yaptım o görmemişti
Uzaktami? ne kadar uzak ve ne zamandir gormuysn? kaç yilliksnz? ayni dertten muzdaribizaynen cnmm ama cooooooooook özledim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?