Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aman Allah korusun canım senın gıbı ateşli bir baaayana yakısıyormu bu sozler

kızlar ben yawastan kacacam uykum geldı malumn artık erken kalkıp ders yapıyorum gecelerı gıdıyorum erkenden.bıde yarın yurtduısından ablam gelıcek sabah erkenden

evet ortası delik tabi ordan akıntı ve adet kanı geliyor zaten zar denen şey o çevresinde ki yağ dokusu şimdi o delik kısımdan penisin girişiyle o açıldığı için kan geliyormuş zaten ama o çok küçük bir delik o yüzden zaten kanıyor

öyle tabide işteee cok acırsaaa ağlasam falan rezil olacağımı şimdiden hissediyorum

bende acırsa oturup ağlarım valla
burda bir bayan şey yazmıştı eskiden okumuştum ilk gece acıdan değil ama onu ilk kez hissettiğim için duygulanıp ağladım dedi bana pek inanadırıcı gelmedi ama bilemiyorum benim ağlayışım acıdan olur da yani

ayyy atroşşş inşallah bizde öyle hissederizz duygulanırız sadeceee aslında evli baayanların ağzını aramak lazım ama utanıyorum işteee

çok dinlerdim bu şarkıyı geçen yıl hoş bi müzik tınısı var tavsiye ederim
pure love klibinin devamı

[video=youtube;-whp15J2n_M]http://www.youtube.com/watch?v=-whp15J2n_M[/video]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…